Tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telefonon csak hozzávetőlegesen tudjuk az elvégzendő hibajavítás költségeit megbecsülni. Pontos kalkulációt kizárólag helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk nyújtani.

Budapest területén az állapotfelmérés ingyenes, így az árkalkuláció utáni elállás is díjtalan.
ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zárak szerelése azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

HA AZ AJTÓNYITÁS NAGYKANIZSA VÁROSÁBAN KELL, SZAKEMBEREINK MINDIG GYORSAN RENDELKEZÉSRE ÁLLNAK!

 

A roncsolásmentes ajtónyitás Nagykanizsa esetében is biztosított azoknak, akik valamilyen ok miatt nem tudnak bejutni otthonukba. Igaz ez abban az esetben is, amikor az autót kellene kinyitni, mert elvesztek a kulcsok vagy valami történt a zárral. Ez mind nagyon kellemetlen tud lenni, főleg akkor, ha egy hosszú nap után hazaérve azt tapasztalja valaki, hogy nem tudja kinyitni a bejárati ajtót. Ez lehet amiatt, mert szorul a zár vagy szintén, mert elveszett kulcs nehezíti a bejutást. A megoldás ekkor a roncsolás mentesen történő ajtónyitás Nagykanizsa városában, amit már éjjel-nappal elérhet velünk, hiszen a Zárbarát non-stop szolgálatot biztosít!

A nap 24 órájában, a hét minden napján rendelkezésre tudunk állni, erényünk a gyors kiszállás, mely során már egyből neki tudunk látni a szükséges feladatok elvégzésének. Hogyan lehetséges mindez? Úgy, hogy nálunk nincs megállás, ahogyan az sem törvényszerű, hogy munkaidőben alakul ki vészhelyzet, így mindig elkél a segítség! Mi ebben vagyunk jók, továbbá abban, hogy igazán profi szakemberekkel dolgozunk. Nem kell kétségbe esni, mert ha minket hív, egy felkészült lakatos Nagykanizsa vonatkozásában rövid időn belül (cirka 60 percen belül) ki tud érkezni a helyszínre!

 

S.O.S autó ajtónyitás is felmerülhet, ezt a feladatot jobb egy szakemberre bízni, mert ő rongálásmentesen el tudja végezni az autózár nyitás munkáját - akár beletört kulcs esetén is. Köszönhetően annak, hogy a legújabb technikákkal dolgozunk, tényleg rövid idő alatt végzünk, a munkánkra pedig garanciát vállalunk! Mindig ügyelünk arra, hogy szolgáltatásunk igénybevétele során plusz kiadások ne terheljék az ügyfelet! Így az ajtónyitás vagy épp autózár javítás Nagykanizsa kapcsán kedvező árak mellett valósulhat meg.

 

Mindössze fél óra, de maximum egy óra kell csak ahhoz, hogy kiérkezzenek a szerelők a helyszínre és elvégezzék az ajtónyitás során felmerülő feladatokat. A non-stop SOS zárszervíz Nagykanizsa esetében folyamatos elérhetőségének köszönhetően gyors megoldást biztosít mindenki számára, hiszen az évtizedes rutinnal rendelkező szakemberek által viszonylag hamar elvégezhető az ajtónyitás Nagykanizsa esetében is, hiszen már felkészülten érkeznek ki a helyszínre. Kinyitni a zárat így egyáltalán nem lesz nehéz!

Ha amiatt kell szerelőt hívni, mert elvesztette a kulcsait, nem érdemes halogatni, mert az otthon biztonsága, egyben saját épségünk fontossága érdekében jobb mielőbb elvégezni az ajtónyitást és egyben zárcserét. Tényleg gyorsan elvégezhető mindez, ránk ugyanis mindig számíthat - de akkor is, ha hevederzár felszerelése, ha hevederzár szerelés Nagykanizsa városában fog kelleni!

Hívjon bizalommal, ha felkészült zárszerviz Nagykanizsa városában kéne! Zárcsere zárjavítás roncsolásmentes módszerekkel? Nekünk nem gond! Az ajtónyitás Nagykanizsa területén belül kedvező árakkal elérhető!

 


Zárcsere Nagykanizsa


Zárjavítás Nagykanizsa


Zárnyitás Nagykanizsa


Zárszerelés Nagykanizsa


Zárszervíz Nagykanizsa

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanevek

hörmann, scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks, kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis, dorcas, atra, s.a.b.



Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1048 Budapest,
IV. kerület,
Székpatak utca 21.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on