Non/Stop hívhat minket

00 36-30/870-2060

00 36-30/381-3800

ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárszerelés, zárjavítás +

Zárszerelés azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

Széfnyitás – Páncélszekrény nyitás – Páncélszekrény javítás

Széfnyitás éjjel-nappal, azonnali kiszállással Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, GYŐR, PÉCS városokban és vonzáskörzetükben, valamint országosan!

Széfnyitás, páncélszekrény nyitásElfelejtette a széf kombinációját? Elromlott a széf zárja? Nem tudja kinyitni a széfet? Széfnyitás éjjel-nappal, ünnepnapokon és hétvégén is. Széfnyitásért hívja a 06-30/870-20-60 vagy a 06-30/381-38-00 telefonszámot, és zárszerelő szakembereink garantáltan a széfnyitás helyszínére érnek 30-60 percen belül. Egyik mesterünk szakterülete a speciális páncélszekrény nyitás, páncélszekrény javítás. Erre a szaktudásra egy speciális, rendőrség által felügyelt képzésen tett szert. Keressen bennünket és szükség esetén elvégezzük széfnyitást, széfjavítást, szervizeljük páncélszekrényét!

Sürgősségi széfnyitás non-stop!

A széfnyitás speciális felkészültséget és speciális eszközöket igényel. Bízza a széfnyitást profi zárszerelő szakembereinkre, akik ismerik az eltérő típusú széfek nyitásának módjait. Vállaljuk minden féle márkájú széf, páncélszekrény nyitását azonnali kiszállásal. Ha sürgősen széfnyitó szakember segítségére van szüksége keressen bizalommal. Zárszervíz ügyfélszolgálatunk az év minden napján, a nap minden órájában fogadja hívását. Ne feledje, ha széfnyitás, akkor az Ön partnere az Ajtónyitás.net.

Mikor van szükség széfnyitó szakemberre?

SzéfnyitásSzéfnyitást vállalunk azokban az esetekben, ha a széf kulcsa elveszett, ha a széf kombinációját elvesztették. Széfnyitást abban az esetben is vállalunk, ha illetéktelenek erőszakkal próbáltak meg hozzáférni a széf tartalmához, és ezért a széfet, vagy a széf zárat megrongálták. Amennyiben elromlott a széf zárja, nem működik a széf nyitó szerkezete keressen minket bizalommal. Ha széfnyiásra, széfnyitó szakember segítségére van szüksége hívja a 06-30/870-20-60 vagy a 06-30/381-38-00 telefonszámot, és széfnyitó mesterembereink garantáltan a széfnyitás helyszínére érnek 30-60 percen belül.

Kérje egyedi ajánlatunkat! Ehhez e-mailben legyen kedves megjelölni a széf típusát és csatoljon egy fényképet a széf kinézetéről a könnyebb beazonosítás elősegítése érdekében.

Széf javítás

Vállaljuk a legtöbb forgalomban lévő széf javítását rövid határidővel, garanciával. Zárcsere, elektromos nyitószerkezet csere, kombináció változtatás nem jelent számunkra nehézséget.

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, KaposvárElérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1134 Budapest,
XIII. kerület,
Kassák Lajos utca 69-71.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on