Non/Stop hívhat minket

00 36-30/870-2060

00 36-30/381-3800

ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárszerelés, zárjavítás +

Zárszerelés azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

A Zárbarát élete

Egy nagyon kedves – írói vénával bőven megáldott – ügyfelünk lepett meg minket, egy munkánkat és “életünket” tökéletesen bemutató írással, melyet hálásan köszönünk és az alábbiakban változatlanul közlünk smiley:

“Elhagytam a kulcsomat… az első sokk után, azonnal a telefonom, vagy a szomszédom segítségét kérem, és mindenféle kulcsszóra rákeresve elsőként a ZÁRBARÁT telefonszámát dobja fel a Google.

Hívom… napszaktól függetlenül 10mp-en belül felveszik a telefont, legyek az ország bármely részén…

Idegesen elhadarom a problémámat, nyugodt hang biztosít arról, hogy a lehető leghamarabb jön a kolléga, és megoldja az ajtónyitást, mi több, sérülésmentesen.

És valóban… fiatal, mosolygós szerelő érkezik (szerelőtáskával, amibe ha belepillantok, kaotikus állapotok uralkodnak egy laikus számára… fúrógép, fúrószár, műanyag lap, fogkefe… (az vajon minek!?!), flex, és csavarhúzók tömkelege, meg még kitudja mi), akin látszik, hogy kora ellenére szakavatott mozdulatokkal, kb. 5 percen belül kinyitja az ajtót.

20 év tapasztalat, kételkednék, de nincs okom.

Kérdezgetem, ami az 5 percbe belefér:

– Van ilyen, hogy zárszerelő képzés???

– Iskolában nincs… 20 év rutin, fejlődés a korral, max autodidakta módon… bele se kezdj, ha magad akarod megoldani a zárcserét, mert a Zárbarát 20 éves tapasztalatát behozni nem tudod.

A magabiztos mozdulatok megnyugtatnak, és biztos vagyok benne, hogy a különleges névjegykártyájuk a tárcámban lakik mostantól.

De hogy élnek ők? Család, ünnep, éjszaka…

– Hát így… Zárbarátként az első egy hónap nem egyszerű… meg kell tanulni a szakmát, időben odaérni a címre, megnyugtatni az ügyfelet… a barátnő hisztizik egy darabig, majd megszokja…a család toleráns, a gyerek jobb esetben futva lát… mondhatjuk alakformáló, fitnesz életmód, mert enni, arra nincs idő… heti – 4kg súlyveszteség garantált… az állva evés (mondjuk úgy több fér smiley) már teljesen természetes, pörkölt-nokedli tűzhelyről-fazékból, leves tűzforrón, vagy jéghidegen. Az a kolléga alszik, aki a legfáradtabb, ha épp’ van rá idő.

A szakmát Budapesten lehet megtanulni, a központban igazán, mert itt mindennel találkozik a kezdő kolléga. Izgalmas, amikor hatósággal vonul a Zárbarát, szürke eminenciásként (kulcsemberként) várja a zöld-jelzést, hogy a széfet nyitni kell, a zárat törni kell, majd ismét zárhatóvá kell tenni a helyiséget, gyorsan, precízen, sérülésmentesen, költséghatékonyan.

0-24-ben rendelkezésre állás…, mert a telefon folyamatosan csörög.”

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, KaposvárElérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1134 Budapest,
XIII. kerület,
Kassák Lajos utca 69-71.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on