Non/Stop hívhat minket

00 36-30/870-2060

00 36-30/381-3800

ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zárak szerelése azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

Zárjavítás

Zárjavításért hívjon bizalommal, ha a zár nehezen működik, vagy egy zár egyáltalán nem működik. Zárjavítás Budapesten, Debrecenben, Miskolcon, Székesfehérváron, Győrben és Pécsen. Zárjavító szakembereink éjjel–nappal elérhetőek, és 30-60 percen belül garantáltan a helyszínre érnek, hogy elvégezzék a zárjavítást.

Zárjavítás megelőző jelleggel

ZárjavításNe várja meg, míg a nehezen működő zárba beletörik a kulcs, és kizárja magát! A régi, kopott, nehezen működő zárak javítását illetve a zárcserét érdemes zárszerelő szakembereinkkel idejében elvégeztetni, elkerülve ezzel a további kellemetlenségeket és a további költségeket.

A zárszerelés nagy szakmai hozzáértést igényel. Zárszerelő szakembereink évente több ezer zárat javítanak, több ezer zárat cserélnek. Amennyiben a zárszerelés a zár kopása miatt már nem javasolt, abban az esetben zárszerelő kollégáink a zárcserét is elvégzik az ügyfél kérésének és igényeinek megfelelően.

Zárjavítás kedvező áron!

Zárjavítás szolgálatunk rendkívül kedvező áron dolgozik. Ennek egyik oka, hogy a zárjavítás során saját autóinkból dolgozunk, melyek minden zárral és lakatos munkával kapcsolatosan felszereltek. Zárjavításkor ezért nem szükséges több kiszállás, mely növelné a költségeket.

Zárjavítás során a felhasznált alakatrészeket rendkívül kedvező áron tudjuk biztosítani.

Zárjavítás gyorsszolgálat

Zárjavítás gyorsszolgálatunk jelenleg Budapesten, Debrecenben, Miskolcon, Székesfehérváron, Győrben és Pécsen üzemel. Hívása után ügyfélszolgálatunk a legközelebbi zárszervizes kollégának adja ki a munkát, ezzel biztosítva, hogy a lehető leghamarabb elkezdjük a zárjavítást.

ZárjavításZárjavítás a következő esetekben javasolt:

  • ne késlekedjen a zárjavítással, ha a zár szorul, vagy a zár nehezen működik,
  • hívja zárjavítás gyorsszolgálatunkat a zár megrongálódása, a zár működésképtelensége esetén,
  • ne halogassa a zárjavítást, ha már több éve nem történt meg a zárak karbantartása,
  • hívja zárszervíz szolgálatunkat akár hétvégén és ünnepnapon is, ha ajtónyitásra van szüksége,
  • előzze meg a betörést! Amennyiben valamelyik családtag elvesztette, vagy ellopták a kulcsát mindenképp javasoljuk az ajtózár cseréjét.
  • javasolt a zárszerelést, valamint a zárcserét elvégeztetni új ingatlanba költözés esetén.

Természetesen további zárjavítással, zárcserével, zár beépítéssel kapcsolatos ügyekben is várjuk hívását a nap 24 órájában.

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanvek

hörmann ,scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks,kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis ,dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1134 Budapest,
XIII. kerület,
Kassák Lajos utca 69-71.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on