Non/Stop hívhat minket

00 36-30/870-2060

00 36-30/381-3800

ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárszerelés, zárjavítás +

Zárszerelés azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

Páncélszekrény nyitás

Páncélszekrény nyitás az ország három térségében, Budapesten, Debrecenben, Miskolcon, Székesfehérváron, Győrben, Pécsett és országosan. Vállaljuk páncélszekrény nyitását elveszett kulcs, elfelejtett számkombináció és egyéb esetben is. Javasoljuk, hogy ne próbálja a páncélszekrényt feszegetni, erőszakkal felnyitni, mert ezzel tovább ronthat a helyzeten. A zár sérülése, felszegetése után a páncélszekrény nyitása általában több időbe, és esetlegesen a zár cseréjébe is kerülhet.

Non-stop páncélszekrény nyitás

Azonnali páncélszekrény nyitásra van szüksége? Ne keressen tovább, hívja ügyfélszolgálatunkat, és a hívás után azonnali kiszállással a lehető leggyorsabban vonulunk ki a páncélszekrény nyitás helyszínére.

Ügyfélszolgálatunk non-stop nyitva tart, éjjel-nappal várjuk hívását. Vállalunk páncélszekrény nyitást hétvégén és ünnepnapon is, a nap 24 órájában.

Páncélszekrény nyitás azonnal

Azonnali páncálszekrény nyitásra van szüksége? Sürgősen kell a páncélszekrényt kinyitni? Ha a páncélszekrény nyitása nem tűr halasztást hívja zárszervizünket, és garantáltan a hívás után azonnal megkezdjük a kiszállást, és a kiérkezés után a páncélszekrény nyitását elvégezzük. Vállaljuk minden fajta páncélszekrény azonnali nyitását kedvező feltételekkel.

Páncélszekrény javítás

Vállaljuk páncélszekrények javítását Budapesten, Debrecenben, Miskolcon, Székesfehérváron és országosan. Páncélszekrény zár cseréje, kombináció megváltoztatása szakembereink számára nem jelent nehézséget. Egyik szakemberünk kifejezetten a páncélszekrényekre szakosodott, mindenféle páncélszekrény javítását el tudja végezni. Vállaljuk páncélszekrények elektromos zárjának átprogramozását, kombinációjának cseréjét is. Ezen kívül kérésre elvégezzük a páncélszekrény karbantartását is.

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, KaposvárElérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1134 Budapest,
XIII. kerület,
Kassák Lajos utca 69-71.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on