Non/Stop hívhat minket

00 36-30/870-2060

00 36-30/381-3800

ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárszerelés, zárjavítás +

Zárszerelés azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

Zárszerelés Budapest

Zárszerelés Budapesten és Pest megyében. Szakszerű munkavégzés, gyors kiszállás jellemzi munkánkat. Hívja zárszerelés gyorsszolgálatunkat, és bizza otthona biztonságát az ország egyik legrégebben működő zárszervizére.

Segítünk a szorult helyzetben! Nehezen működő zár, elromlott zár megjavítása, a zárak szerelése nem jelent számunkra nehézséget.

Zárszerelést vállalunk elveszett, ellopott kulcs esetén is. Nagyon fontos, hogy a kulcs elvesztése esetén lecseréljük a zárat, elkerülve ezzel a nagyobb mértékű anyagi kár előfordulásának lehetőségét. Ha otthonunk kulcsai illetéktelenek kezébe kerülnek az nem csak értékeinket, de családunk tagjaira nézve is veszélyforrást jelenthetnek.

A zárszerelésre minden esetben garanciát vállalunk. Munkatársaink csak bontatlan zárakat használnak fel zárszereléshez. Zárszerelő szakembereink minden tekintetben megbízhatóak, cégünk a 100%-os ügyfél elégedettségre törekszik.

Zárszerelés Budapest azonnal

Azonnali zárszerelésre van szüksége Budapesten? Nem kell tovább keresnie. Zárszervizünk azonnali kiszállással és azonnali zárjavítással várja hívását. Sürgős esetben a hívás után azonnal megkezdjük a kiszállást, és garantáltan a helyszínre érünk 30-60 percen belül a forgalomtól függően.

Non stop zárszerelés Budapest

Zárszerelés gyorsszolgálatunk éjjel-nappal nyitva tart. Legyen szó hétvégi vagy ünnepnapi sürgős zárszerelésről, ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában, az év 365 napján elérhető.

Zárszerelést Budapesten a következő kerületekben végzünk:

Budapest I.kerülete Budapest II.kerülete Budapest III.kerülete Budapest IV.kerülete
Budapest V.kerülete Budapest VI.kerülete Budapest VII.kerülete Budapest VIII.kerülete
Budapest XI.kerülete Budapest X.kerülete Budapest XI.kerülete Budapest XII.kerülete
Budapest XIII.kerülete Budapest XVI.kerülete Budapest XV.kerülete Budapest XVI.kerülete
Budapest XVII.kerülete Budapest XVIII.kerülete Budapest XIX.kerülete Budapest XX.kerülete
Budapest XXI.kerülete Budapest XXII.kerülete Budapest XXIII.kerülete  

Zárszerelésre 5-10 évente van szükség, ha megelelő zárat szerelünk be és a beszerelés szakszerűen van elvégezve. Nagyon fontos, hogy zárcsere esetén minőségi zárat használjunk fel, és kizárólag a biztosítók által is elfogadott módon legyen beszerelve a zár. A nem megfelelően beszerelt zár nem csak biztonsági kockázatot jelent, de betörés esetén a biztosító a kártérítést is megtagadhatja.

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, KaposvárElérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1134 Budapest,
XIII. kerület,
Kassák Lajos utca 69-71.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on