Non/Stop hívhat minket

00 36-30/870-2060

00 36-30/381-3800

ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárszerelés, zárjavítás +

Zárszerelés azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

Non-stop zárnyitásNon-stop zárnyitás

Zárnyitás szolgálatunk non stop elérhető, a zárnyitást non stop elvégezzük. Beletört kulcs, elromolt zár, nem nyíló ajtó, és egyéb olyan esetben, amikor a zárat nem tudja kinyitni nem kell órákat, sőt egyes eretekben napokat várnia, ameddig a zárszaküzlet kinyit. Nem kell órákat a háza előtt várnia, ameddig a segítség megérkezik. Zárnyitás non-stop, zárnyitás éjjel nappal, zárnyitás hétvégén és ünnepnapokon is. Zárszervízünk soha nem zár be, ügyfélszolgálatunk mindig nyitva tart. Zárnyitás esetén azonnal a helyszínre sietünk, és a zárnyitást 30-60 perc múlva, a kiérkezés után azonnal megkezdjük.

Zárnyitás azonnal

Azonnali zárnyitás Budapest, Debrecen, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár városokban és vonzáskörzetükben. Amikor a zárnyitás nem várhat, akkor hívja ügyfélszolgálatunkat, és zárnyitó gyorsszolgálatunk azonnali segítséget nyújt.

Zárat nyitni lehet roncsolással és lehet nyitni professzionális finomnyitásos módszerrel. Zárnyitó szakembereink amennyiben lehetséges a finomnyitásos módszereket alakalmazzák, amennyiben a zárat nem kell feltétlenül cserélni. Ilyen esetben a zár sem sérül, és bezárt kulcs esetén a zárcsere is elkerülhető.

Zárnyitás szolgáltatásunk alapelve, hogy a zárnyitás során az ajtó nem sérülhet, legrosszabb esetben is csak a zárban eshet kár, melyet viszonylag gyorsan ki lehet cserélni. Zárnyitás probléma esetén hívja bátran ügyfélszolgálatunkat, az elvégzett munkában garantáltan nem fog csalódni.

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, KaposvárElérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1134 Budapest,
XIII. kerület,
Kassák Lajos utca 69-71.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on