Non/Stop hívhat minket

00 36-30/870-2060

00 36-30/381-3800

ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárszerelés, zárjavítás +

Zárszerelés azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

Zárlakatos

Zárlakatosra a zár cseréje, a zár javítása, a zár beépítése esetén van szükség. Zárlakatosra szorulunk akkor is, ha kizárjuk magunkat a lakásból, vagy elhagyjuk a lakáskulcsunkat. Sokan nem tudják, de a zárlakatost kell akkor is hívni, ha elvesztettük az autónk kulcsát, vagy bezártuk a kulcsot az autóba. A magyarázat egyszerű, az autózárak működése sok esetbe megegyezik az ajtózárak működésével.

Kevesen gondolnak rá, de zárlakatost érdemes hívni megelőző jelleggel is. Bár a jó minőségű zárak gyakran tíz évig is hiba nélkül működnek, azonban a behetolási módszerek folyamatosan fejlődnek. A zárlakatos az elavult, gyenge minőségű zárat egyből felismeri, a behatolási lehetőséget gyorsan megszünteti. Gyakran elég egy egyszerű zárcserét elvégezni, vagy a zárvédőt erősebb fajtára cserélni, és máris sokat javíthatunk otthonunk biztonságán.

Gyakorlott zárlakatos kollégáink a zárjavítást, zárbeépítést gyorsan és szakszerűen végzik. Ha sebezhetőséget látnak a zárcsere során azt a tulajdonosnak azonnal jelzik. Ilyenkor nem a költségek növelése a cél, hanem a magasabb fokú biztonság elérése.

Zárlakatos azonnal

Sajnos gyakran egy nem kívánt esemény miatt azonnali zárlakatos segítségre lehet szükségünk. Legyen szó betörés utáni helyreállításról, jobb esetben behatolási kisérlet miatt megrongált ajtózárról, zárlakatos gyorsszolgálatunk azonnal a bajba jutott ügyfelünk segítségére siet. Ha azonnal zárlakatosra van szüksége ne keressen tovább, hívja telefonszámainkat.

Non Stop Zárlakatos

Zárlakatos kollégáink non stop elérhetőek, non stop zárjavításra készek. Hívhat minket éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is. A nap 24 órájában, az év 365 napján elérhetőek vagyunk, non stop zárat javítunk, minden hívásra azonnal válaszolunk.

Zárlakatosaink 100%-ig megbízhatóak, munkájukra teljes körű garanciát vállalunk. Munkájukra jellemző, hogy ügyfeleink a legtöbb esetben a sürgős zárjavítás mellett az időszakos zárcserét is velünk végeztetik.

A zárproblémákat nem érdemes halogatni. Az akadó, nehezen működő zárak általában nem javulnak meg maguktól. A túl sok erőltetésnek előbb vagy utóbb kulcstörés vagy a zár teljes elromlása lesz a vége. Egy ügyes zárlakatos a gyors javítással megelőzi a komolyabb fennakadást és időveszteséget okozó kizárást, kulcstörést.

Zárlakatossal érdemes a minden nap használatos zárakat évente felülvizsgáltatni. A szakszerű karbantartással, a megfelelő beállítással a zárak élettartalma jelentősen megnövelhető. A jobb minőségű, drágább zárak esetén ez komoly megtakarítást jelent hosszú távon.

Ha Ön korrekt áron dolgozó, megbízható, lelkiismeretes zárlakatost keres, ne habozzon, hívja ügyfélszolgálatunkat!

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, KaposvárElérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1134 Budapest,
XIII. kerület,
Kassák Lajos utca 69-71.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on