Tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telefonon csak hozzávetőlegesen tudjuk az elvégzendő hibajavítás költségeit megbecsülni. Pontos kalkulációt kizárólag helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk nyújtani.

Budapest területén az állapotfelmérés ingyenes, így az árkalkuláció utáni elállás is díjtalan.
ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zárak szerelése azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

HA AJTÓNYITÁS SZÉKESFEHÉRVÁR TERÜLETÉN KELLENE, SZAKEMBEREINK AZONNAL RENDELKEZÉSÉRE ÁLLNAK!

 

Sokakkal megesik és nagyon kellemetlen tud lenni, ha hazaérve azt tapasztalja valaki, hogy nem tud bejutni a bejárati ajtón, mert szorul a zár, vagy épp mert elvesztette a kulcsait. A megoldás ilyenkor a roncsolás mentesen történő ajtónyitás Székesfehérvár városában, amit éjjel-nappal elérhet bárki a nap 24 órájában, a hét minden napján a Zárbaráttal! Az ilyen helyzetekben sem kell kétségbeesni, mivel mi intézkedünk róla, hogy egy felkészült lakatos Székesfehérvár vonatkozásában rövid időn belül (cirka 60 percen belül) a helyszínre tudjon érkezni! Mindez non-stop gyorsszolgálatunknak köszönhetően valósulhat meg.

Akár még S.O.S autó ajtónyitás is felmerülhet, amikor az ajtónyitást jobb egy tapasztalt szakemberre bízni, hiszen ő rongálásmentesen el tudja végezni az autózár nyitás munkáját, még beletört kulcs esetén is, ami alkalmilag használhatatlanná teszi az autót. Köszönhetően annak, hogy a legújabb technikákkal dolgozunk, sokkal rövidebb idő alatt végzünk, mint amit várna, a munkánkra pedig garanciát vállalunk. Ügyelünk arra, hogy szolgáltatásunk igénybevételekor felesleges kiadások ne terheljék a megrendelőt, ennek köszönhetően az autózár javítás, illetve ajtónyitás Székesfehérvár kapcsán kisebb tétel is tud lenni, mintha valaki maga próbálkozna és nem értő kézzel nyúlna egy ilyen szerkezethez.

 

Maximum egy óra kell ahhoz, hogy helyszínre érkezzenek a szerelők, hogy ott elvégezzék az ajtónyitás során felmerülő feladatokat. A non-stop SOS zárszervíz Székesfehérvár esetében tényleg folyamatos, általa gyors megoldást tudunk biztosítani bárki számára, akinek azonnali megoldásokra lenne szüksége. Évtizedes rutinnal rendelkező szakembereink viszonylag hamar el tudják végezni a szükséges ajtónyitást Székesfehérvár területének egészén, mert már eleve felkészülten érkeznek ki a helyszínre, így pedig a zárat egyáltalán nem lesz nehéz kinyitni.

Az is gyakorinak mondható, ha valakinek a kulcsok elvesztése miatt kell szerelőt hívnia, amit szintén nem érdemes halogatni, mert az otthon biztonsága és egyben saját épségünk rendkívül fontos! Az ajtónyitás Székesfehérvár szempontjából tényleg rövid idő alatt elvégezhető, ránk ebben mindig számíthat - még akkor is, ha hevederzár szerelés Székesfehérvár városában fog kelleni!

Hívjon minket bármikor bizalommal, amennyiben felkészült zárszerviz Székesfehérvár városában kellene! Zárcsere és zárjavítás roncsolásmentes módszerekkel? Nekünk tényleg nem gond! Egy fontos zár sérülésével soha nem jó viccelődni, jobb mielőbb megjavítani!

 


Zárcsere Székesfehérvár


Zárjavítás Székesfehérvár


Zárnyitás Székesfehérvár


Zárszerelés Székesfehérvár


Zárszervíz Székesfehérvár

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanevek

hörmann, scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks, kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis, dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1048 Budapest,
IV. kerület,
Székpatak utca 21.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on