Non/Stop hívhat minket

+36303813800

+36308702060

Tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telefonon csak hozzávetőlegesen tudjuk az elvégzendő hibajavítás költségeit megbecsülni. Pontos kalkulációt kizárólag helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk nyújtani.

Budapest területén az állapotfelmérés ingyenes, így az árkalkuláció utáni elállás is díjtalan.
ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zár szerelése azonnali kiszállás, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.


Postaláda zárcsere non-stop.

postaláda zárcsere

Nem is gondolnánk azt, hogy a mai online világban, ahol a kommunikáció e-mailen-, a vásárlás webáruházakban a számlabefizetések és a baráti beszélgetések, köszöntések az interneten keresztül történnek, hogy a postaládák zárcseréje, illetve a levélszekrények zárcseréje ugyanolyan gyakran előfordulói probléma, mint egykor volt.

A postaláda kínálata még tovább virágzik, anyagában, formájában, típusában lehetnek: utcai postaládák, udvari-, lépcsőházi, panel, beépíthető, újságtartós. Anyaguk szerint is széles a kínálat, hisz választhatunk alumíniumot, műanyag változatokat, minőségi acélt, nemesacélt, illetőleg design szerint is álló fekvő, beépíthető, satöbbi.

Postaláda zárcsere - mikor?

Ami viszont nem nagyon változik, a kulcsos postaládazár, illetve a zár cseréjének gyakorisága, mivel rendszeres használatával, hiába készítette jó lakatos, a menu ugyanaz: előbb-utóbb javíttatni kell. Hihetetlen, pedig a levélszekrény zárak területén nem történt jelentősebb változás, ugyanis továbbra is kétfajta típus van, az egyik zárnyelvet fordít 90 fokban, a másik tollas kulccsal működik, és kb. két csavar rögzíti, avagy nagyon egyszerű szerkezet. Kinézetükből is egyből tudhatjuk, hogy postaládához tartozhat, hiszen általában kisebbek, egyik oldalon van a „nyelvük”, valamint lyukas cső lehet a száruk, vagy a hagyományos típusú kulcsot igényelnek. Nem úgy, mint az ajtózárak esetén, amelyek jóval nagyobb biztonságot tudnak adni: biztonsági zárak. Jelentős különbség figyelhető meg egy-egy márka és típus között, pl. egy Mul T Lock zár vagy HiSec ajtó, ellenben egy kínai, gyenge minőséggel.

A kulcsok egyszerűbb kinézetéből is következik, hogy az a zár sem bonyolult, amelyet nyit. Egyszerűen csak funkcionális. Zár-nyit. A Zárbarát számára nem jelent gondot a postaláda kinyitása, ha elvesztettük a kulcsunkat. Bármelyik típusú zár cseréje kérhető tőlünk a helyszínen, a nap 24 órájában, Budapesten és vidéken 19 megyében, azonnal segítünk.

 

Postaláda zárcsere  Budapest új kulcs miatt

 

A legtöbben akkor keresnek meg minket, amikor lakásvásárlás alkalmával, kérik a postaláda zárcsere elvégzését, illetve amikor beletört a zárba a kulcs vagy jön a tipikus "elhagytam a kulcsot" helyzet. Annak ellenére, hogy igen egyszerű a postaládák zárszerkezete, a beletört kulcshoz szakember szükséges. Amelyiket már nem lehet megmenteni, annál a zárcsere lesz a végső megoldás. Természetes, hogy nem szeretnénk, ha idegen kezébe kerülne, valami személyes dolgunk: értesítés, hivatalos levél, stb., tehát nyitott állapotban nem maradhat egy postaláda zár sem. Minden esetben kell a szerelés!

Előfordult az is, hogy már csak akkor hívtak bennünket, amikor a többszöri feszegetés után elgörbült, elhajlott a zárszerkezet és nem záródhatott a helyére. Ennek a levélszekrénynek is zárcsere lett a vége, amit pillanatok alatt megoldottunk.

Ha gond van a szekrény zárszerkezetével, inkább hívjon, hátha zárcsere nélkül megoldható a probléma, egy szimpla zárnyitás jelenti a megoldást. Cégünk nonstop elérhető, nemcsak Budapesten, hanem vidéken is egyaránt.

 

Postaláda zárcsere szolgáltatásunk

 

Ezt a szolgáltatásunkat azért hoztuk létre, hogy azonnali segítséget tudjunk nyújtani, egy-egy váratlanul elromlott zár miatt nyitva maradt láda megjavításában. A kicsinek látszó probléma igen naggyá válik, ha elkallódik egy hivatalos levelünk, csekkünk, vagy a szomszédok olvassák személyes leveleinket, értesítőinket, és idegen kezekbe jut a küldeményünk. Éppen ezért, a Zárbarát ebben is partnere ügyfeleinek, ha postaláda zárcsere kell! Hívhat napi 24 órában bármikor, Budapesten és vidéken is elérhetőek vagyunk Önnek postaláda zárcsere ügyén. Akár csere, akár szerelés kell, lehetőség szerint egy órán belül helyszínre tud érkezni a zárszerelő, aki a munka során a zárat vagy megjavítja vagy kicseréli.

Szolgáltatásunkba több variáció tartozik: garanciális postaláda zárnyitás, postaláda zárszerviz és csere. Az érkezést követő 10 perc után újra jól zárható lesz postaládája, levélszekrénye. Nem vesz igénybe túl sok időt a szerelés, hiszen a szakmájukban kiváló szerelőink vannak!

Hívjon minket fel bizalommal az itt, weboldalunkon található telefonszámon és a megadott cím kapcsán azonnali kiszállással majd mi kézbe vesszük a dolgokat!

Szerviz szolgáltatásaink olyan megoldásokat foglalnak magukba, amelyek a régi postaládát is képesek újra életre kelteni. Ha szükségessé válik a zárbetét csere, hozzá megfelelő szakembert mi biztosítunk!



További blog cikkek...





Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Békéscsaba, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Debrecen, Diósd, Dombóvár, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, GyőrKaposvár, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Kistarcsa, Maglód, Miskolc, Monor, Nagykanizsa, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pécs, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Székesfehérvár, Szeged, Szekszárd, Szigetszentmiklós, SzolnokSzombathely, SiófokSopron, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, VeszprémZalaegerszeg

Márkanevek

hörmann, scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks, kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis, dorcas, atra, s.a.b.



Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1048 Budapest,
IV. kerület,
Székpatak utca 17. fsz. Ü-3
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
06303813800 vagy 06308702060
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 



További oldalaink: