Non/Stop hívhat minket

00 36-30/870-2060

00 36-30/381-3800

ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárszerelés, zárjavítás +

Zárszerelés azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

Betörés utáni helyreállításBetörés utáni helyreállítás

Ha már megtörtént a baj, és betörtek ingatlanába ne késlekedjen, hívja zárszervízünket. Vállaljuk a megrongált ajtó javítását, a zárcserét és az újbóli zárhatóvá tételt.

Non stop betörés utáni helyreállítás

Betörtek otthonába, és hétvégén nem érhető el egy zárlakatos sem? Az éjszaka közepén van szükség betörés utáni helyreállításra? Mi non stop elvégezzük a betörés utáni helyreállítást! Zárszervízünk éjjel-nappal elérhető, hétvégén és ünnepnapon is hívhat minket.

Betörés utáni helyreállítás azonnal

Azonnali betörés utáni helyreállítás Budapesten, Debrecenben,  Miskolcon, Székesfehérváron, Győrben és Pécsen. A hívás után azonnal kiszállunk a helyreállítás helyszínére, és kiérkezés után azonnal elvégezzük a betörés utáni helyreállítást.

A betörés utáni helyreállítás során először az újbóli zárhatóvá tétel biztosítása a cél. A felfeszített, megrongált ajtót megjavítjuk, a sérült, törött, megrongált zárat kicseréljük. Elvégezzük a megrongált fal vagy ajtókeret helyreállítását is.

Betörés utáni helyreállítás zárlakatos mesterektől a legkedvezőbb feltételekkel.

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, KaposvárElérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1134 Budapest,
XIII. kerület,
Kassák Lajos utca 69-71.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on