Non/Stop hívhat minket

00 36-30/870-2060

00 36-30/381-3800

ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zárak szerelése azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

zarnyitasZárnyitás budapest  kulcs nélkül

A zárnyitás kulcs nélkül nagy szaktudást és szakértelmet kíván a zárszerelő szakembertől, hiszen a zárak egyre bonyolultabbak és egyre nehezebben nyithatóak.

Kizárta magát ingatlanából? Becsapódott az ajtó, és nincs önnél kulcs? Vagy egyszerűen csak elromlott a zárbetét, és nem tudja kulcsával kinyitni a zárat? Ne probálkozzon házilag megoldani a problémát! Az ajtónyitás ilyenkor profi módon fog kelleni!

Zárnyitás Budapesten, Debrecen, Székesfehérvár és Miskolcon városában, kulcs nélkül, éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is. Zárnyitásért hívja a 06-30/870-20-60 vagy a 06-30/381-38-00 telefonszámot, és zárszerelő szakembereink garantáltan a helyszínre érkeznek 30-60 percen belül.

Zárnyitás BUDAPEST rongálás nélkül

Zárnyitás szolgáltatásunk egyik eleme a nyitás rongálás nélkül. Ennek lényege, hogy a zárat úgy nyitjuk ki kulcs nélkül, hogy az ajtó, de még az ajtózár sem sérül meg. Ebben az esetben még a zárcsere sem szükséges a zárnyitás után. Ez a fajta zárnyitási módszer nagy gyakorlatot, precízitást és széleskörű szakmai ismereteket igényel a zárszerelő szakembertől, hiszen nagyon sok fajta zár létezik. A különböző zárakat csak különböző zárnyitási módszerekkel lehet kinyitni; a zárnyitás házilag megoldva semmiképpen nem garantálja a tiszta végeredményt!

Zárnyitás beletört kulcs esetén

Zárnyitást betört kulcs esetén is vállalunk! Ilyenkor is törekszünk a lehető legkisebb kárt tenni az ajtózárban. Zárszerelő lakatos szakembereink mindent megtesznek azért, hogy a lehető leggyorsabban a helyszínre érkezzenek, eltávolítsák a beletört kulcsot a zárból, és kinyissák a zárat.

Zárnyitásért (non stop zárnyitás) éjjel-nappal hívja a 06-30/870-20-60 vagy a 06-30/381-38-00 telefonszámot, és kollégáink garantáltan 30-60 percen belül a helyszínre érkeznek. Ha a zárnyitás olcsón kell, itt a megoldás! Mivel a zárnyitás árak nem számítanak magasnak a Zárbarátnál, bárki élhet a cég szolgáltatásával.

Zárnyitás speciális eszközökkel

A zárnyitást kulcs nélkül speciális eszközök nélkül ma már szinte lehetetlen. A roncsolás mentes zárnyitást speciális szerszámokat és eszközöket igényel, melyeknek használata gyakran nagy gyakorlatot és szakértelmet igényel. Zárszerelő szakembereink a legmodernebb eszközöket és szerszámokat használják, hogy a zárnyitást akár roncsolás mentesen is el tudják végezni.

Zárnyitás speciális technikákkal

Zárnyitást több féle módszerrel is lehetséges, azonban a lakatos zárnyitás csak abban az esetben lehetséges, ha a zárszerelő szakember ismeri a zár felépítését. Most néhány olyan zárnyitás technikát mutatunk be, melyet zárszerelő kollégáink is használnak.

Zárnyitás kopogtató módszerrel

A zárnyitásos kopogtató módszer lényege, hogy a zárszerkezetbe egy speciálisan megmunkált kulcsot helyezünk. A kulcsot kissé visszahúzzuk a zárból, a nyitási irányba feszítjük. Ezt követően a kulcsra egy határozott ütést mérünk. Ekkor a zárban található csapok hirtelen elmozdulnak, és a kulcs elfordul a zárban. A kopogtatásos zárnyitás esetén a zár nem sérül, a zár az eredeti kulccsal továbbra is használható.

Zárnyitás lockpicking módszerrel

A zárnyitás ezen műfaja mára már komoly hobbivá nőtte ki magát. Ennek a zárnyitási módszernek a lényege, hogy speciálisan kialakított drótok segítségével nyitjuk ki a zárat. Általában ezt a fajta zárnyitást láthatjuk a bűnügyi filmekben is. Persze ez a zárnyitás nem annyira gyors és egyszerű, mint a filmekben.Rráadásul ennek a zárnyitási technikának az elsajátítása gyakran évekig tart. Ezért is nem használják többnyire ezt a zárnyitást a betörők.

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanvek

hörmann ,scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks,kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis ,dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1134 Budapest,
XIII. kerület,
Kassák Lajos utca 69-71.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on