Non/Stop hívhat minket

00 36-30/870-2060

00 36-30/381-3800

ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárszerelés, zárjavítás +

Zárszerelés azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

A zárnyitás Pécs városában is non-stop elérhető szolgáltatás!

 

Kulcs nélkül is megoldható a zárnyitás Pécs esetében, hiszen szakembereink a legkorszerűbb technikákkal végzik a különféle helyreállítási és javítási feladatokat! Amennyiben szorult helyzetbe került, ránk minden esetben számíthat, hiszen folyamatosan elérhetőek vagyunk és profikkal dolgozunk együtt!

 

A városon belül akár már egy fél órán belül ki tudunk érkezni a helyszínre, ahol azonnal neki tudunk látni a javításnak. Sokakkal fordul elő, hogy becsapódik a bejárati ajtó és bent marad a kulcs. Másik eset, amikor elvesznek a kulcsok vagy egyszerűen nincsenek kéznél. Rengeteg ilyen és hasonló helyzet van, amelyre mi a legjobb megoldásokkal tudunk szolgálni!

 

Szolgáltatásaink széles körben foglalják magukba a különböző javítási feladatokat, amelyek között a zárnyitás gyakorinak számít a véletlenek miatt is. Sem az ajtónak, sem a zárnak nem fog baja esni, ha professzionális zárnyitás szolgáltatásainkat veszi igénybe, melyet korrekt árakkal tudunk biztosítani annak ellenére, hogy a többletköltségektől is megkíméljük!


Keressen minket a hét minden napján vagy épp ünnepnapokon, mindig gyorsak és pontosak vagyunk, aminek köszönhetően a zárnyitás Pécs területén azonnal elvégezhető, még ha az éjszaka közepén történik mindez, akkor is számíthat ránk, mi azonnal küldünk egy szakembert a helyszínre!

 

Ajtónyitás Pécs

Ajtónyitás Győr

Zárszerelés Pécs

Zárszerelés Győr

Zárcsere Pécs

Zárcsere Győr

Zárszervíz Pécs

Zárszervíz Győr

Zárjavítás Pécs

Zárjavítás Győr

Zárnyitás Győr

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, KaposvárElérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1134 Budapest,
XIII. kerület,
Kassák Lajos utca 69-71.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on