Tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telefonon csak hozzávetőlegesen tudjuk az elvégzendő hibajavítás költségeit megbecsülni. Pontos kalkulációt kizárólag helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk nyújtani.

Budapest területén az állapotfelmérés ingyenes, így az árkalkuláció utáni elállás is díjtalan.
ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zárak szerelése azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

Őrizetlenül hagyott otthon védelme

A legtöbb betörés a nyári és a karácsonyi időszakban történik, amikor a családok hosszabb időre elutaznak és őrizetlenül hagyják otthonaikat. Fontos tisztában lenni azzal, hogy mire kell ilyen esetben figyelni.

 Ne kürtöljük világgá, hogy nem leszünk otthon

A mindennapi rutinból való kimozdulást érthető módon mindenki izgatottan várja. Ilyenkor figyeljünk arra, hogy lehetőleg minél kevesebben tudjanak arról, hogy üresen hagyjuk lakásunkat. Kifejezetten nem ajánlott a közösségi médiában tájékoztatni ismerőseinket róla, hogy nem vagyunk otthon. Kerüljük ezért az utazáson készült képek azonnali megosztását is.

Barátunkat kérjük meg, hogy vigyázzon lakásunkra

Ha hosszabb időre elutazunk javasolt megkérni egy barátot, hogy figyeljen otthonunkra. Ilyenkor a barátunkat megkérhetjük, hogy néha kapcsolja fel a villanyt, engedje és húzza fel a redőnyöket, kapcsolja be a tévét, autójával használja kocsibeállónkat, ürítse postaládánkat.

Tartsunk rendet az udvaron

Az udvaron hagyott értékek gyakran vonzzák a hívatlan látogatókat, felkeltik az illetéktelenek figyelmét. Mindig tartsunk rendet, megfelelően gondozzuk otthonunk környezetét, mely nem csak esztétika miatt fontos, de a biztonságot is növeli. Sokan szeretnek nagy növényeket ültetni a ház elé, hogy az utcáról ne lehessen belátni. Ez a besurranó tolvajoknak is kedvez.

Védjük otthonunkat riasztóval, kamerával

A jól láthatóan elhelyezett riasztó, kamera gyakran elrettenti a betörőket. A legjobb a távfelügyeletre bekötött riasztórendszer.

Használjunk időzített kapcsolós és mozgásérzékelős lámpát

Az időzíthető kapcsolóval időnként felkapcsolt lámpa azt a látszatot kelti, hogy a lakásban tartózkodunk. Hasonló módon rádiót is bekapcsolhatunk. A mozgásérzékelővel felszerelt világítás szintén fokozza a biztonságot.

Használjunk megfelelő biztonsági zárakat

A nam szakboltokban kapható olcsó zárak nem nyújtanak megfelelő védelmet az illetéktelen behatolókkal szemben. Az ilyen zárak gyakran pár pillanat alatt könnyen kinyithatóak, feltörhetőek. Ha otthonunkat biztonságban szeretnénk tudni zárat zár szaküzletből válasszunk, és a zár beszerelését bízzuk szakemberre. Gyakran előfordul ugyanis, hogy a hozzá értő szemek felismerik az esetleges hiányosságokat, és minimális többletköltségért a hiba könnyen orvosolható.

Ne a záron spóroljon! A lakásba való betörés nem csak anyagi veszteséggel jár. Gyakran a megszokott biztonságérzet is elvszik, és a betörés pszichikai traumával is jár. A megfelelő zár megvásárlása és a zárszerviz elvégeztetése éves szinten nem kerül sokba, de nagyban megnöveli otthonunk biztonságát.

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanevek

hörmann, scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks, kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis, dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1048 Budapest,
IV. kerület,
Székpatak utca 21.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on