Tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telefonon csak hozzávetőlegesen tudjuk az elvégzendő hibajavítás költségeit megbecsülni. Pontos kalkulációt kizárólag helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk nyújtani.

Budapest területén az állapotfelmérés ingyenes, így az árkalkuláció utáni elállás is díjtalan.
ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zárak szerelése azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

HA AZ AJTÓNYITÁS SIÓFOK VÁROSÁBAN KELLENE, SZAKEMBEREINK MINDIG RENDELKEZÉSRE ÁLLNAK!

 

Hazaérve azt tapasztalta, hogy nem tudja kinyitni a bejárati ajtót, mert szorul a zár, vagy mert épp elveszett kulcs nehezíti a dolgát? A megoldás mi vagyunk, mert ilyenkor a roncsolásmentesen történő ajtónyitás Siófok városában gyorsan elvégezhető általunk! Már éjjel-nappal elérheti ezt bárki, a nap 24 órájában, a hét minden napján, hiszen folyamatos rendelkezésre állást biztosítunk, SOS helyzetekben is! Nem kell kétségbeesni, mert egy felkészült lakatos Siófok vonatkozásában gyorssszolgálatunk által rövid időn belül (cirka 60 percen belül) ki tud érkezni a helyszínre!

 

Akkor se aggódjon, ha például kulcsok elvesztése miatt kell szerelőt hívnia, mert szem előtt tartjuk, hogy elsődleges az otthon biztonsága, egyben saját épségünk. Az ajtónyitás Siófok szempontjából gyorsan elvégezhető, ránk ugyanis mindig számítani lehet - még akkor is, ha hevederzár felszerelése, ha hevederzár szerelés Siófok városában fog kelleni!

 

Mindenben segíteni tudunk, még S.O.S autó ajtónyitás is felmerülhet, abban is profik vagyunk. Az ajtónyitás Siófok esetén is ugyanúgy működik, mint máshol, ezért annak feladatát jobb egy tapasztalt szakemberre bízni, mert ő rongálásmentesen el tudja végezni az autózár nyitás munkáját is, ha épp arra lenne szükség- akár beletört kulcs esetén is. Mivel a legújabb technikákkal dolgozunk, rövidebb idő alatt végzünk, az elvégzett munkára pedig garanciát vállalunk! Ügyelünk arra, hogy szolgáltatásunk igénybevétele során ne terheljék a megrendelőt plusz kiadások, így az autózár javítás Siófok kapcsán akár kisebb tétel is tud lenni, mintha valaki hozzá nem értő nyúlna egy ilyen szerkezethez.

 

A kiérkezéshez maximum egy óra, de leginkább fél óra szükséges, ahol a szerelők egyből neki tudnak állni a javításnak. A zárnyitás Siófok szempontjából is gördülékenyen elvégezhető, mert mindig felkészülten küldjük lakatosainkat a helyszínre. A non-stop elérhető SOS ajtónyitás Siófok esetében folyamatos megoldást biztosít bárki számára, aki bajba jutott. Az évtizedes rutinnal rendelkező szakemberek viszonylag hamar el tudják végezni az ajtónyitást Siófok területének bármely részén, mert már felkészülten érkeznek a helyszínre!

 

Hívjon bizalommal, ha felkészült zárszerviz Siófok városában kéne! Zárcsere zárjavítás roncsolásmentes módszerekkel? Nem gond! Egy fontos zár sérülése sohasem játék!

 


Zárcsere Siófok


Zárjavítás Siófok


Zárnyitás Siófok


Zárszerelés Siófok


Zárszervíz Siófok

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanevek

hörmann, scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks, kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis, dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1048 Budapest,
IV. kerület,
Székpatak utca 21.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on