Tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telefonon csak hozzávetőlegesen tudjuk az elvégzendő hibajavítás költségeit megbecsülni. Pontos kalkulációt kizárólag helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk nyújtani.

Budapest területén az állapotfelmérés ingyenes, így az árkalkuláció utáni elállás is díjtalan.
ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zárak szerelése azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

Ajtónyitás, zárnyitás rongálás mentesenAjtónyitás Budapest

Kizártam magam otthonról? Nem nyílik a zár? Ajtó kinyitása éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is segít a helyzeten! Ajtónyitásért, zárnyitásért hívja a 06-30/870-20-60 vagy a 06-30/381-38-00 telefonszámot! Ebben az esetben ajtónyitó szakembereink garantáltan a helyszínre érkeznek 30-60 percen belül.

Az ajtónyitást érdemes szakemberre bízni, aki megfelelő szakértelemmel és megfelelő eszközökkel rendelkezik az ajtónyitáshoz. Ajtónyitás (autónyitás ajtónyitás, autózár nyitás) során nagy tapasztalattal rendelkező ajtónyitó szakembereink igyekeznek a lehető legkevesebb kárt tenni, így az ideálisan nem sérül meg. A nyitás során speciális szerszámokat és ajtónyitó eszközöket használunk.

Ajtónyitó szakembereink nagy szakmai gyakorlattal végzik az ajtónyitást, a hét minden napján. Mi  az ajtónyitás iránya, ha megfelelően akarunk eljárni? Ajtó kinyitása professzionális módon, nyitás rongálásmentesen is kivitelezhető! Ajtó nyitás során kizárólag roncsolás mentes ajtónyitási technikákat alkalmazunk; legrosszabb esetben ajtónyitáskor kizárólag az ajtó zár sérül meg, melyet egy zárcsere gyorsan megold. Ajtónyitást nem érdemes saját magunknak megpróbálni, mert a szakszerűtlen próbálkozás tovább nehezíti az dolgot. Utóbbinál az esetek többségében ajtónyitás roncsolás nélkül nem nagyon létezik. (Ahogyan az autónyitás kulcs nélkül megoldva is mindenképp tartogat meglepetéseket az ember számára.)

Ajtónyitás kulcs nélkül

Gyakran előfordul, hogy az ajtónyitás kulcs nélkül kell, hogy megoldódjon - autó esetén is akár; vagy azért, mert becsapódik az ajtó, és a kulcs a lakásban maradt, vagy mert a kulcsunkat a munkahelyünkön felejtettük. A pótkulcs pedig természetesen a lakásban van, de hozzáférni gyakorlatilag lehetetlen. (Mint ahogy egy autó kulcs nélkül is szintén eléggé haszontalan tárgy tud lenni.)

Ajtónyitás, zárnyitás rongálás mentesenIlyenkor a legrosszabb amit tehetünk, hogy magunk próbáljuk meg feszegetni a becsapódott ajtó zárját, kinyitni az ajtót. (Bankkártyával ne is próbálkozzunk, az csak a filmekben működik!) Ez a legtöbb esetben sérülésekkel jár, szélsőséges esetben még a kulcs használatával sem lehetséges a nyitás. A mai biztonsági zárakat a hozzá nem értők gyakorlatilag nem tudják kinyitni, sőt ellenkezőleg, további hibát is okozhatnak becsapódott ajtó kinyitása okán.

Nem is gondolnánk, hogy a zárszerelő lakatosok az általunk lehetetlennek tűnő ajtónyitást a speciális szerszámoknak és a több éves gyakorlatnak hála néhány perc alatt el tudják végezni. Ami a legfontosabb: a zárnyitás során nem okoznak sérülést, így a legtöbb esetben a zár továbbra is rendeltetésszerűen tud működni. A zárnyitás házilag könnyen rossz eredménnyel tud végződni!

Kulcs nélküli ajtónyitásra van szüksége? Hívja a 06-30/870-20-60-as vagy a 06-30/381-38-00-ás telefonszámot, és lakatos zárszerelőink által garantáltan elvégzésre kerül a roncsolásmentes zárnyitás kulcs nélkül is! Javasoljuk, hogy telefonszámainkat mentse el mobiltelefonjába, hogy szükség esetén azonnal hívni tudjon minket. Minden nap elérhetőek vagyunk.

Ajtónyitás non stop

Elvesztette kulcsát, és az éjszaka közepén nem tud kihez fordulni? Beletört kulcs figyel az ajtózárban, és Ön az éjszaka közepén nem tud bejutni otthonába? A zarbarat.com csapata non- stop elérhető, kollégáink ünnepnapokon és hétvégén is elérhetőek. Minden hívásra válaszolunk, s mivel nálunk a zárnyitás árak bőven a föld felett járnak, megéri minket választani! Kiszállási díjat nem számítunk fel!

Ajtónyitási gyorsszolgálat

A Zárbarát csapata közel 10 éve végzi el az ajtónyitásnak a gyorsszolgálatát, hogy a bajba jutottakon minél hamarabb tudjon segíteni. Nem kellemes az embernek gyerekekkel a hideg időben az ajtó előtt várakozni, mint ahogy a kocsi ajtónyitás megoldására sem éppen leányálom várni. Gyorsszolgálatunk a hívástól számítva 30-60 percen belül a helyszínre ér, és roncsolás mentesen elvégzi az ajtónyitást. Természetesen a tulajdonosnak minden esetben igazolnia kell magát, hogy jogosan szeretne bejutni ingatlanába.

Az ajtónyitási gyorszolgálat, zárnyitás Budapest városában, Debrecenben, Miskolcon, Székesfehérváron, Győrben, Pécsett, valamint ezen városok vonzáskörzetében érhető el a nap 24 órájában. Szolgáltatási területeink felől telefonon is érdeklődhet!

Zárbetét csere, zárcsere Budapest városában kellene? Meg kellene oldani a hevederzár szerelés problémáját, de nem csak betörés után? Hívja az ezen a téren igen nagy tapasztalattal rendelkező Zárbarátot! Biztonsági ajtó kinyitása azonnali kiszállással, ingyenes kiszállás mellett! Az ajtónyitást a forgalomtól függően egy órán belül megkezdjük. Ezt kínálja ügyfeleinknek az ajtónyitás Budapesten és vidéken is.

Ezen felül ajtónyitás gyorszolgálatunk hétvégén és ünnepnapon is elérhető, és azonnali segítséget nyújt.

Ajtónyitás elektromos zárak esetén is!

A mechanikus ajtózárak nyitása mellett elektromos ajtózárakkal szerelt ajtók nyitása is megoldható. Az elektromos ajtózárak nyitása speciális felkészültséget igényel. Elektromos ajtó nyitásáért hívjon a telefonszámon!

Ajtónyitás – azonnali segítségnyújtás!

Nincs annál kellemetlenebb, amikor az ember nem tud bejutni saját ingatlanába, mert beletört a kulcsa a zárba, vagy mert elveszett a kulcsa. Szakembereink azért dolgoznak Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Győr és Pécs területén, hogy az ilyen kellemetlen esetekben a lehető leggyorsabban elvégezzék az ajtónyitást Önnek, és ne kelljen órákig várakoznia, ameddig bejut saját lakásába.

Szakembereink hívása után azonnal a helyszínre indulnak, és 30-60 percen belül megkezdik az ajtónyitást.

Ajtónyitás – minden hazai és import zár esetén

Vállaljuk mindenfajta ajtók és ajtózárak nyitását. Legyen szó hagyományos kéttollas ajtózárról, vagy a legmodernebb zárral szerelt műanyag ajtó nyitásáról, ajtónyitó szakembereink megfelelő szakmai felkészültségének köszönhetően minden ajtó nyitását szakszerűen és gyorsan elvégzik. Az ajtózárak felépítése és működési elve között néha nagy különbségek is vannak, azonban az ajtónyitáshoz szakembereink minden szükséges eszközzel rendelkeznek.

Hívjon minket, ha zárcsere zárszerelés zárnyitás Budapest városában vagy vidéken kellene!A biztonságos otthon megteremtése


A leggyakoribb betöréssel kapcsolatos tévhitek


A Zárbarát élete


A zárszerelésnek a története


Ajtó javítás


Ajtónyitás azonnal


Ajtózár választási tanácsok


Autólopás elleni védekezés


Autónyitás


Bejárati ajtó javítás


Betörés utáni helyreállítás


Betörésvédelem ablak esetében


Biztonsági zárak


Erkélyajtó javítás


Főoldal


Hasznos tanácsok zárcseréhez


Hogyan csináljunk betörést?


Hogyan válasszunk biztonsági ajtót?


Kapcsolat


Keresés


Kínai ajtó zárcsere


Kódkilincs


Kulcsszavak


Lakatos


Milyen zárbetétet vásároljunk 1.rész


Milyen zárbetétet vásároljunk 2.rész


Non-stop lakatos


Non-stop zárnyitás


Non-stop zárszerelés


Nyári betörések


Őrizetlenül hagyott otthon védelme


Páncélszekrény nyitás


Széf választási tanácsok


Széfnyitás


Zárcsere


Zárcsere azonnal


Zárjavítás


Zárjavítás azonnal


Zárjavítás házilag


Zárlakatos


Zárnyitás


Zárszerelés


Zárszerelés Budapesten


Zárszervíz


Zártippek

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanevek

hörmann, scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks, kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis, dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1048 Budapest,
IV. kerület,
Székpatak utca 21.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on