Tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telefonon csak hozzávetőlegesen tudjuk az elvégzendő hibajavítás költségeit megbecsülni. Pontos kalkulációt kizárólag helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk nyújtani.

Budapest területén az állapotfelmérés ingyenes, így az árkalkuláció utáni elállás is díjtalan.
ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zárak szerelése azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.


A Zárbarát élete

Egy nagyon kedves – írói vénával bőven megáldott – ügyfelünk lepett meg minket, egy munkánkat és “életünket” tökéletesen bemutató írással, melyet hálásan köszönünk és az alábbiakban változatlanul közlünk:

Bővebben...

Hogyan csináljunk betörést?

Egy rövid útmutató mindazoknak, akik „szeretnék“ értéktárgyaikat a tudtuk nélkül idegeneknek juttatni.

Bővebben...

Kódkilincs

Az ajtó és zárkészítők napról napra állnak elő frissebb és jobb technikával, a zárakat illetően. Ezek közül az egyik a kódkilincs. A kódkilincs működésének lényege, hogy a külső oldali kilincs zárt állapotban szabadon mozog és az ajtó csak a belső kilinccsel nyitható. A kódkilincset nyomógombokkal szám szerint öttel lehet vezérelni. Négy gomb a nyitókód, az ötödik gombbal záródik az ajtó.

Bővebben...

Milyen zárbetétet vásároljunk 2.rész

Ha már tudjuk a zárbetétünk méretét nincs más dolgunk mint kiválasztani a típust. Amit elméletileg a gyártó ráír a termék csomagolására, sajnos nem mindig fedi a valóságot. A MABISZ minősítéssel rendelkező zárak esetében könnyebb a dolgunk, hisz a terméket bevizsgálták és a vizsgálati eredményről a minősítési dokumentációban tájékozódhatunk. Néha, aki először olvassa nem érti, mert túlságosan szakmai nyelven fogalmazódott, de legalább a minősítési fokozatát látjuk belőle.

Bővebben...

Milyen zárbetétet vásároljunk 1.rész

Egy kis segítség meglepetések helyet. Először is mérjük meg milyen méretű zárbetét való az ajtónkba. Ez könnyű feladat ha megvan a már használt betétünk, mert azt mintának magunkkal tudjuk vinni, ill. kézben le tudjuk mérni. Nagyon fontos, hogy a betét rögzítéséhez szükséges alsó furat közepétől mindkét irányba külön-külön mérjük le a zárbetét mindkét oldalát PL.35x45.

Bővebben...

A zárszerelésnek a története

Az ember mindig is igyekezett megvédeni értékeit a betolakodók elől, ám az ezt a célt szolgáló eszközök nem mindig voltak olyan színvonalúak, mint manapság. A kezdetleges zárak fából készültek, és bár túl biztonságosnak nem voltak mondhatóak, de arra legalább jók voltak, hogy a betörők nehezebben férhessenek hozzá az elcsenni kívántakhoz.

Bővebben...

Betörésvédelem ablak esetében

A betörések során leggyakrabban a nyílászárókon, ablakon, erkélyajtón jutnak be. Nyitva hagyott ablak, megrongált ajtó vagy ablakon keresztül. Ezért nagyon fontos ennek a megerősítése a lehető legbiztonságosabbá tétele. A normál nyílászárók, ablakok sajnos nem rendelkeznek a MABISZ által minősített betörés elleni védelemmel, és nem is várhatjuk el, hogy a találékony, fejlődő betörőkkel, tolvajokkal, fejlődő technikájukkal versenyeznek.

Bővebben...

Autólopás elleni védekezés

Nagy igazság, hogy nincs ellophatatlan autó, viszont ha tehetsz ellen, akkor már jó úton járunk. Két egyforma autó közül az egyikben van valamilyen lopás gátló berendezés, akkor biztos, hogy nem azt viszik el. Van mechanikus és elektronikus lopás védelem. A mechanikus rendszerek általában alacsonyabb szintű védelmet jelentenek. pl: kormányzár, váltózár, üvegbe gravírozott rendszám.

Bővebben...

Nyári betörések

Itt a nyár és indul a betörési szezon. Mindenki elutazik rövidebb, hosszabb időre nyaralni. A ház, lakás üresen marad, és ez kiváló alkalom a betörőknek. Mondhatnánk azt is, hogy alkalom szüli a tolvajt. Az elmúlt három évben sajnálatos módon nőtt a betöréses lopások száma.

Bővebben...

A biztonságos otthon megteremtése

Az otthonunk falain belüli szféra védelme nem csak az ott megtalálható értéktárgyak védelme miatt fontos, hanem azért is, mert senki nem szeretné, hogy illetéktelenek lépjenek arra a helyre, ahol mindennapjainkat éljük. Nem véletlen, hogy egy betörés után sokan már nem érzik biztonságosnak otthonukat.

Bővebben...

A leggyakoribb betöréssel kapcsolatos tévhitek

A betörésről van szó, akkor legtöbbünk fejében élnek bizonyos sztereotípiák. A legelső ilyen az, hogy erre kizárólag este, éjszaka kerülhet sor, hiszen a sötét leple alatt könnyebben elbújnak a betörők. A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy a legtöbb betörés napközben, mégpedig a 11 és délután 3 óra közötti időszakban történik.

Bővebben...

Hogyan válasszunk biztonsági ajtót?

Otthona és vagyontárgyai biztonsága érdekében nem elegendő egy megbízható zárat felszereltetni az ajtóra, hanem érdemes a biztonsági ajtó kínálta lehetőségeket is kihasználni a védelem érdekében. De mégis hogyan válasszunk biztonsági ajtót? Elsődleges szempont az ár és a megjelenés legyenek, vagy ennél lényegesebb tulajdonságokat is érdemes figyelembe venni?

Bővebben...

Ajtózár választási tanácsok

A legfontosabb szempont a biztonságos ajtó kiválasztása amihez egy jó minőségű ajtózár társul. Miért fontos ez?

A megfelelően elkészített biztonsági ajtót rongálással rövid idő alatt gyakorlatilag nem lehet kinyitni. Általános tapasztalatunk, hogy ha meg is próbálnak egy biztonsági fém ajtót felfeszíteni, miután észreveszik milyen ajtóval is állnak szemben, a behatolási kísérletet megszakítják.

Bővebben...

Zárjavítás házilag

Az egyszerűbb zárjavítást a műszaki érzékkel rendelkezők is elvégezhetik otthonukban. Néhány hasznos tanácsot mutatunk be, mellyel megelőzhetőek a zárhibák.

Bővebben...

Őrizetlenül hagyott otthon védelme

A legtöbb betörés a nyári és a karácsonyi időszakban történik, amikor a családok hosszabb időre elutaznak és őrizetlenül hagyják otthonaikat. Fontos tisztában lenni azzal, hogy mire kell ilyen esetben figyelni.

Bővebben...

Széf választási tanácsok

Páncélszekrény választásnál nagyon fontos végig gondolni, milyen értéket szeretnénk benne tárolni (pl: pénzt, lőfegyvert, dokumentumot vagy értéktárgyakat).

Bővebben...

Hasznos tanácsok zárcseréhez

Elromlott otthonában egy zár, és szeretne mihamarabb a dolog végére járni? Annak érdekében, hogy a zárcsere, vagy a zárszerelés folyamata sikeres legyen, és hosszú távon is működőképes eredménnyel záruljon, érdemes néhány alapvető dologgal tisztában lenni.

Bővebben...

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanevek

hörmann, scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks, kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis, dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1048 Budapest,
IV. kerület,
Székpatak utca 21.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on