Non/Stop hívhat minket

00 36-30/870-2060

00 36-30/381-3800

ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárszerelés, zárjavítás +

Zárszerelés azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

A biztonságos otthon megteremtése

Az otthonunk falain belüli szféra védelme nem csak az ott megtalálható értéktárgyak védelme miatt fontos, hanem azért is, mert senki nem szeretné, hogy illetéktelenek lépjenek arra a helyre, ahol mindennapjainkat éljük. Nem véletlen, hogy egy betörés után sokan már nem érzik biztonságosnak otthonukat.

Legtöbbet saját magunk tehetünk a lakás és a ház betörésbiztossá tétele érdekében, ami azonban soha nem azt jelenti, hogy saját kézzel kellene elvégeznünk az ezzel kapcsolatos teendőket. Ha biztonságtechnikáról és zárakról van szó, akkor a szakértelem kiemelt jelentőséggel bír. Nem mindegy, milyen zárat és ajtót választunk, mint ahogyan azok beszerelése is különösen fontos. Ha magunk próbálkozunk a zárszereléssel, az általában meglátszik a végeredményen, és ezzel már alapvetően rést ütöttünk a védelmi vonalakon.

Sajnos tény, hogy a közbiztonság napjainkban nem a legjobb, és nyáron különösen sok betörésről hallani. Mielőtt azt hinné, hogy Önnel biztosan nem fordulhat elő ilyesmi, érdemes átgondolnia, mi történne, ha valóban felforgatva találná otthonát. Fontos, hogy biztonsági ajtó is megfelelő minőségű zárral legyen felszerelve, de a kamerarendszer kialakítása is sokat segíthet a megelőzésben. Minden esetben válasszon profikat a szükséges feladatok elvégzésére, hiszen így nagyobb biztonsággal érezheti úgy, valóban mindent megtett otthona és családja védelmének érdekében. Ne feledje, akkor a legnagyobb a betörés kockázata, amikor nem tartózkodik otthon. Nyaralás előtt mindenképpen gondoskodjon a megfelelő védelemről!

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, KaposvárElérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1134 Budapest,
XIII. kerület,
Kassák Lajos utca 69-71.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on