Tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telefonon csak hozzávetőlegesen tudjuk az elvégzendő hibajavítás költségeit megbecsülni. Pontos kalkulációt kizárólag helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk nyújtani.

Budapest területén az állapotfelmérés ingyenes, így az árkalkuláció utáni elállás is díjtalan.
ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zárak szerelése azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

AZ AJTÓNYITÁS SZOMBATHELY ESETÉBEN SZÜKSÉG ESETÉN AZONNAL IS MEGOLDHATÓ, SOS!

 

FÜGGETLENÜL ATTÓL, HOGY BECSAPÓDOTT AJTÓ VAGY ELAVULT ZÁRSZERKEZET MIATT VAN RÁ SZÜKSÉG, AZ AJTÓNYITÁS SZOMBATHELY VÁROSÁBAN IS GYORSAN MEGOLDHATÓ A ZÁRBARÁT SZOLGÁLTATÁSOK ÁLTAL! MITŐL VAGYUNK MI MÁSOK? ABBAN KÜLÖNBÖZÜNK EGY HAGYOMÁNYOS ZÁRSZAKÜZLETTŐL, HOGY MI AZONNAL MEGOLDJUK A FELMERÜLT PROBLÉMÁT, HISZEN 30-60 PERCES KIÉRKEZÉSSEL DOLGOZUNK. A MÁSIK ELŐNY, AMI MELLETTÜNK SZÓL, HOGY MI TÉNYLEG KEDVEZŐ ÁRAKKAL DOLGOZUNK, RONCSOLÁSMENTESEN ÉS NON-STOP ELÉRHETŐEK VAGYUNK!

 

Váratlan helyzet szokott lenni, amikor valaki hazaérve nem tud bejutni otthonába. Több oka is lehet ennek, de a leggyakoribb, amikor kizárta magát, mert becsapódott az ajtó, vagy mert a bejárati ajtó zárja romlott el, akár mert ebben beletört kulcs akadályozta vagy valami nem működött megfelelően. Ilyen esetekben szerencsés, ha a szakemberek minél előbb el tudják végezni a javításokat (zárnyitás zárszerelés zárjavítás), hiszen minden esetben fontos az otthon biztonsága, egyben saját testi épségünk! A Zárbarát SOS zárszerviz Szombathely kapcsán, mely segít abban, hogy a szolgáltatások a város egész területén elérhetőek legyenek a hét minden napján, igazán rövid időn belül!

 

Mivel ránk bármikor számítani lehet, az éjszaka közepén is rendelkezésre tudunk állni; a roncsolásmentes ajtónyitás Szombathely területén non-stop igénybe vehető általunk. Abban az esetben, amikor szorul egy zár vagy más jellegű probléma van vele, nem érdemes halogatni a szerelést, hiszen könnyebb dolga van a betörőknek a gyengébb zárszerkezettel. Megelőzés és helyreállítás egyben velünk elérhető, mivel mindig rendelkezésre tudunk állni, bármi legyen is a gond! A nap 24 órájában, már 60 percen belül, S.O.S -ben is!

 

Az is gyakran előfordul, hogy nincs megfelelően karbantartva a zárszerkezet, ami nem egyedülálló, ettől még nem hanyagságról van szó, hiszen könnyű elsiklani efelett. Ha emiatt kell az ajtónyitás Szombathely területén, ott is sort tudunk keríteni a költséghatékony javításra, melyhez mi a legújabb módszereket alkalmazzuk, így rongálásmentesen tudnak dolgozni szakembereink! A Zárbarát zárszerviz Szombathely kapcsán is profi szerelőket alkalmaz, akik a helyszínre érkezést követően azonnal neki tudnak látni a kívánt feladatoknak. Gyors segítséget nyújtunk, még sürgős esetben is, ha például beletört kulcs problémája merül fel vagy elromlott a zár, illetve autó ajtónyitás kell, hiszen csupán fél óra kell körülbelül, hogy a helyszínre érkezzünk és ott nekiláthassunk a feladatoknak. Ha hevederzár Szombathely városában kellene, akkor is hívjon! A hevederzár felszerelése szintén szolgáltatásaink része. Persze akad ugyan zárszaküzlet Szombathely területén belül is jó néhány, de sokkal inkább megéri a Zárbarátot tárcsázni, ha a zár sérülése vagy ha elveszett kulcs miatt lenne szükség lakatosmunka elvégzésére!

 

Velünk az autózár javítás Szombathely szempontjából gyorsszolgálattal elérhető, ahogyan az autó zárnyitás Szombathely kapcsán szintén. Nincs tehát más dolga, mint minket keresni, amennyiben zárat érintő színvonalas szolgáltatásokat szeretne igénybe venni!

Kedves Látogató! Hívjon bizalommal minket, hogyha zárcsere ajtónyitás Szombathely területén lenne szükséges!

 


Zárcsere Szombathely


Zárjavítás Szombathely


Zárnyitás Szombathely


Zárszerelés Szombathely


Zárszervíz Szombathely

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanevek

hörmann, scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks, kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis, dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1048 Budapest,
IV. kerület,
Székpatak utca 21.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on