Tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telefonon csak hozzávetőlegesen tudjuk az elvégzendő hibajavítás költségeit megbecsülni. Pontos kalkulációt kizárólag helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk nyújtani.

Budapest területén az állapotfelmérés ingyenes, így az árkalkuláció utáni elállás is díjtalan.
ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zárak szerelése azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

AZONNALI AJTÓNYITÁS BÉKÉSCSABA EGÉSZ TERÜLETÉN IGÉNYBE VEHETŐ, GYORS KIÉRKEZÉSSEL!

 

BIZONYOS HELYZETEK MEGKÖVETELIK, HOGY MIELŐBB SZERELŐT HÍVJUNK. ILYENEK AZOK AZ ESETEK, AMIKOR VALAKI NEM TUD BEJUTNI OTTHONÁBA, LEGYEN ANNAK BÁRMI AZ OKA. HA SAJÁT BIZTONSÁGUNKRÓL VAN SZÓ, A JAVÍTÁS IS MELLŐZHETETLEN, JOBB MIELŐBB TÚLESNI RAJTA. AMENNYIBEN AZ AJTÓNYITÁS BÉKÉSCSABA ESETÉBEN MERÜLNE FEL, MI FOLYAMATOSAN RENDELKEZÉSRE ÁLLUNK, GYORS MEGOLDÁSOKAT BIZTOSÍTVA ÜGYFELEINK SZÁMÁRA! NON-STOP ELÉRHETŐEK VAGYUNK ÉS GARANCIÁLIS MUNKÁT VÉGZÜNK!

 

Számtalan oka lehet annak, ha nem akar nyílni a zár, hiszen ahogyan minden, a gyakori használat okozta igénybevétel miatt idővel elromolhat. Az ajtónyitás Békéscsaba városában előfordulhat betörési kísérlet és elavulás miatt is, de számos további oka lehet. A körülményeknek megfelelően, mi a lehető legjobb helyreállítási megoldást fogjuk ajánlani, például biztonsági zár felszerelését, hogy minél előbb visszatérhessen a rend! A zárnyitás vagy ajtónyitás Békéscsaba esetében az egész városra kiterjedően igénybe vehető általunk, amit roncsolás mentesen biztosítunk. Rövid időn belül (kb. 60 perc alatt) a helyszínre tud érkezni egy olyan zárszerelő lakatos Békéscsaba kapcsán, aki profi munkát végez és megoldja a gondot. Az év minden napján rendelkezésre tudunk állni, mert fő szempont nálunk, hogy minél gyorsabban javításra kerüljön a meghibásodott zárszerkezet! Autósokon is segíteni tud a Zárbarát, hiszen szolgáltatásként az autó zárszervíz Békéscsaba területén belül is rendelkezésre áll.

 

Elvesztette kulcsait, esetleg kizárta magát? Kulcsmásolás lenne az, amire szüksége van? Netán megadta magát a zár? Ránk mindig számíthat! Hevederzár szerelés Békéscsaba vonatkozásában kéne, vagy egy jó szerkezetlakatos munkájára volna szükség? Mi minden helyzetben gyors és profi megoldást tudunk kínálni - ha pedig a rongálásmentes ajtónyitás Békéscsaba városában lesz az, amiben segíteni tudunk, akkor maximum egy órán belül ki tudunk érkezni, a nap 24 órájában! Nálunk nincs munkaszüneti nap, folyamatosan biztosítjuk szolgáltatásainkat, ezért is járhat velünk jobban! Munkánkat felkészülten végezzük, a helyszínre már felszerelkezve érkezünk. Cégünk szakemberei óriási tapasztalattal rendelkeznek, így már egyből a helyszínre érkezve meg lehet kezdeni a szükséges javításokat. A gyorsaság és a minőség a fő erényünk, amit minden megrendelőnknek garantálni tudunk!

 

Hívjon minket hát bizalommal, ha becsapódott az ajtó és nem jut be lakásába, vagy ha elveszítette a kulcsokat, illetve ha az beletört a zárba és roncsolásmentes ajtónyitás Békéscsabán kellene!Rendelkezésre állunk továbbá akkor is, ha zárbetét csere kellene!

 


Zárcsere Békéscsaba


Zárjavítás Békéscsaba


Zárnyitás Békéscsaba


Zárszerelés Békéscsaba


Zárszervíz Békéscsaba

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanevek

hörmann, scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks, kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis, dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1048 Budapest,
IV. kerület,
Székpatak utca 21.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on