Non/Stop hívhat minket

00 36-30/870-2060

00 36-30/381-3800

ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zárak szerelése azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.


A Zárbarát élete

Egy nagyon kedves – írói vénával bőven megáldott – ügyfelünk lepett meg minket, egy munkánkat és “életünket” tökéletesen bemutató írással, melyet hálásan köszönünk és az alábbiakban változatlanul közlünk:

Bővebben...

Milyen zárbetétet vásároljunk 1.rész

Egy kis segítség meglepetések helyet. Először is mérjük meg milyen méretű zárbetét való az ajtónkba. Ez könnyű feladat ha megvan a már használt betétünk, mert azt mintának magunkkal tudjuk vinni, ill. kézben le tudjuk mérni. Nagyon fontos, hogy a betét rögzítéséhez szükséges alsó furat közepétől mindkét irányba külön-külön mérjük le a zárbetét mindkét oldalát PL.35x45.

Bővebben...

A zárszerelésnek a története

Az ember mindig is igyekezett megvédeni értékeit a betolakodók elől, ám az ezt a célt szolgáló eszközök nem mindig voltak olyan színvonalúak, mint manapság. A kezdetleges zárak fából készültek, és bár túl biztonságosnak nem voltak mondhatóak, de arra legalább jók voltak, hogy a betörők nehezebben férhessenek hozzá az elcsenni kívántakhoz.

Bővebben...

A leggyakoribb betöréssel kapcsolatos tévhitek

A betörésről van szó, akkor legtöbbünk fejében élnek bizonyos sztereotípiák. A legelső ilyen az, hogy erre kizárólag este, éjszaka kerülhet sor, hiszen a sötét leple alatt könnyebben elbújnak a betörők. A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy a legtöbb betörés napközben, mégpedig a 11 és délután 3 óra közötti időszakban történik.

Bővebben...

Zárjavítás házilag

Az egyszerűbb zárjavítást a műszaki érzékkel rendelkezők is elvégezhetik otthonukban. Néhány hasznos tanácsot mutatunk be, mellyel megelőzhetőek a zárhibák.

Bővebben...

Hasznos tanácsok zárcseréhez

Elromlott otthonában egy zár, és szeretne mihamarabb a dolog végére járni? Annak érdekében, hogy a zárcsere, vagy a zárszerelés folyamata sikeres legyen, és hosszú távon is működőképes eredménnyel záruljon, érdemes néhány alapvető dologgal tisztában lenni.

Bővebben...

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanvek

hörmann ,scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks,kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis ,dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1134 Budapest,
XIII. kerület,
Kassák Lajos utca 69-71.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on