Non/Stop hívhat minket

+36303813800

+36308702060

Tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telefonon csak hozzávetőlegesen tudjuk az elvégzendő hibajavítás költségeit megbecsülni. Pontos kalkulációt kizárólag helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk nyújtani.

Budapest területén az állapotfelmérés ingyenes, így az árkalkuláció utáni elállás is díjtalan.
ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zár szerelése azonnali kiszállás, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.


Zárszerelő Budapest

zárszerelő Budapest

Ön azok közé tartozik, akik gond nélkül elvégzik otthon a zárszerelést?

Ha igen, akkor szerencsés, hiszen nem sokan vannak, akik ilyen jól bánnak a szerszámokkal. Persze az sem mindegy, hogy milyen típusú zárról van szó, mert egy postaláda zárcseréjét elvégezni vagy egy szimpla régebbi típusú zárat könnyebb kicserélni, mint például egy biztonsági zárat.

Ha meggyűlt a baja az ajtózárral, széfzárral vagy az autózárral, akkor hívja a Zárbarát zárszerelőit, akik nonstop elérhetőek és azonnali kiszállással végzik munkájukat!

A különböző esetekben mind garanciát vállalunk a zár megfelelő működésére, ezért ha esetleg ezzel szemben valami baj lenne később, szolgáltatásunkat 30 napig biztosítani tudjuk.

Zárszerelő Budapest

Olykor még a rendszeres karbantartás sem elég ahhoz, hogy elkerüljük a zár meghibásodását. Az idő eljárhat felette, bár ez leginkább a régi szerkezetekre igaz. De gondot okozhat az is, ha egy olcsóbb zárral van felszerelve az ajtó.

A bejárati ajtó védelmi vonalat képez, muszáj problémamentesen működnie. Ha nem így van, akkor lehet belőle apró kellemetlenség, de súlyos árat is fizethetünk miatta. Mindig azt mondjuk, hogy inkább hívjon minket potyára, mintsem tényleg baj legyen később!

Ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk, ahol megbeszélhetjük a lehetőségeket. Amennyiben dűlőre jutottunk rögtön munkához látunk, ha mégsem, Ön bármikor igény szerint elállhat a szolgáltatástól.

A zárszerelést kollégáink nem csupán rövid időn belül, hanem kiemelt szakmai hozzáértéssel végzik rongálás nélkül! Folyamatosan nyomon követjük az új technológiákat, jól ismerjük a különböző gyártók termékeit, ezért biztonságtechnikai tanácsadásban is tudunk segíteni.

 

Milyen a jó szerelő Budapesten?

Az általános tapasztalatunk az, hogy az ember sokszor inkább maga áll neki a különböző zárjavításoknak, mintsem fizetnie kelljen egy „idegennek”, akiben nem bízik. Ennek a változatnak két vége lehet: tényleg sikeresen megoldja a problémát, mert ért hozzá vagy rosszul sül el a dolog, és plusz kiadásokba veri magát azon kívül, hogy később még a zárszerelőnek is fizetni kell.

Az utóbbi variációt senkinek nem kívánjuk, bár tényleg vannak ügyes kezű emberek, akiket nem kell félteni. Hogyha mégis bizonytalan a dolgát illetően, már csak amiatt is jobb döntés egy zárszerelőt hívni, hogy biztonsági szempontból tényleg rendben legyen minden. Hiszen ez a közös cél, a zárnak jól kell működnie!

Azt hiszem abban egyet érthetünk, hogy van néhány jellegzetes ismérve a jó szerelőnek:

- precízen végzi a munkáját
- odaadással dolgozik
- gyors és pontos
- az ügyfél igényeit tartja szem előtt
- ismeri az összes zártípust és halad a korral

Ez a pár sor kicsit már szinte olyan, mintha a saját mottóink lennének leírva, mert minden túlzás nélkül elmondhatjuk, hogy rengeteg elégedett ügyfelünk van már. Több mint 20 éve vagyunk jelen a szakmában, sőt mostanra már sikerült országos szinten majdnem minden településen jelen lenni, mert az emberek megbíznak bennünk, mi pedig nem okozunk csalódást!

Ha megbízható zárszerelőt szeretne, olyat, aki tényleg a legjobbat akarja az ügyfélnek, akkor a Zárbarát csapata készséggel áll rendelkezésére bármilyen zárszerviz munkálatban!

 

Mikor kell a zár szerelő és mikor nem muszáj?

Amikor valamilyen probléma adódik a zárral, mindenképp meg kell javítani, mert nem csak a házban vagy lakásban található értékek biztonsága függ tőle, hanem sajátunk is. Ha nehezen nyílik az ajtó vagy szorul a zár, már akkor érdemes elvégezni a szükséges javításokat, mert csak a betörők dolgát könnyítjük meg egy rossz zárral.

Olykor egyszerűbb műveletekre van szükség, máskor bonyolultabb a helyzet. Na de honnan tudhatja, hogy mikor érdemes szakembert hívni?

  • Nem nyílik az ajtó, illetve nem lehet bezárni:
    Roncsolásmentes ajtónyitás, zárnyitás, amit biztosítunk.
  • Elvesztek a kulcsok:
    Kinyitjuk a zárat és zárcsere is választható ott helyben.
  • Betörés történt:
    Azonnal ott vagyunk és kicseréljük a zárat, hevederzár csere és felszerelés is kérhető.
  • Megsérült az ajtó:
    Ajtó javítás és a zár cseréje, amit ilyenkor javaslunk.
  • Biztonsági rács felszerelése:
    A különböző lakatos munkák is hatáskörünkbe tartoznak.
  • Nem nyílik a széf:
    A széfnyitás kulcs nélkül is elvégezhető.

Ezek azok a tipikus esetek, amiket napi szinten látunk és azok a zárszerviz munkák, amiket rutinosan végzünk. Fontos kiemelnünk, hogy semmilyen esetben sem teszünk kárt a nyílászárókban, sem a zárakban!

Azt szoktuk javasolni, hogy a tulajdonosok végezzenek rendszeres karbantartást és figyeljék az apróbb jeleket is, mert egyik pillanatról a másikra használhatatlanná válhat a zár. Ez elkerülhető, ha résen vagyunk és időben megtörténik a zárszerelés. Hívását követően a kollégánk azonnal indul Önhöz!

 

Az ajtók általában az által válnak gyengévé biztonsági szempontból, mert például elvetemedik a műanyag és nem lehetséges a zökkenőmentes zárás-nyitás vagy azért, mert az ajtóra egyszerű, ócska zárat szereltek. Ez csak néhány azok közül, amelyekkel munkánk során találkozunk, de az biztos, hogy sürgősen lépni kell, mert a tolvajok nem várnak!

Annak érdekében, hogy biztonságban tudhassa otthonát, folyamatosan rendelkezésre állunk és kollégánk előre egyeztetett időpontban vagy akár azonnal tud segíteni. Rövid kiszállási idővel történik minden zárszerelési megrendelésünk, de egyébként SOS munkálatok esetén is fel tud minket hívni. Kedvező áron dolgozunk és a záron, az ajtón végzett munkálatok magas szintű szakmai ismeretekkel valósulnak meg.

Zárszerelés árak: mivel számoljon az ügyfél?

Ez sokakat érdekel jogosan, ám az a helyzet, hogy minden szolgáltatás más. Ezért nem lehet azt mondani semmire sem, hogy olcsó, hiszen nyilvánvaló, hogy az lenne a legolcsóbb, ha nem kellene javítás, új zárbetét vagy szerelőt hívni. Attól függően, hogy milyen jellegű a feladat és milyen minőségű alkatrészeket választ, annak fényében változnak az áraink is. Egy szimpla zárcsere vélhetően olcsóbb lesz, mint az SOS ajtónyitás az éjszaka közepén, ünnepnapon. Óriási különbségek lehetnek az egyes feladatok között, ezt érdemes szem előtt tartani.

 

Mit tehet mégis, hogy kevesebbet kelljen költenie? A mai világban nehéz az ilyen dolgokon spórolni, viszont mivel többféle zárbetétből választhat, zárszerelőnk el fogja tudni mondani, hogy az adott esetben Ön hol tud spórolni a kiadásokon.

A zárszerelés attól olcsó velünk, mivel nincsenek fölösleges kiadások, nincs várakozási idő és felkészülten érkezünk, minden lehetséges eszközzel és alkatrésszel az autónkban. MABISZ minősítésű zárbetétekkel dolgozunk, ismert, megbízható gyártók termékeivel, széles árpalettán. (Mul T Lock, ELZETT, stb.) Minden esetben a lehető legjobb megoldást kínálva. A munkát garanciális feltételekkel vállaljuk, sok éves tapasztalattal a hátunk mögött.

A nap 24 órájában elérhetőek vagyunk, ezért ha ellopták a kulcsait vagy kizárta magát, úgy természetesen sürgősségi szolgáltatást vehet igénybe! A város egész területén biztosítjuk szolgáltatásainkat, szakembereink teljes körű, minőségi, precíz munka mellett végzik el az olyan feladatokat, mint: becsapódott bejárati ajtók szakszerű kinyitása, már nem jól működő hevederzárak cseréje, zárbetétek, biztonsági ajtó zárbetét csere, tönkrement zárszerkezet cseréje, többek között. Tehát bármilyen zárjavítás, zárcsere Budapest kapcsán volna szükséges, egy órán belül a helyszínen leszünk, hiszen a biztonság, ami a legfontosabb!

 

Keressen minket bizalommal, ha bármilyen zárakkal kapcsolatos szolgáltatásunk miatt profi szakemberekre lenne szüksége! 

Zárszerviz Budapest szolgáltatásaink az alábbi kerületekben szintén éjjel-nappal, hétvégén is megtalálhatóak: III., VII., XIII., XIV., XIX., XXI., XXII.

Mindig garanciával dolgozunk, tehát bármi, amit mi szereltünk be Önnek, mi javítottunk vagy cseréltünk, arra 30 napos garancia vonatkozik. Ez alatt azt kell érteni, hogy bármi is legyen a gond, ugyanolyan feltételekkel, gyorsan kiszállunk otthonába, az irodába vagy nyaralóba, bárhol is legyen, és azonnal elvégezzük a helyreállítást!

A non-stop zárszerelőt mindig elérheti, így a legrosszabb pillanatokban is gyors, azonnali kiszállással érkezik a helyszínre! Gyorsaságunk és szakmai hozzáértésünk az erényünk! 



További blog cikkek...





Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Békéscsaba, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Debrecen, Diósd, Dombóvár, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, GyőrKaposvár, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Kistarcsa, Maglód, Miskolc, Monor, Nagykanizsa, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pécs, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Székesfehérvár, Szeged, Szekszárd, Szigetszentmiklós, SzolnokSzombathely, SiófokSopron, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, VeszprémZalaegerszeg

Márkanevek

hörmann, scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks, kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis, dorcas, atra, s.a.b.



Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1048 Budapest,
IV. kerület,
Székpatak utca 17. fsz. Ü-3
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
06303813800 vagy 06308702060
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 



További oldalaink: