Tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telefonon csak hozzávetőlegesen tudjuk az elvégzendő hibajavítás költségeit megbecsülni. Pontos kalkulációt kizárólag helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk nyújtani.

Budapest területén az állapotfelmérés ingyenes, így az árkalkuláció utáni elállás is díjtalan.
ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zárak szerelése azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

AZ AJTÓNYITÁS SZEGED EGÉSZ TERÜLETÉN GYORS KIÉRKEZÉS MELLETT VEHETŐ IGÉNYBE!

 

BIZONYOS HELYZETEKBEN SÜRGŐSEN SZERELŐT KELL HÍVNI, FŐLEG HA SAJÁT BIZTONSÁGUNKRÓL VAN SZÓ. HA AJTÓNYITÁS SZEGED ESETÉBEN LENNE SZÜKSÉGES, MI FOLYAMATOSAN RENDELKEZÉSRE ÁLLUNK, MINKET MINDIG ELÉR! MIELŐBBI MEGOLDÁSOKKAL SZOLGÁLVA ÜGYFELEINK IGÉNYEIT SZOLGÁLJUK, EBBEN NON-STOP ELÉRHETŐSÉGÜNK IS SEGÍT ÉS GARANCIÁLIS MUNKÁT VÉGZÜNK!

 

Olyankor is bizalommal forduljon hozzánk, ha kulcsmásolás kéne vagy elvesztette kulcsait és kizárta magát! Megadta magát a zár, vagy épp hevederzár szerelés Szeged vonatkozásában kéne? Szerkezetlakatosaink minden helyzetben gyors megoldást tudnak kínálni, ha pedig rongálásmentes ajtónyitás Szeged városában kellene, mi segíteni tudunk, maximum egy órán belül, a nap 24 órájában! Nálunk nincs olyan, hogy munkaszüneti nap! Munkánkat felkészülten, kellő tapasztalattal végezzük, így már egyből a helyszínre érkezve meg lehet kezdeni a szükséges javításokat, amihez helyben rendelkezésre áll minden. Erényünk a gyorsaság és a minőség, amit minden megrendelőnknek magas színvonalon tudunk garantálni!

 

Számos oka lehet annak, amiért nem nyílik a zár. Az ajtónyitás Szeged városában rutinos feladat nekünk, így ez sem jelent gondot, ahogyan az idő sem, mert gyorsak vagyunk minden tekintetben. A szorulás legrosszabb esetben lehet betörési kísérlet és elavulás miatt egyaránt. A körülményeket felmérve, a lehető legjobb helyreállítási megoldást fogjuk ajánlani, szükség esetén biztonsági zár felszereléseét, hogy mielőbb újra visszatérhessen a rend és teljesen biztonságos lehessen a lakás! A zár nyitás vagy éppen a zárcsere és ajtónyitás Szeged esetében az egész városra kiterjedően igénybe vehető általunk, amely során roncsolás mentesen dolgozunk. Rövid időn belül (kb. 60 perc) a helyszínre tud érkezni egy olyan zárszerelő lakatos, aki profi munkát végez, és aki az év minden napján rendelkezésre tud állni! Az autósokon is segíteni tud a Zárbarát azzal, hogy szolgáltatásként az autó zárszervíz Szeged területén belül szintén rendelkezésre áll.

Hívjon minket tehát teljes bizalommal, amennyiben becsapódott az ajtó, ha elveszítette a kulcsait vagy ha kulcs tört a zárba, mert ha roncsolásmentes ajtónyitás Szeged városában érdekli, mi segíteni tudunk és szükség esetén zárbetétet is cserélünk!

 


Zárcsere Szeged


Zárjavítás Szeged


Zárnyitás Szeged


Zárszerelés Szeged


Zárszervíz Szeged

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanevek

hörmann, scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks, kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis, dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1048 Budapest,
IV. kerület,
Székpatak utca 21.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on