Non/Stop hívhat minket

00 36-30/870-2060

00 36-30/381-3800

ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zárak szerelése azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

Zárszerelés Budapest

Zárszerelések Budapesten és Pest megyében. Szakszerű munkavégzés, gyors kiszállás jellemzi munkánkat, ha Önnek zárszervíz Budapest vagy éppen más pest megyei város esetében kell. Hívja gyorsszolgálatunkat, és bizza otthona biztonságát az ország egyik legrégebben működő zárszervizére - remek zárszerelés árak mellett!

Segítünk a szorult helyzetben! Nehezen működő zár, elromlott zár megjavítása, a zárak szerelése, a zárcsere Budapest területén és vonzáskörzetében nem jelent számunkra nehézséget. Egy esetleges zárcsere biztonsági ajtóban is kivitelezhető, ha arról van szó. Mivel a zárcsere ár gyakori kérdések között van mindig, elérhetőségeinken erre a kérdésre is választ kaphat az érdeklődő.

Zárszerelést vállalunk elveszett, ellopott kulcs esetén is. Nagyon fontos, hogy a kulcs elvesztése esetén lecseréljük a zárat, elkerülve ezzel a nagyobb mértékű anyagi kár előfordulásának lehetőségét! Ha otthonunk kulcsai illetéktelenek kezébe kerülnek az nem csak értékeinket, de családunk tagjaira nézve is veszélyforrást jelenthetnek.

A zárszerelésre minden esetben garanciát vállalunk. Munkatársaink csak bontatlan zárakat használnak fel zárszereléshez. Zárszerelő szakembereink minden tekintetben megbízhatóak, cégünk a 100%-os ügyfél elégedettségre törekszik. Ha rátermett zárszerelő Budapest városát illetően kéne, keresse a Zárbarátot!

Talán fontos lehet, talán nem, de a zárszerelés Székesfehérvár területén is megoldható a Zárbaráttal, nemcsak a főváros környékén. (A pontos listát megtalálja a honlapon.)

ZárszerelésT BudapestEN azonnal

Azonnali zárszerelésre lesz szüksége Budapesten? A zárjavítás Budapest kapcsán nem várhat? Nem kell tovább keresnie: a zárszervíz non stop Budapest városában, vonzáskörzetében, így azonnali kiszállással és azonnali zárjavítással várja hívását.!Sürgős esetben a hívás után azonnal megkezdjük a kiszállást, és garantáltan a helyszínre érünk 30-60 percen belül a forgalomtól függően.

Non stop zárszerelést Budapestnek városában

Zár javító gyorsszolgálatunk éjjel-nappal nyitva tart. Legyen szó hétvégi vagy ünnepnapi sürgős zárcsere biztonsági ajtóban, zárszerelésről vagy akár zárszervizről, ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában, az év 365 napján elérhető. És még a zárszerelés Budapest árak is megfizethetőek!

Zárszerelést Budapesten a következő kerületekben végzünk:

Budapest I.kerülete Budapest II.kerülete Budapest III.kerülete Budapest IV.kerülete
Budapest V.kerülete Budapest VI.kerülete Budapest VII.kerülete Budapest VIII.kerülete
Budapest XI.kerülete Budapest X.kerülete Budapest XI.kerülete Budapest XII.kerülete
Budapest XIII.kerülete Budapest XVI.kerülete Budapest XV.kerülete Budapest XVI.kerülete
Budapest XVII.kerülete Budapest XVIII.kerülete Budapest XIX.kerülete Budapest XX.kerülete
Budapest XXI.kerülete Budapest XXII.kerülete Budapest XXIII.kerülete  

Zárszerelés elvégzésére 5-10 évente van szükség, ha megelelő zárat szerelünk be és a beszerelés szakszerűen van elvégezve. Nagyon fontos, hogy zárcsere, zárjavítás esetén minőségi zárat használjunk fel, és kizárólag a biztosítók által is elfogadott módon legyen beszerelve a zár. A nem megfelelően beszerelt zár nem csak biztonsági kockázatot jelent, de betörés esetén a biztosító a kártérítést is megtagadhatja.

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanvek

hörmann ,scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks,kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis ,dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1134 Budapest,
XIII. kerület,
Kassák Lajos utca 69-71.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on