Non/Stop hívhat minket

00 36-30/870-2060

00 36-30/381-3800

ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zárak szerelése azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.


Hogyan csináljunk betörést?

Egy rövid útmutató mindazoknak, akik „szeretnék“ értéktárgyaikat a tudtuk nélkül idegeneknek juttatni.

Bővebben...

Kódkilincs

Az ajtó és zárkészítők napról napra állnak elő frissebb és jobb technikával, a zárakat illetően. Ezek közül az egyik a kódkilincs. A kódkilincs működésének lényege, hogy a külső oldali kilincs zárt állapotban szabadon mozog és az ajtó csak a belső kilinccsel nyitható. A kódkilincset nyomógombokkal szám szerint öttel lehet vezérelni. Négy gomb a nyitókód, az ötödik gombbal záródik az ajtó.

Bővebben...

Betörésvédelem ablak esetében

A betörések során leggyakrabban a nyílászárókon, ablakon, erkélyajtón jutnak be. Nyitva hagyott ablak, megrongált ajtó vagy ablakon keresztül. Ezért nagyon fontos ennek a megerősítése a lehető legbiztonságosabbá tétele. A normál nyílászárók, ablakok sajnos nem rendelkeznek a MABISZ által minősített betörés elleni védelemmel, és nem is várhatjuk el, hogy a találékony, fejlődő betörőkkel, tolvajokkal, fejlődő technikájukkal versenyeznek.

Bővebben...

Autólopás elleni védekezés

Nagy igazság, hogy nincs ellophatatlan autó, viszont ha tehetsz ellen, akkor már jó úton járunk. Két egyforma autó közül az egyikben van valamilyen lopás gátló berendezés, akkor biztos, hogy nem azt viszik el. Van mechanikus és elektronikus lopás védelem. A mechanikus rendszerek általában alacsonyabb szintű védelmet jelentenek. pl: kormányzár, váltózár, üvegbe gravírozott rendszám.

Bővebben...

Nyári betörések

Itt a nyár és indul a betörési szezon. Mindenki elutazik rövidebb, hosszabb időre nyaralni. A ház, lakás üresen marad, és ez kiváló alkalom a betörőknek. Mondhatnánk azt is, hogy alkalom szüli a tolvajt. Az elmúlt három évben sajnálatos módon nőtt a betöréses lopások száma.

Bővebben...

A biztonságos otthon megteremtése

Az otthonunk falain belüli szféra védelme nem csak az ott megtalálható értéktárgyak védelme miatt fontos, hanem azért is, mert senki nem szeretné, hogy illetéktelenek lépjenek arra a helyre, ahol mindennapjainkat éljük. Nem véletlen, hogy egy betörés után sokan már nem érzik biztonságosnak otthonukat.

Bővebben...

A leggyakoribb betöréssel kapcsolatos tévhitek

A betörésről van szó, akkor legtöbbünk fejében élnek bizonyos sztereotípiák. A legelső ilyen az, hogy erre kizárólag este, éjszaka kerülhet sor, hiszen a sötét leple alatt könnyebben elbújnak a betörők. A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy a legtöbb betörés napközben, mégpedig a 11 és délután 3 óra közötti időszakban történik.

Bővebben...

Hogyan válasszunk biztonsági ajtót?

Otthona és vagyontárgyai biztonsága érdekében nem elegendő egy megbízható zárat felszereltetni az ajtóra, hanem érdemes a biztonsági ajtó kínálta lehetőségeket is kihasználni a védelem érdekében. De mégis hogyan válasszunk biztonsági ajtót? Elsődleges szempont az ár és a megjelenés legyenek, vagy ennél lényegesebb tulajdonságokat is érdemes figyelembe venni?

Bővebben...

Őrizetlenül hagyott otthon védelme

A legtöbb betörés a nyári és a karácsonyi időszakban történik, amikor a családok hosszabb időre elutaznak és őrizetlenül hagyják otthonaikat. Fontos tisztában lenni azzal, hogy mire kell ilyen esetben figyelni.

Bővebben...

Hasznos tanácsok zárcseréhez

Elromlott otthonában egy zár, és szeretne mihamarabb a dolog végére járni? Annak érdekében, hogy a zárcsere, vagy a zárszerelés folyamata sikeres legyen, és hosszú távon is működőképes eredménnyel záruljon, érdemes néhány alapvető dologgal tisztában lenni.

Bővebben...

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanvek

hörmann ,scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks,kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis ,dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1134 Budapest,
XIII. kerület,
Kassák Lajos utca 69-71.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on