Tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telefonon csak hozzávetőlegesen tudjuk az elvégzendő hibajavítás költségeit megbecsülni. Pontos kalkulációt kizárólag helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk nyújtani.

Budapest területén az állapotfelmérés ingyenes, így az árkalkuláció utáni elállás is díjtalan.
ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zárak szerelése azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

A leggyakoribb betöréssel kapcsolatos tévhitek

A betörésről van szó, akkor legtöbbünk fejében élnek bizonyos sztereotípiák. A legelső ilyen az, hogy erre kizárólag este, éjszaka kerülhet sor, hiszen a sötét leple alatt könnyebben elbújnak a betörők. A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy a legtöbb betörés napközben, mégpedig a 11 és délután 3 óra közötti időszakban történik.

Ennek oka végtelenül egyszerű, hiszen az emberek többsége ilyenkor dolgozik, és az ingatlanok sok esetben üresen állnak.

Hasonlóképp tévhit azt gondolnunk, hogy a betörők mindig valamilyen hátsó bejáratot keresnek a besurranásra, hiszen a gyakorlatban elsősorban a bejárati ajtón keresztül történik a behatolás. Nem véletlenül hangsúlyozzák a szakemberek a megfelelő biztonsági ajtó és zár fontosságát, hiszen ez jelenti a legfontosabb védelmi vonalat a betörőkkel szemben. Az is elő szokott fordulni, hogy a bejárati ajtó közelében levő ablakon keresztül történik a behatolás, ám sok betörő ezt nem meri kockáztatni, hiszen legyen szó nappalról vagy üresen álló ház esetében éjjeli betörésről, az ablak csörömpölése bizony nem éppen a legjobb módja a rejtve maradásnak.

Érdemes azzal is tisztában lennie, hogy a hagyományos, elavult zárak szinte csalogatóak a betörők számára, akiknek sokszor még a bonyolultabb rendszerek sem okoznak problémát. Mivel az ilyen alakok rendszerint „hivatásszerűen" űzik tevékenységüket, így jelentős gyakorlatra tettek szert már a zárak feltörésével kapcsolatban, és a legegyszerűbb változatokhoz elég számukra néhány másodperc is. Fontos tehát, hogy biztonsági zárak felszereltetésével nehezítse meg dolgukat.

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanevek

hörmann, scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks, kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis, dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1048 Budapest,
IV. kerület,
Székpatak utca 21.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on