Non/Stop hívhat minket

00 36-30/870-2060

00 36-30/381-3800

ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárszerelés, zárjavítás +

Zárszerelés azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

Hogyan válasszunk biztonsági ajtót?

Otthona és vagyontárgyai biztonsága érdekében nem elegendő egy megbízható zárat felszereltetni az ajtóra, hanem érdemes a biztonsági ajtó kínálta lehetőségeket is kihasználni a védelem érdekében. De mégis hogyan válasszunk biztonsági ajtót? Elsődleges szempont az ár és a megjelenés legyenek, vagy ennél lényegesebb tulajdonságokat is érdemes figyelembe venni?

Biztonsági ajtó esetében a legfontosabb annak vastagsága, hiszen ez nagymértékben befolyásolja a biztonsági fokozat alakulását. Az acéllemezből készült tok és a szakszerű beépítés együttesen biztosítják, hogy az ajtó ténylegesen is áthatolhatatlan legyen. Sokan azt gondolják, hogy maximálisan biztonságos ajtó éppen úgy nem létezik, mint kinyithatatlan zár, de fontos, hogy a választás alkalmával törekedjünk a minél nagyobb biztonságra. Ha az ajtó szárnyrésze nem éri el a 2,5 mm-es vastagságot, akkor érdemes másik típust keresni. Biztonsági ajtó esetében az is lényeges, hogy maga a biztonsági tok vastagabb legyen 1,5 mm-nél.

Hasonlóképp lényegesek a csuklópántok, amelyek legalább 3,5 mm-es méretűek kell, hogy legyenek. Az ideális alapanyag számukra kizárólag az acéllemez, és fontos, hogy állítható és tokba süllyeszthető is legyen a csuklópánt. Természetesen a használt zárbetéten is sok múlik, hiszen ha ez nem megfelelő, akkor hiába a biztonsági ajtó. A behatolás megelőzése érdekében az ajtó beépítésére is ajánlott fokozott figyelmet fordítani. Hiába a minőségi biztonsági ajtó, ha épp ezen az utólagos fázison kívánunk spórolni.

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, KaposvárElérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1134 Budapest,
XIII. kerület,
Kassák Lajos utca 69-71.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on