Tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telefonon csak hozzávetőlegesen tudjuk az elvégzendő hibajavítás költségeit megbecsülni. Pontos kalkulációt kizárólag helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk nyújtani.

Budapest területén az állapotfelmérés ingyenes, így az árkalkuláció utáni elállás is díjtalan.
ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zárak szerelése azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

AZ AJTÓNYITÁS MISKOLC VÁROSÁBAN GYORS KIÉRKEZÉSSEL ELÉRHETŐ!

 

HA SAJÁT BIZTONSÁGUNKRÓL VAN SZÓ, MINÉL ELŐBB HÍVJUNK ZÁRSZERELŐT, MERT SZÁMÍT AZ IDŐ! AMIKOR AJTÓNYITÁS MISKOLC ESETÉBEN MERÜL FEL, MI AKKOR IS FOLYAMATOSAN RENDELKEZÉSRE ÁLLUNK, GYORS ÉS KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁSOKKAL SZOLGÁLVA ÜGYFELEINK ÉRDEKEIT. TÉNYLEG NON-STOP ELÉRHETŐEK VAGYUNK, MUNKÁNKRA GARANCIÁT VÁLLALUNK!

 

Az olyan egyszerű helyzetekben is segíteni tudunk, amikor kulcsmásolás kéne, de ha elvesztek kulcsai és nem tud bejutni otthonába, akkor is számíthat ránk. Esetleg kizárta magát vagy megadta magát a zár? Mi vállaljuk! Ha például hevederzár szerelés Miskolc vonatkozásában kéne, mi minden helyzetben azonnali megoldást tudunk kínálni, mert egyben ez  fő profilunk. Szeretné, ha rongálásmentesen lenne kivitelezve az ajtónyitás? Mi akkor is segíteni tudunk maximum egy órán belül, a nap 24 órájában! Munkánkat felkészülten végezzük, kiemelkedő tapasztalattal, ezért egyből a helyszínre érkezve meg lehet kezdeni a szükséges javításokat, akár hétköznap vagy hétvége, esetleg munkaszüneti nap legyen. Fő erényünk továbbá a gyorsaság és minőség, amit minden megrendelőnek garantálni tudunk!

 

Számtalan oka lehet annak, ha valamiért nem nyílik a zár, ami Miskolc városában sem egyedi eset, mert lehet oka betörési kísérlet, ami közben sérülhet a szerkezet, de lehet elavulás is a képben, melyek mindegyikét azonnal orvosolni kell! A körülményeknek megfelelően, a lehető legjobb helyreállítási megoldást fogjuk javasolni, olykor szükséges a biztonsági zár felszerelése, hogy mielőbb újra biztonságos lehessen a lakás! A zár nyitás vagy zárcsere, illetve ajtónyitás Miskolc esetében az egész városra vonatkozóan igénybe vehető, ráadásul mi roncsolás mentesen dolgozunk. Rövid időn belül (kb. 60 percen belül) a helyszínre tud érkezni egy jól felkészült zárszerelő lakatos Miskolc kapcsán, aki profi munkát végez, és aki megoldja a problémáját, bármi is merüljön fel. Az év minden napján elérhetőek vagyunk, így egy ilyen szakember bármikor rendelkezésre tud állni! Autósokon is segíteni tud a Zárbarát, hiszen zár az autókon is van és sokszor előfordul, hogy valamiért nem tudja annak tulajdonosa kinyitni. Vegye evidensnek, hogy szolgáltatásként az autó zárszervíz Miskolc területén belül szintén rendelkezésre áll!

Hívjon minket teljes bizalommal, amennyiben becsapódott az ajtó vagy elveszítette kulcsait, illetve ha az beletört a zárba, hiszen a roncsolásmentes ajtónyitás Miskolcon is elérhető általunk, de zárbetét cserét is vállalunk!

 


Zárcsere Miskolc


Zárjavítás Miskolc


Zárnyitás Miskolc


Zárszerelés Miskolc


Zárszervíz Miskolc

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanevek

hörmann, scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks, kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis, dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1048 Budapest,
IV. kerület,
Székpatak utca 21.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on