Tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telefonon csak hozzávetőlegesen tudjuk az elvégzendő hibajavítás költségeit megbecsülni. Pontos kalkulációt kizárólag helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk nyújtani.

Budapest területén az állapotfelmérés ingyenes, így az árkalkuláció utáni elállás is díjtalan.
ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zárak szerelése azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

Hasznos tanácsok zárcseréhez

Elromlott otthonában egy zár, és szeretne mihamarabb a dolog végére járni? Annak érdekében, hogy a zárcsere, vagy a zárszerelés folyamata sikeres legyen, és hosszú távon is működőképes eredménnyel záruljon, érdemes néhány alapvető dologgal tisztában lenni.

hasznos tanacsok zarcserehezA legfontosabb lépés a megfelelő zár kiválasztása. Fontos, hogy olyan zár mellett tegye le a voksot, amely MABISZ minősítéssel rendelkezik. A Magyar Biztosítók Szövetsége által fémjelzett zár azért bír kiemelt jelentőséggel, mert ha az ingatlantulajdonos nem ilyennel rendelkezik, és betörés történik, akkor a kárigény akár jogtalan is lehet.

A minőségi zárak tehát nem csak nyugalmat jelentenek, de a megfelelő biztonsági követelményeknek is megfelelnek. Nem érdemes spórolni a zárakon, hiszen otthonunk és az ottani értékek védelme többet érdemel annál, mint hogy a legolcsóbb, sok esetben nem megbízható zár kerüljön beszerelésre. Természetesen nem mehetünk el a szakértő zárszerelés kérdése mellett sem, hiszen nem mindegy, milyen hozzáértéssel sikerül azt elvégezni.

Gyakran előfordul, hogy bár házilag kicserélésre került a zár, és nincs különbség a szakember munkájával összehasonlítva, de a házi zárszerelésnek igenis megvannak a jól látható nyomai. Abban az esetben, ha ezt a betörést tervezők meglátják, máris gyenge pontra találtak az ingatlanon, ahol könnyebb lehet a bejutás. A minőségi zár beszerzése mellett tehát lényeges, hogy szakemberre bízzon minden olyan feladatot, amely szükséges a zárak szerelésével kapcsolatban.

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanevek

hörmann, scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks, kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis, dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1048 Budapest,
IV. kerület,
Székpatak utca 21.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on