Non/Stop hívhat minket

00 36-30/870-2060

00 36-30/381-3800

ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárszerelés, zárjavítás +

Zárszerelés azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

A zárjavítás Pécs esetében szükség szerint azonnal is megoldható!

 

Ki ne került volna már olyan helyzetbe, hogy váratlanul nem tudott bejutni otthonába, mert a bejárati ajtó zárja elromlott, nem működött megfelelően. Ilyenkor jó, ha minél előbb el tudják végezni a szükséges javításokat, hiszen fontos az otthon biztonsága, vele együtt saját épségünk!

 

Ránk bármikor számítani lehet, hiszen a zárjavítás Pécs területén non-stop igénybe vehető professzionális megoldásokkal! Abban az esetben, ha szorul a zár vagy valami más probléma lép fel vele, nem érdemes halogatni a szerelést, mert könnyebb dolga van a betörőknek a gyengébb zárszerkezettel. Megelőzés és helyreállítás esetén egyaránt rendelkezésre tudunk állni!

 

Gyakran a nem megfelelően karbantartott zár miatt kell sort keríteni a mielőbbi javításra, melyhez mi a legújabb módszereket alkalmazzuk, így rongálásmentesen, pontosan tudnak dolgozni szakembereink! Mind profi, a helyszínre érkezést követően egyből neki tudnak látni a feladatoknak. Azonnali segítséget tudunk nyújtani, még sürgős esetben is, hiszen csupán fél óra kell körülbelül, hogy a helyszínre érkezzünk, hogy nekiláthassunk a feladatoknak.


A zárjavítás Pécs szempontjából gyorsszolgálattal elérhető, így nincs más dolga, mint minket keresni, ha színvonalas szolgáltatásokat szeretne igénybe venni!

 

Ajtónyitás Pécs

Ajtónyitás Győr

Zárszerelés Pécs

Zárszerelés Győr

Zárcsere Pécs

Zárcsere Győr

Zárszervíz Pécs

Zárszervíz Győr

Zárjavítás Győr

Zárnyitás Pécs

Zárnyitás Győr

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, KaposvárElérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1134 Budapest,
XIII. kerület,
Kassák Lajos utca 69-71.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on