Non/Stop hívhat minket

00 36-30/870-2060

00 36-30/381-3800

ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárszerelés, zárjavítás +

Zárszerelés azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

lakatos-mesterLakatos

Lakatos mesterre van szüksége azonnal? Ajtórácsot szeretne készíttetni? Lakatos mester műszaki ügyelet a nap 24 órájában Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Győr és Pécs városokban. Előfordul, hogy a betörők az ajtórács, ablakrács megrongálásával, felfeszítésével jutnak be az ingatlanokba. A helyreállításhoz azonnali lakatos mesterre van szükség. Lakatos mestereink ilyen esetben a hívástól számított 30-60 percen belül a helyszínre érkeznek, és elkezdik a lakatos munka elvégzését. Lakatos munkák igény szerint gyors határidővel végezzük Budapesten! Lakatos mestereink több 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, és speciális szakképzésben részesülnek. Lakatos mestereink mindenféle zárproblémát megoldanak, minden munkára felkészülten szállnak ki.

Biztonsági rácsok, biztonsági ajtó rács készítése

lakatosSzolgáltatásaink között szerepelnek a különböző méretű és kivitelezésű biztonsági rácsok készítése ajtókra, ablakokra. A biztonsági rácsok készítésekor arra is törekszünk, hogy a biztonsági védelem mellett az esztétikai követelményeknek is megfeleljenek. A biztonsági rácsokat a lakatos mester megfelelő védelmet nyújtó anyagokból készíti, és olyan eljárásokkal rögzíti, amelyek nagyban megnehezítik, és ezzel gyakran el is riasztják a betörőket. Biztonsági rácsainkat lakatos mestereink masszívra, és ellenállóra készítik. A betörők általában a könnyebben feltörhető ingatlanokat választják. A biztonsági rácsok amennyiben megfelelően vannak elkészítve elriasztják az illetékteleneket.

Panellakás ajtórács készítés

A leggyakrabban panellakásokba, társasházak lakásaiba törnek be. Falusi környezetben a szomszédok figyelnek egymás értékeire, a városi panelekben azonban gyakran nem is ismerik egymást az egymás mellett lakók. Lakatos mestereink az előre elkészített panellakás ajtórácsot a lehető leggyorsabban felszerelik. Ha lakatos mesterre van szüksége akár hétvégén vagy ünnepnapon is hívhatja lakatos ügyeletünket, és lakatos mesterünk garantáltan a helyszínre érkezik 30-60 percen belül. Vállaljuk egyedi méretű ajtórácsok elkészítését is. Az ajtórácsok két zárral felszerelve készülnek el, és több ponton rögzíthetőek.

Panellakás ajtórács szerelés

Lakatos mesterünk az előre elkészített ajtórácsot rövid határidővel és szakszerű módon szerelik fel. Lakatos mesterünk a biztonsági ajtórácsot több helyen is megfelelően rögzíti. Az ajtórács zárásáról a két biztonsági zár gondoskodik, melyek több ponton is zárják a biztonsági rácsot. Az ajtórács bezárás után teljes védelmet nyújt, masszív, leemelés gátlóval ellátott, és gyakran már az ajtórács látványa is elriasztja a betörőket. Lakatos műszaki ügyeletünkön további információkkal szolgálhatunk ajtórácsainkról. Megrendelés, kérdés esetén hívja a 06-30/870-20-60 vagy a 06-30/381-38-00 telefonszámokat.

Ablakrács készítés

ablakracs-keszitesLakatos mester szolgáltatásunk keretében ablakrács készítése is a lakatos szolgáltatásunkba tartozik. Abkak rács készítése nyaralóra, ablakrács készítés panel lakásra, ablakrács készítés családi házra. Lakatos mestereink nagy gyakorlattal készítenek biztonsági ablakrácsot. Biztonsági ablakrács készítésért és biztonsági ablakrács beszerelésért hívja lakatos ügyeletünket a 06-30/870-20-60 vagy a 06-30/381-38-00 telefonszámokat. Lakatos mesterünk akár azonnal is megkezdi a lakatos munka elvégzését.

Kapu készítés, kapu átalakítás

Lakatos szakembereink nagy gyakorlattal rendelkeznek fémből készült biztonsági kapuk készítésében, kapuk átalakításában. A fémből készült szerkezetre fa kerítéslécek is kerülhetnek. A kapukba lakatos szakemberünk a megrendelő igényeinek megfelelő zárat is beépíti, elvégzi a zárszerelést is.

Fémszerkezetű előtetők készítése

Lakatos mestereink felmérik a hely adottságait, és segítenek megtervezni az előtetőt Budapesten. Kollégánk ezután a fémszerkezet előkészítését kezdi meg. Méretre vágja a fém elemeket, majd összeállítja az előtetőt. Az előtető hegesztését mesterünk nagy szakértelemmel végzi el. A szerkezet összeállítása után lakatos szakemberünk felszereli az előtető fedését.

Lakatos munkák elkészítése sürgős esetben akár azonnali kiszállással! Lakatos szakemberre van szüksége? Lakatos szakemberért hívja a 06-30/870-20-60 vagy a 06-30/381-38-00 telefonszámot, és lakatos mesterünk garantáltan az lakatos munka helyszínére érnek 30-60 percen belül.

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, KaposvárElérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1114 Budapest,
XI. kerület,
Bartók Béla út 74.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on