Tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telefonon csak hozzávetőlegesen tudjuk az elvégzendő hibajavítás költségeit megbecsülni. Pontos kalkulációt kizárólag helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk nyújtani.

Budapest területén az állapotfelmérés ingyenes, így az árkalkuláció utáni elállás is díjtalan.
ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zárak szerelése azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

Milyen zárbetétet vásároljunk 1.rész

Egy kis segítség meglepetések helyet. Először is mérjük meg milyen méretű zárbetét való az ajtónkba. Ez könnyű feladat ha megvan a már használt betétünk, mert azt mintának magunkkal tudjuk vinni, ill. kézben le tudjuk mérni. Nagyon fontos, hogy a betét rögzítéséhez szükséges alsó furat közepétől mindkét irányba külön-külön mérjük le a zárbetét mindkét oldalát PL.35x45.

Ha nincs meg az eredeti zárbetét, akkor az ajtó vastagságát kell figyelembe venni, és hasonló módon megmérni. Az alapméret amiből ki tudunk indulni az a 30x30mm. Ez az általános méret, ami oldalanként 5mm-ként nőhet.
Egy másik fontos tényező, hogy a zárbetétünk védett legyen hengerzártöréses nyitási módszer ellen. Ez azt jelenti, hogy ne lógjon ki a betét, ne legyen megfogható. A helyes méretválasztással ez általában megoldható. Ha mégis kilóg, akkor fel kell szerelnünk úgynevezett törés védő pajzsot, és a pajzs vastagságát is vegyük méretválasztáskor figyelembe. A pajzs mindig átmenőcsavaros rögzítéssel rendelkezik, azaz át van fúrva az ajtó, és belülről van rögzítve!

Léteznek még "mini betétek, 22x22 vagy25x25, vagy csak egy oldalon kisebb, használatukat csak szükség esetén javasoljuk, mert nem biztonságos, nincs elég hely a csapkiosztásoknak. Csak magas biztonsági fokozatú terméket javaslunk belőlük.

Általában vásárlásunkat pénztárcánk, vagy az ajtónk minősége határozza meg. Válasszunk körültekintően, kérjük ki szakember tanácsát, vegyük igénybe a ZÁRSZAKÜZLETEKET, ZÁRSZERVIZESEKET.

Nagyobb választék, szélesebb körű felvilágosítást kaphatunk zárszerelő szakemberektől.
A zárbetét minőségével később külön foglalkozunk.

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanevek

hörmann, scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks, kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis, dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1048 Budapest,
IV. kerület,
Székpatak utca 21.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on