Tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telefonon csak hozzávetőlegesen tudjuk az elvégzendő hibajavítás költségeit megbecsülni. Pontos kalkulációt kizárólag helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk nyújtani.

Budapest területén az állapotfelmérés ingyenes, így az árkalkuláció utáni elállás is díjtalan.
ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zárak szerelése azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

Bejárati ajtó javítás

Nagyon fontos, hogy a bejárati ajtó megfelelően működjön. Akadó, nehezen zárható ajtó esetén az ajtózár is nehezen működtethető. Ez idővel a zár elromlását vagy működés képtelenségét is okozhatja.

A bejárati ajtó a legtöbb esetben az elsődleges védelmi vonalnak is számít mely elválasztja a külvilágot a magánterülettől. Ezért is nagyon fontos, hogy a bejárati ajtó megfelelően működjön, sérülésektől mentes legyen, és ne legyenek hiányosságai. Ha például hiányzik a zártakaró, az nagyban megkönnyíti a behatolást, ezért biztonságtechnikai szempontból biztonsági rést jelent.

Az ajtó javítás nagy szakmai felkészültséget és sokszor speciális eszközöket is igényel. Ezen felül kreativitás is szükséges hozzá, hiszen sokszor egyedi hibákat kell javítani, rongálások nyomait kell eltüntetni.

Műanyag bejárati ajtó javítás

A műanyag nyílászárók térhódításával egyre többen cserélik le a hagyományos fa ajtót műanyag ajtóra. A műanyag ajtó javítás azonban meglehetősen nehéz feladat, és sokkal nagyobb szakértelmet kíván, mint például a fa ajtó javítás.

Sérülés, betörés utáni helyreállítás során azonban nem mindenki engedhet meg magának azonnali ajtócserét. A műanyag bejárati ajtót a legtöbb esetben esztétikusan meg lehet javítani. Az ajtó javítása ráadásul nagyságrendekkel kevesebbe kerül mint egy új ajtó ára, nem is beszélve a járulékos költségekkel, melyek egy bejárati ajtó cseréje esetén felmerül.

A műanyag ajtó javítása során kollégáink először a feltárják a hiba okát, majd elvégzik a szükséges javítást. Rongálás, sérülés esetén ha szükséges merevítő elemekkel visszaállítják az ajtó és az ajtókeret merevségét, majd különböző takaróelemekkel elfedik az esztétikai hibákat.

Fa bejárati ajtó javítás

Az elvetemedett, nehezen zárható, esetleg megrongált fa bejárati ajtó javítása olyan feladat, melyet szakembereink szinte minden nap végeznek. Ezért az ajtó javításban nagy rutinra tettek szert. Az ajtó javítás során minden olyan hibát kijavítanak, mely az ajtó megfelelő működését meggátolja. Rongálás esetén az ajtót megerősítjük, a hibákat kijavítjuk, a sérüléseket eltüntetjük.

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanevek

hörmann, scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks, kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis, dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1048 Budapest,
IV. kerület,
Székpatak utca 21.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on