Tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telefonon csak hozzávetőlegesen tudjuk az elvégzendő hibajavítás költségeit megbecsülni. Pontos kalkulációt kizárólag helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk nyújtani.

Budapest területén az állapotfelmérés ingyenes, így az árkalkuláció utáni elállás is díjtalan.
ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zárak szerelése azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

AZ AJTÓNYITÁS KAPOSVÁR EGÉSZ TERÜLETÉN GYORS KIÉRKEZÉSSEL VEHETŐ IGÉNYBE!

 

BIZONYOS HELYZETEKNÉL AZONNAL SZERELŐT KELL HÍVNI, FŐLEG HA SAJÁT BIZTONSÁGUNKRÓL VAN SZÓ. IDE TARTOZIK PÉLDÁUL AZ AJTÓNYITÁS KAPOSVÁR ESETÉBEN, AMIHEZ MI FOLYAMATOSAN RENDELKEZÉSRE ÁLLUNK, GYORS MEGOLDÁSOKKAL MINDEN ÜGYFELÜNK SZÁMÁRA! NON-STOP ELÉRHETŐEK VAGYUNK ÉS GARANCIÁLIS MUNKÁT VÉGZÜNK!

 

Kulcsmásolás kellene gyorsan? Elvesztette kulcsait vagy netán kizárta magát? Megadta magát a zár? Még a hevederzár szerelés Kaposvár vonatkozásában is könnyedén megoldható, ha minket hív, ezzel együtt szerkezetlakatos munkákat is vállalunk! Minden helyzetben gyors megoldást kínálunk - ha pedig rongálásmentes nyitás Kaposvár városában volna szükséges, akkor is maximum egy órán belül rendelkezésére állunk. Non-stop elérhetőek vagyunk, a nap 24 órájában! Nálunk nincs munkaszüneti nap! A munkánkat felkészülten végezzük, a helyszínre érkezve máris neki tudunk állni a javításnak, zárszerelésnek. Minősített szakembereink kiváló tapasztalattal rendelkeznek minden téren, erényünk a gyorsaság és a minőség, amit minden megrendelőnknek garantálunk!

 

Számos dolog kiválthatja, hogy nem működik megfelelően a zár Kaposvár esetében is, ami azért is sürgeti a javítást, mert lehet betörési kísérlet, na meg persze elavulás miatt is. A körülményekhez mérten a lehető legjobb helyreállítási megoldást fogjuk ajánlani, amit ott helyben el is végzünk, legyen az akár biztonsági zár felszerelése. Hogy minél előbb visszatérhessen a rend és biztonságos lehessen a lakás, azért sem szabad halogatni a zárszerelő hívását. A zár nyitás vagy éppen a zárcsere és ajtónyitás Kaposvár esetében az egész városra kiterjedően igénybe vehető általunk, roncsolás mentesen, amihez rövid időn belüli kiérkezést biztosítunk (kb. 60 percen belül). Körülbelül ennyi idő kell, hogy a helyszínre tudjon érkezni egy olyan zárszerelő lakatos Kaposvár kapcsán, aki profi munkát végez, erről mi gondoskodunk! Az év minden napján rendelkezésre tudunk állni, éjjel-nappal dolgozunk! Autósokon is segíteni tud a Zárbarát, hiszen szolgáltatásként az autó zárszervíz Kaposvár területén belül szintén rendelkezésre áll szolgáltatásainkkal.

Hívjon minket bizalommal, ha becsapódott az ajtó, amennyiben elveszítette kulcsát, ha az beletört a zárba, vagy ha a roncsolásmentes ajtónyitás Kaposváron érdekli, de akkor is, ha zárbetét csere kellene!

 


Zárcsere Kaposvár


Zárjavítás Kaposvár


Zárnyitás Kaposvár


Zárszerelés Kaposvár


Zárszervíz Kaposvár

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanevek

hörmann, scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks, kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis, dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1048 Budapest,
IV. kerület,
Székpatak utca 21.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on