Non/Stop hívhat minket

00 36-30/870-2060

00 36-30/381-3800

ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárszerelés, zárjavítás +

Zárszerelés azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

Non-stop zárszerelésNon-stop zárszerelés

Zárszerelés non stop jelleggel az ország három térségében, Budapesten, Debrecenben, Miskolcon, Székesfehérváron, Szegeden, Békéscsabán, Siófokon, Veszprémben, Győrben, Sopronban, Szombathelyen, Nagykanizsán, Pécsett, Zalaegerszegen, Kaposváron. A sürgősségi zárszerelést a nap 24 órájában elvégezzük, éjjel-nappal elérhetőek vagyunk, minden telefonhívásra válaszolunk.

Zárszerelés azonnal

Tisztában vagyunk vele, hogy egyes élethelyzetekben a zárszerelés nem várhat. Ha a család éppen nyaralásra indulna, de elromlott a zár, vagy egy hideg téli estén beletört a zárba a kulcs és a kisgyerekes család nem tud bejutni az ingatlanába, a zárszerőre nem lehet napokat várni. Gyakran hívnak minket hétvégén és ünnepnap, hogy elvégezzük a zárszerelést. Sokszor az éjszaka közepén sietünk ügyfeleink segítségére.

Zárszervízünk ezért az év minden napján, az év minden órájában elérhető. Sürgős esetben azonnal a zárjavítás helyszínére sietünk, és a lehető leggyorsabban, ám minőségi munkát végezve végezzük el a zárszerelést.

Zárszerelés az ország legtapasztaltabb és legjobban képzett zárszerelőitől non stop jelleggel.

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, KaposvárElérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1134 Budapest,
XIII. kerület,
Kassák Lajos utca 69-71.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on