Non/Stop hívhat minket

00 36-30/870-2060

00 36-30/381-3800

ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárszerelés, zárjavítás +

Zárszerelés azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

zárszerelés BudapestZárszerelés Budapest

Profi zárszelő szakemberektől 24 órás ügyelet az év minden napján. Zárszerelést Budapesten, Debrecenben, Miskolcon, Székesfehérváron, Szegeden, Békéscsabán, Siófokon, Veszprémben, Győrben, Sopronban, Szombathelyen, Nagykanizsán, Pécsett, Zalaegerszegen, Kaposváron, éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is. Zárszerelésért hívja a 06-30/870-20-60 vagy a 06-30/381-38-00 telefonszámot, és szakembereink garantáltan a helyszínre érkeznek 30-60 percen belül.

A zárszerelés első látásra egyszerű műveletnek tűnhet. Azonban mint minden szakmának, a zárszerelésnek is megvannak a maga rejtelmei. A zárszerelést önállóan is el lehet végezni, azonban a szakszerűtlen zárszerelésnek komoly következményei lehetnek. Zárszerelés szolgáltatásunk nagyon széles skálán mozog. Lehet régi, kopott zárbetét, mi felújítjuk vagy megjavítjuk.

Zárszerelés Budapest gyorsszolgálat

Gyorsszolgálat az ország három területén várja hívását, Budapesten, Debrecenben, Miskolcon és Székesfehérváron, Szegeden, Békéscsabán, Siófokon, Veszprémben, Győrben, Sopronban, Szombathelyen, Nagykanizsán, Pécsett, Zalaegerszegen, Kaposváron. Hívása után ügyfélszolgálatunk a legközelebbi zárszervizes kollégának adja ki a zárszerelést, ezzel biztosítva a lehető leggyorsabb zárszerelést.

profi zárszerelő Budapest

Zárszerelésünk magába foglalja a zárszerkezet, a zárbetét és a hozzá tartozó zár kiegészítők felszerelését is. A zárszerelést egyáltalán nem mindegy, hogyan végezzük el, hiszen a szakszerűtlen zárjavítás a betörők dolgát könnyíti meg. Ha például a zárbetét túlságosan kilóg a zárból, akkor a zárat egy speciális fogóval meg lehet fogni, és a zárbetétet el lehet törni.

Zárszerelő szakembereink tisztában vannak a zárszerelésnek a biztonsági követelményeivel. A zárjavítás során betörés ellen védett zárakat és zárbetéteket használnak. A zár szerelés ma már komoly ismereteket igényel, lakatos szakembereink megfelelő eszközökkel és szerszámokkal rendelkeznek a szakszerű zárszereléshez. A zárszerelést ezért érdemes profi szakemberre bízni, mert a nem megfelelő szerelés később komoly anyagi vonzattal járhat. Zárszerelésnek a szakszerűtlen elvégzése a betörés kockázatát növeli. A szakszerű zárszerelést a betörők is felismerik, és gyakran meg sem kísérlik a bejutást a megfelelő biztonsági zárakkal felszerelt ingatlanokba.

ügyelet Budapesten, Debrecenben, Miskolcon, Székesfehérváron, Szegeden, Békéscsabán, Siófokon, Veszprémben, Győrben, Sopronban, Szombathelyen, Nagykanizsán, Pécsett, Zalaegerszegen, Kaposváron

Ügyeletünk a nap 24 órájában várja hívását a 06-30/870-20-60 és a 06-30/381-38-00 telefonszámokon. Beletört a kulcs a zárba? Elvesztette kulcsát? Kizárta magát? Betörtek ingatlanába? Zárszerelő lakatosaink a kiszállást azonnal megkezdik, és a zárszerelést 30-60 percen belül elkezdik. Zárszerelésre az élet minden terültén és bármikor szükség lehet. Lakatos zárszerelő mestereink elvégzik a zárszerelést, zárjavítást, ha a zár elromlott, vagy ha kizárta magát lakásából.

Zárak - betörés utáni helyreállításA

A zárszerelést sajnos az emberek többsége nem veszi komolyan. Ha megtörtén a baj, és illetéktelenek jutottak be ingatlanába a további kellemetlenségek végett ajánlott a zárszerelést profi szakemberekre bízni.

Betörés utáni helyreállítás, sürgősségi zárszerelésért hívja a 06-30/870-20-60 vagy a 06-30/381-38-00 telefonszámokat, gyorsszolgálatunk garantáltan a helyszínre érkezik 30-60 percen belül. Vállalunk sürgősségi zárszerelést is, non-stop jelleggel hétvégén és ünnepnapokon is.

Zárszerelést garanciával

Munkáinkra és a beszerelt zárakra természetesen teljes körű garanciát vállalunk. Minden általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk, mert nekünk is fontos az Ön biztonsága. Szakmai hozzáértésünkkel, minőségi anyagokkal illetve zárakkal dolgozunk. A gyors munkavégzés jogos elvárás a megrendelőink részéről, hiszen családjuk és értékeik védelméről van szó.

Zárbetét szerelés zárszerelő Budapest

zárszerelő BudapestA zárbetét szerelés, vagy más néven a cilinderzár zárszerelését éjjel-nappal Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár városokban. A zárbetét szerelése önállóan is elvégezhető feladat, azonban a nem megfelelően kiválasztott és nem megfelelően beszerelt zárbetét megkönnyíti a betörést. Ezért mindenképp javasoljuk, hogy a zárbetét cserét zárszerelővel végeztesse.

bevésőzár, zártest zárszerelése

Bevésőzár, vagy más néven zártest szerelés azonnali kiszállással. Profi szakembereink éjjel-nappal fogadják hívását, a hívástól számítva 30-60 percen belül elkezdik a bevésőzár szerelést. Bevésőzár szerelés akár ünnepnapon, vagy hétvégén is profi zárszerelő szakembertől.

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, KaposvárElérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1134 Budapest,
XIII. kerület,
Kassák Lajos utca 69-71.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on