Tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telefonon csak hozzávetőlegesen tudjuk az elvégzendő hibajavítás költségeit megbecsülni. Pontos kalkulációt kizárólag helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk nyújtani.

Budapest területén az állapotfelmérés ingyenes, így az árkalkuláció utáni elállás is díjtalan.
ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zárak szerelése azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

pancelszekreny valasztasPáncélszekrény választási tanácsok

Páncélszekrény választásnál nagyon fontos végig gondolni, milyen értéket szeretnénk benne tárolni (pl: pénzt, lőfegyvert, dokumentumot vagy értéktárgyakat).

 A páncélszekrény méretének megválasztása is nagyon fontos, hiszen az évek során az elzárni kívánt értékeink nőnek, így nagyobb helyre lesz szükség. Ezért célszerű most egy nagyobb páncélszekrényt választani, mert ezzel a későbbiekre nézve pénzt is megtakaríthatunk, nem kell lecserélni. 3 féle záródású széfet különböztetünk meg:

 • kéttollú kulcsos zár (ez a legolcsóbb)
 • mechanikus kombinációs zár (használata komplikáltabb)
 • elektronikus kombinációs zár (legbiztonságosabb és könnyű a kezelése)

Nagyon fontos a széf elhelyezése is. Melynek megválasztásánál és beépítésénél mindig kérje hozzáértő szakemberek segítségét. Következő nem elhanyagolható kérdés, hogy mi ellen védjük értékeinket! Betörés és lopástól vagy esetleg tűztől.

Mint minden biztonságtechnikai terméknek így a páncélszekrényeknek is van védelmi szintjei, amit teljesítenie kell. Ez elsősorban külső fizikai ellenállást jelent, hogy mennyi ideig tart feltörni. A megfelelő zár is ebbe a biztonsági kategóriába tartozik. Azonban pénztárcánk nagyban meghatározza, hogy milyen széfet vásárolunk, mert a MABISZ által több minősítésen átesett széfek drágábbak mint a minősítés nélküliek. Azonban nem minden esetben van szükség minősített páncélszekrényre. A különbség a védelem szintjében és a nagyságban mutatkozik meg. A széfek elsődleges célja, hogy feltartoztassák a betörőket, hogy a fizikai roncsolásnak ellenálljon.

Néhány dolog, amit végig kell gondolni, ha a széfet szereltetünk be:

 • a kisebb széfeket rögzíteni kell
 • ne legyen szem előtt
 • gyári kód átállítása
 • riasztóhoz van kötve a széf, és kivonuló szolgálathoz

Egy normál családi széfhez elegendő egy 40 literes, ami kb. 50 kg, amit már elég nehéz egy embernek mozgatni. Ennek ára, ha elektronikus zárral rendelkezik, és van MABISZ minősítések kb.: 100-120e Ft-nál kezdődik.

Széf betörés elleni biztonsági fokozatok:

 • Grade S1: 1,5 millió forintig (riasztóval 3 millió forintig)
 • Grade S2: 2,5 millió forintig (riasztóval 5 millió forintig)
 • Grade 0: 5 millió forintig (riasztóval 10 millió forintig)
 • Grade I: 8 millió forintig (riasztóval 16 millió forintig)
 • Grade II: 20 millió forintig (riasztóval 40 millió forintig)
 • Grade III: 70 millió forintig (kötelező riasztóval ellátni)
 • Grade IV: 150 millió forintig (kötelező riasztóval ellátni)
 • Grade V: 300 millió forintig (kötelező riasztóval ellátni)
 • Grade VI: 500 millió forintig (kötelező riasztóval ellátni)

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanevek

hörmann, scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks, kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis, dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1048 Budapest,
IV. kerület,
Székpatak utca 21.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on