Tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telefonon csak hozzávetőlegesen tudjuk az elvégzendő hibajavítás költségeit megbecsülni. Pontos kalkulációt kizárólag helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk nyújtani.

Budapest területén az állapotfelmérés ingyenes, így az árkalkuláció utáni elállás is díjtalan.
ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zárak szerelése azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

Ajtónyitás azonnalAjtónyitás azonnal

Ajtónyitás azonnal, ajtónyitás éjjel-nappal, ajtónyitás hétvégén és ünnepnapon is. Ajtónyitás gyorsszolgálatunk azonnali segítséget nyújt kizárás, bezárás, kulcs elvesztés és más esetben is, amikor az ajtónyitásra azonnal van szükség.

Ajtónyitás azonnal szolgálatunk a beérkezet hívás után a lehető leghamarabb a forgalmi viszonyoktól függően a helyszínre érkezik, és az ajtót roncsolás mentesen kinyitja. Legrosszabb esetben is csak az ajtózárat kell cserélni, de a legtöbb zárat ajtónyitó kollégáink rövid időn belül valamilyen finomnyitásos módszerrel is ki tudják nyitni. Ilyen esetben a zárat sem kell cserélni. Kizárás esetén például az ajtónyitás után az eredeti kulccsal továbbra is működtethető a zár.

Non-stop ajtónyitás

Ajtónyitás szolgálatunk az év minden napján, az év minden órájában nyitva tart. Non-stop ajtónyitás akár az éjszaka közepén is. Az ajtónyitást elvégezzük hétvégén és ünnepnap is, ezzel biztosítva az ingatlantulajdonosoknak, hogy ha az ajtó nem nyitható hagyományos módon, akkor se kelljen az ajtó előtt órákat várni.

24 órás zárnyitás Budapesten, Debrecenben, Miskolcon, Győrben, Pécsett és Székesfehérváron megfizethető áron profi zárszerelő lakatosoktól. Ha az ajtót nem tudja kinyitni, vagy bármilyen ajtónyitással kapcsolatos problémája adódik, hívja bátran ügyfélszolgálatunkat, és mi segítünk a bajban.

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanevek

hörmann, scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks, kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis, dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1048 Budapest,
IV. kerület,
Székpatak utca 21.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on