Non/Stop hívhat minket

00 36-30/870-2060

00 36-30/381-3800

ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárszerelés, zárjavítás +

Zárszerelés azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

Kódkilincs

Az ajtó és zárkészítők napról napra állnak elő frissebb és jobb technikával, a zárakat illetően. Ezek közül az egyik a kódkilincs. A kódkilincs működésének lényege, hogy a külső oldali kilincs zárt állapotban szabadon mozog és az ajtó csak a belső kilinccsel nyitható. A kódkilincset nyomógombokkal szám szerint öttel lehet vezérelni. Négy gomb a nyitókód, az ötödik gombbal záródik az ajtó.

Nyitáskor a kilincsben lévő LED zölden villog, záráskor pedig ugyanez a LED piros villogással jelzi a kódkilincs.

Ha hibás a kód amit beütöttünk a LED felváltva villog zölden és pirosan. Ha többször is elütjük a kódot vagy illetéktelen akar behatolni, a kilincs lezár. Nincs gyárilag beállított kód, ezt beszerelés után a tulajdonos állítja be.

A legmodernebb technológiával készülő kódkilincsek biztonságossá teszik otthonunkat, védik értékeinket. Ha néhány nyílászárót akarunk védeni és már meglévő ajtókat akarunk roncsolás, károsodás nélkül biztonságossá tenni a kódkilincs jó választás.

Az anyagi vonzat sem elhanyagolható, nem kell bekábelezni így költséget takaríthatunk meg. Öt egymás utáni rossz kód után 3 másodpercre lezár a kódkilincs. A kódkilincsekből kapható jobbos és balos is.

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, KaposvárElérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1134 Budapest,
XIII. kerület,
Kassák Lajos utca 69-71.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on