Non/Stop hívhat minket

00 36-30/870-2060

00 36-30/381-3800

ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárszerelés, zárjavítás +

Zárszerelés azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

A zárcsere Pécs területén non-stop elérhető, gyors kiérkezéssel!

 

Ha megadja magát a zárszerkezet, annak szerelését mielőbb meg kell ejteni, hogy újra kellő biztonságot nyújthasson otthonunk. Mi pontosan tudjuk, hogy milyen fontos ez, így felkészülten minden helyzetre, azonnal rendelkezésre tudunk állni, mindössze közel egy óra kell ahhoz, hogy legkésőbb megérkezzünk a helyszínre és nekilássunk a szükséges feladatok elvégzésének!

 

Minőségi anyagokat használunk, melyek megbízható tulajdonságokkal rendelkeznek, így ha zárcsere Pécs esetében merül fel, a lehető legjobb megoldásokkal tudunk szolgálni! Éjjel-nappal elérhetőek vagyunk, így bármikor kerüljön szorult helyzetbe, mi rövid idő alatt megoldjuk a problémát! A cserére is garanciát vállalunk, ahogyan minden javítási és helyreállítási feladatra, melyeket újszerű technikákkal végzünk, a megrendelő igényei szerint.

 

Bizonyos helyzetek megkívánják a mielőbbi javítások elvégzését, ilyen a költözés és betörés. Erre Pécs esetében is nagy a szükség, ha el szeretné kerülni, hogy idegenek juthassanak a lakásba. A gyorsszolgálat által mi egyből segítségére sietünk, még akkor is, ha épp ünnepnap van! Minden esetben segíteni tudunk, hiszen non-stop rendelkezésre állás mellett elérhetőek szolgáltatásaink, amelyek színvonala magas, ára pedig alacsony!


Megbízható és egyben gyors munkát biztosít a zárcsere Pécs városában, amit bárki igénybe vehet a város egész területén. Áraink korrektek, mégis a legjobb lehetőségekkel próbálunk meg eleget tenni a mindenkori igényeknek, így nincs olyan, aki ne járna jól velünk! Keressen minket bizalommal, bármikor!

 

Ajtónyitás Pécs

Ajtónyitás Győr

Zárszerelés Pécs

Zárszerelés Győr

Zárcsere Győr

Zárszervíz Pécs

Zárszervíz Győr

Zárjavítás Pécs

Zárjavítás Győr

Zárnyitás Pécs

Zárnyitás Győr

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, KaposvárElérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1134 Budapest,
XIII. kerület,
Kassák Lajos utca 69-71.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on