Tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telefonon csak hozzávetőlegesen tudjuk az elvégzendő hibajavítás költségeit megbecsülni. Pontos kalkulációt kizárólag helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk nyújtani.

Budapest területén az állapotfelmérés ingyenes, így az árkalkuláció utáni elállás is díjtalan.
ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zárak szerelése azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

AZ AJTÓNYITÁS SOPRON ESETÉN GYORS KIÉRKEZÉSSEL VEHETŐ IGÉNYBE!

 

HA SAJÁT BIZTONSÁGUNKRÓL VAN SZÓ EZ ZÁR KAPCSÁN, ÉRDEMES MINÉL ELŐBB SZERELŐT HÍVNI. AJTÓNYITÁS SOPRON ESETÉBEN SZINTÉN KÖLTSÉGHATÉKONY VELÜNK ÉS MI FOLYAMATOSAN RENDELKEZÉSRE TUDUNK ÁLLNI, MIELŐBBI MEGOLDÁSOKKAL SZOLGÁLVA ÜGYFELEINK IGÉNYEIT! NON-STOP ELÉRHETŐEK VAGYUNK ÉS GARANCIÁLIS MUNKÁT VÉGZÜNK!

 

Azokban az egyszerűnek tűnő helyzetekben is számíthat ránk, ha kulcsmásolás kéne vagy nem találja kulcsait, illetve kizárta magát! Megadta magát a zár vagy hevederzár szerelés Sopron vonatkozásában kéne? Mi tényleg minden helyzetben gyors megoldást tudunk kínálni - ha pedig a rongálásmentes ajtónyitás Sopron városában lesz az, amiben segíteni tudunk, akkor is a nap 24 órájában elérhet minket! Nálunk nincs munkaszüneti nap sem és SOS helyzetekben is olyan gyorsan ki tudunk érkezni, amennyire csak lehet! Munkánkat felkészülten végezzük, ennek köszönhetően egyből a helyszínre érkezve el lehet kezdeni a szükséges javításokat. Erényünk a gyorsaság és a minőség, amit minden megrendelőnknek garantálunk, bármilyen esetről is legyen szó!

 

Mi lehet az oka lehet annak, ha nem nyílik a zár? Legrosszabb esetben betörési kísérlet, de legtöbbször a zár elavulása miatt fordul elő, többek között. A körülményekhez mérten, a lehető legoptimálisabb helyreállítási megoldást fogjuk Önnek ajánlani, hogy mielőbb újra visszatérhessen a rend, biztonságos lehessen a lakás! A zárcsere vagy éppen az ajtónyitás Sopron esetében az egész városra kiterjedően igénybe vehető, amely során roncsolásmentesen dolgozunk és rövid idő alatt (kb. 60 percen belül) a helyszínre tud érkezni egy olyan zárszerelő lakatos Sopron kapcsán, aki alapos és megbízható munkát végez. Az év minden napján rendelkezésre tudunk állni, még akkor is, ha épp ünnepnap van! Autósokon is segíteni tud a Zárbarát, hiszen szolgáltatásunk az autó zárszervíz Sopron területén belü.

Hívjon minket hát bizalommal, ha becsapódott az ajtó vagy elveszítette a kulcsait, ha az beletört a zárba, vagy ha a roncsolásmentes ajtónyitás Sopronban érdekli!

 


Zárcsere Sopron


Zárjavítás Sopron


Zárnyitás Sopron


Zárszerelés Sopron


Zárszervíz Sopron

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanevek

hörmann, scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks, kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis, dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1048 Budapest,
IV. kerület,
Székpatak utca 21.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on