Non/Stop hívhat minket

00 36-30/870-2060

00 36-30/381-3800

ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zárak szerelése azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

Autónyitás

Elvesztette autója kulcsát? Kizárta magát az autójából? Az autóban felejtette a kulcsát? Vagy egyszerűen csak automatikusan bezáródott az ajtó, és a kulcs az autóban maradt?
Ne kezdje el feszegetni az ajtót, és az oldalablakot sem ajánlatos betörni! Hívja inkább autónyitás végző szervizünket, és roncsolás nélkül kinyitjuk autóját. Autózár nyitás kulcs nélkül! Az autózár nyitás ára sokszor csak a töredéke a rongálásos autónyitásnak, ezért érdemes minden esetben autónyitó szakemberhez fordulni.

Autónyitó szakemberünk a következő esetben tud segíteni (avagy hogyan lehet kinyitni az autót kulcs nélkül):

  • autóban felejtett kulcs esetén
  • elveszett autókulcs esetén (központi zár kinyitása kulcs nélkül)
  • autózár meghibásodása esetén
  • autókulcs zárba törése esetén
  • automatikusan bezáródott ajtó esetén, ha a kulcs az autóban maradt

Bezárt autó kinyitása a fenti esetekben rongálás nélkül hajtható végre, ugyanis a profin kivitelezett autó zárnyitás kulcs nélkül is képes erre. Az autóban semmilyen sérülést nem okozunk, zárnyitó szakembereink a zárnyitás területén szerzett egy évtizedes tapasztalatnak hála az összes autótípus zárját ki tudják nyitni.

Az autónyitás módja függ az autó évjáratától, a kizáródás okaitól, és az autó típusától. Zárnyitó szakemberünk az autó kialakításától és a kizáródás okaitól függően dönti el az autónyitás módját. Semmiképpen ne a tulajdonos járjon el ilyen esetben, ugyanis az autózár feltörés ekkor óhatatlanul károkozással jár!

Autónyitás éjjel-nappal non-stop

Autó ajtónyitás szolgáltatásunk éjjel-nappal elérhető, autónyitás végző szakembereink az év minden napján várják hívását! Zárnyitó (autónyitás) szakembereink sürgős esetben a forgalomtól függően 30-60 percen belül a helyszínre érkeznek, és megkezdik az autónyitás.

Fontos!

Az autónyitás megkezdése előtt kérjük minden esetben igazolni a tulajdonosi vagy üzembentartói jogosultságot. Ez történhet személyes okmányokkal és forgalmi engedéllyel vagy törzskönyvvel.

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanvek

hörmann ,scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks,kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis ,dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1134 Budapest,
XIII. kerület,
Kassák Lajos utca 69-71.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on