Non/Stop hívhat minket

+36303813800

+36308702060

Tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telefonon csak hozzávetőlegesen tudjuk az elvégzendő hibajavítás költségeit megbecsülni. Pontos kalkulációt kizárólag helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk nyújtani.

Budapest területén az állapotfelmérés ingyenes, így az árkalkuláció utáni elállás is díjtalan.
ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zár szerelése azonnali kiszállás, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.


Hevederzár szerelés, mik a lehetőségeink?

hevederzár szerelés

A hevederzár szükségességét akkor érzik általában ügyfeleink, ha a bejárati ajtón van már egy biztonsági zár, de szeretnék az ajtót még biztonságosabbá tenni a betörésekkel szemben. Milyen védelmet nyújt a hevederzár?

A hevederzár, az ajtó leemelése, befeszítése ellen véd. DE!

Csakis abban az esetben, ha az az ajtó, amelyre felkerül, az vagy tömör felülettel rendelkezik, legyen az fa vagy fém, vagy üveges ajtó, de az ráccsal védett.

A legjobb minőségű zár hiába funkcionál, ha az ajtó, egyszerűen áttörhető, mivel az gyenge minőségű műanyagból készült. A legtöbb mechanikus zár elég erős, azonban a sok átlag műanyag ajtók minőségi, biztonsági szerkezet szempontjából nem mindig megfelelő erősségűek, ezért pillanatokon belül betörhetők, nyitása az ilyen típusú modelleknél egyszerű. Néha az elnevezés is megtévesztheti a vásárlót, mint például a kínai páncélajtó, ami első olvasatra biztató, de szakmai szemmel óvatosságra int. Erre nem javasoljuk a hevederzárat feltetetni, ahogy rácsnélküli üvegajtókra sem és a kazettás, vagy betétes rács védelem nélküli ajtókra sem. A hevederzár szerelés kérdésekkel forduljon bizalommal hozzánk! Zárbetét csere miatt van szükség egy jó zárszerelő? Hívjon minket bátran, hiszen tudja, mindig vannak elérhető szakembereink!

A hevederzár szerelés során történő alkatrész választásnál fontos a minőség. Olyan ajtó és zárbetét termékek mellett döntsünk lehetőleg, amelyek bizonyítottak. Egy Abus elektromos ajtónyitó, zárbetétek vagy lakat nem rossz választás, ezt a szakemberek is elmondhatják, de ahogyan azt fentebb említettük, saját érdekünkben kell, hogy bizonyos típusknál rács által legyen védve az ajtónk!

A Zárbarát szívesen nyújt segítséget a biztonsági rácsok elkészítésében is lakatos által, ablakra, ajtókra illetve, kapukészítést is vállaljuk. Cégünk a legjobb minőségű hevederzárak típusait kínálja ügyfeleinek, és nagy szakértelemmel, rövid idő alatt, telepítjük is azt.

 

Hevederzár szerelés  

Otthonunk védelmének érdekében, javasoljuk, hogy a bejáratiajtóra két ajtózárat tetessünk, amelyek egymástól függetlenül működnek, és távolságuk több 30 cm-nél. A szerkezetet célszerű második ajtózáraként választani.

Melyik hevederzár a legjobb, mi alapján döntsünk?

Szakemberünk szívesen segít bármilyen kérdése van a típusok kiválasztásánál. Kérésére, még a felszerelés előtt a helyszínre megyünk és segítségére leszünk, az ajtó típusához illő hevederzár kiválasztásában, illetve a legoptimálisabb védekezés elérésében. Ha szeretné kiválasztani a lakásához illő heveder zárat, segítünk abban, hogy miféle szempontokat érdemes figyelembe vennie: első lépésként, mérjük le a bejárati ajtó szélességét, ez lesz az alapja a méretének.

Ha pontosan akkora méretben nincs egyszárnyú ajtóra, keresgéljünk még tovább, de inkább 1 centivel kisebb legyen, minthogy nagyobb. A hevederzár szerelés hevederzár szerelés Budapesten a zárszerviz által akár azonnal elérhető, rövid kiszállási idő mellett. A standard méretűek mellett találhatunk aszimmetrikus darabokat is, több színben: fehér, barna, szürke, fekete.

Ami az ilyen jellegű zárak tekintetében a legényegesebb, az a zárbetét, annak minősége és mérete. Olyat válasszunk, amelyik az összes betörési típussal szemben biztonságot nyújt: fúrás-, zármanipuláció-, cilindertörés-, beütő kulcsos-, átütés-, maghúzás-, beragasztás-eltömítés-, másolás ellen (kódkártyás betét esetén). Az ajtózárak közül a legnagyobb védelmet a MABISZ minősítéssel rendelkezők adják.

Szolgáltatásaink:

Szívesen segítünk Önnek, a legjobb megoldások kiválasztásban, a hevederzár felszerelésében, illetve vállaljuk a régi hevederzár zárbetét cseréjét is. Mi kizárólag a legjobb minőséget kínáljuk, hogy otthonát biztonságba tudhassa. A munkavégzéshez a zár szállítás a mi feladatunk, amennyiben igényt tart rá! Bármilyen jellegű zárral elbánunk, így például a széfnyitás rutinos eljárás szakembereinkkel!

 

Hevederzár szerelés kétszárnyú, vagy több szárnyú ajtókra

A két szárnyú bejárati ajtók betörés elleni védelme eltér az egyszárnyú társaitól. A felszerelése kétszárnyú ajtóknál úgy történik, hogy arra az ajtószárnyra, amelyet nem használunk napi szinten, egy függőleges hevederzárat szerelünk csavar segítségével, amelynek végein található a rögzítés. Ez adja a szárny stabilitását. A másik szárnyra, melyet naponta nyitunk, zárunk, a szokásos formában, vízszintesen helyezzük fel a szerkezetet.

Kettőnél több szárnyú ajtókra is telepítünk hevederzárakat, a bejárati ajtón túl, a terasz ajtókra, erkélyajtókra, rácsajtókra, stb. A függőleges és vízszintes hevederzár szerelés, telepítés mellett, vállaljuk a kereszt alakú megoldásokat is. A hevederzárak felszerelése esetén minden esetben helyszíni felmérést végzünk.

 

A Zárbarát, a legjobb minőséget kínálja, a legjobb szakemberekkel. Ha szüksége van ránk, bármikor elérhetőek vagyunk Budapesten és 19 megyében (egyben miskolci elérhetőségekkel), a nap 24 órájában! Várjuk hívását, szívesen segítünk!

 

Adatkezelési tájékoztató

Cookie információk



További blog cikkek...





Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Békéscsaba, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Debrecen, Diósd, Dombóvár, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, GyőrKaposvár, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Kistarcsa, Maglód, Miskolc, Monor, Nagykanizsa, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pécs, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Székesfehérvár, Szeged, Szekszárd, Szigetszentmiklós, SzolnokSzombathely, SiófokSopron, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, VeszprémZalaegerszeg

Márkanevek

hörmann, scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks, kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis, dorcas, atra, s.a.b.



Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1048 Budapest,
IV. kerület,
Székpatak utca 17. fsz. Ü-3
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
06303813800 vagy 06308702060
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 



További oldalaink: