Non/Stop hívhat minket

00 36-30/870-2060

00 36-30/381-3800

ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárszerelés, zárjavítás +

Zárszerelés azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

Autónyitás

Elvesztette autója kulcsát? Kizárta magát az autójából? Az autóban felejtette a kulcsát? Vagy egyszerűen csak automatikusan bezáródott az ajtó, és a kulcs az autóban maradt?
Ne kezdje el feszegetni az ajtót, és az oldalablakot sem ajánlatos betörni! Hívja inkább zárnyitó szervizünket, és roncsolás nélkül kinyitjuk autóját. Az autónyitás díja sokszor csak a töredéke a rongálásos autónyitásnak, ezért érdemes minden esetben autónyitó szakemberhez fordulni.

Autónyitó szakemberünk a következő esetben tud segíteni:

  • autóban felejtett kulcs esetén
  • elveszett autókulcs esetén
  • autózár meghibásodása esetén
  • autókulcs zárba törése esetén
  • automatikusan bezáródott ajtó esetén, ha a kulcs az autóban maradt

Autóját a fenti esetekben rongálás nélkül nyitjuk ki. Az autóban semmilyen sérülést nem okozunk, zárnyitó szakembereink a zárnyitás területén szerzett egy évtizedes tapasztalatnak hála az összes autótípus zárját ki tudják nyitni.

Az autónyitás módja függ az autó évjáratától, a kizáródás okaitól, és az autó típusától. Zárnyitó szakemberünk az autó kialakításától és a kizáródás okaitól függően dönti el az autónyitás módját.

Autónyitás éjjel-nappal non-stop

Autónyitó szolgáltatásunk éjjel-nappal elérhető, autónyitó szakembereink az év minden napján várják hívását! Zárnyitó szakembereink sürgős esetben a forgalomtól függően 30-60 percen belül a helyszínre érkeznek, és megkezdik az autónyitást.

Fontos!

Az autónyitás megkezdése előtt kérjük minden esetben igazolni a tulajdonosi vagy üzembentartói jogosultságot. Ez történhet személyes okmányokkal és forgalmi engedéllyel vagy törzskönyvvel.

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, KaposvárElérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1134 Budapest,
XIII. kerület,
Kassák Lajos utca 69-71.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on