Non/Stop hívhat minket

00 36-30/870-2060

00 36-30/381-3800

Tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telefonon csak hozzávetőlegesen tudjuk az elvégzendő hibajavítás költségeit megbecsülni. Pontos kalkulációt kizárólag helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk nyújtani.

Budapest területén az állapotfelmérés ingyenes, így az árkalkuláció utáni elállás is díjtalan.
ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zárak szerelése azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

Autónyitás AZONNAL

Elvesztette autója kulcsát, s nem tudja, merre van? Kizárta magát az autójából? Az autóban felejtette a kulcsot? Vagy egyszerűen csak automatikusan bezáródott az ajtó, és a kulcs az autóban maradt? Előfordul hogy így járunk, de ettől még nem kell kétségbeesni. Ha elmaradt az autókulcs másolás korábban, akkor mit lehet tenni a megoldás érdekében? Nos, pótkulcs hiányában ne kezdje el feszegetni az ajtót, és az oldalablakot sem ajánlatos betörni!, mert Önnek nem erre van szüksége! A záron keresztül menni sem lehet. Hívja inkább autónyitást végző szervizünket, és roncsolás nélkül kinyitjuk autóját. Autónyitás autózár nyitás kulcs nélkül! Az autózár nyitás ára sokszor csak a töredéke a rongálásos autónyitásnak, ezért érdemes minden esetben autónyitó szakemberhez fordulni.

Autónyitó szakemberünk a következő esetben tud segíteni (avagy hogyan lehet kinyitni az autót kulcs nélkül):

  • ● autóban felejtett kulcs esetén roncsolásmentes módon nyitja ki az autó ajtaját
  • ● elveszett autókulcs esetén (központi zár kinyitása kulcs nélkül)
  • ● autózár meghibásodása esetén, ha Ön nem tudja kinyitni a kocsit
  • ● autókulcs zárba törése esetén sérülésmentesen teszi lehetővé a kinyitást
  • ● automatikusan bezáródott ajtó esetén, ha a kulcs az autóban maradt

Bezárt autó kinyitása a fenti esetekben rongálás nélkül hajtható végre, ugyanis a profin kivitelezett autó zárnyitás kulcs nélkül is képes erre. Az autóban semmilyen sérülést nem okozunk, zárnyitó szakembereink a zárnyitás területén szerzett egy évtizedes tapasztalatnak hála az összes autótípus zárját ki tudják nyitni.

Az autónyitás módja függ az autó évjáratától, a kizáródás okaitól, és az autó (BMW, Mercedes, SEAT, Suzuki stb.) típusától. Zárnyitó szakemberünk az autó kialakításától és a kizáródás okaitól függően dönti el az autónyitás szakszerű módját. Semmiképpen ne a tulajdonos járjon el ilyen esetben, ugyanis az autózár feltörés ekkor óhatatlanul és garantáltan károkozással jár!

PROFESSZIONÁLIS Autónyitás éjjel-nappal non-stop

Autó ajtónyitás szolgáltatásunk éjjel-nappal elérhető; autónyitás végző szakembereink az év minden napján várják hívását, a nap 24 órájában! (Ebből következik, hogy az autónyitás hétvégén is megoldható, többek között a felhasználói élmény fokozásának érdekében.) Zárnyitó (autónyitás) szakembereink sürgős esetben a forgalomtól függően 30-60 percen belül a helyszínre érkeznek, és megkezdik az autónyitást. Autózár nyitás Budapest (és Pest megyében más városok) esetében, gyorsan méghozzá, ami több mint jó hír.

Fontos!

A sérülésmentes autónyitás megkezdése előtt kérjük minden esetben igazolni a tulajdonosi vagy üzembentartói jogosultságot! Ez történhet személyes okmányokkal és forgalmi engedéllyel vagy törzskönyvvel. Autónyitás autózár feltörésével csakis rendben lévő papírok mellett lehetséges!
HÍvjon minket bizalommal bármikor, ha kinyittatni való autója van!

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanvek

hörmann ,scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks,kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis ,dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1048 Budapest,
IV. kerület,
Székpatak utca 21.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on