Tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telefonon csak hozzávetőlegesen tudjuk az elvégzendő hibajavítás költségeit megbecsülni. Pontos kalkulációt kizárólag helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk nyújtani.

Budapest területén az állapotfelmérés ingyenes, így az árkalkuláció utáni elállás is díjtalan.
ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zárak szerelése azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

lakatos-mesterLakatos Budapest

Lakatos mester Budapest esetében azonnal kellene Önnek? Ajtórácsot szeretne készíttetni? A lakatos állás Budapest tekintetében is nagyon keresett manapság - nem véletlenül, így egy kerület lakatos nélkül nem lehet meg! Karosszéria lakatos állás mellett azonban zárakkal foglalkozó szakemberekre is szükség van a piacon. Zárlakatos mester műszaki ügyelet a nap 24 órájában Budapest mellett Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Győr és Pécs városában. Előfordul, hogy a betörők Magyaroroszág egyes településein is az ajtórács, ablakrács megrongálásával, felfeszítésével jutnak be az ingatlanokba. A helyreállításhoz azonnali mesterre van szükség, olyanra, akinek a lakatos szakma a kisujjában van; egy lakatos szakmunkás tapasztalatlanságából fakadóan még nem mindig tudja jól megoldani az egyes szituációkat.  Mit csinál a rátermett lakatos ilyen helyzetben? Mestereink ekkor a hívástól számított 30-60 percen belül (a távolság függvényében) a helyszínre érkeznek, és elkezdik a szerelési munka elvégzését. A lakatos munkák Budapesten igény szerint gyors határidővel kerülnek elvégzésre! Fővárosi mestereink több 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, több nyelven beszélnek (magyar, English) teljes munkaidő szerint dolgoznak, és speciális szakképzésben részesülnek. Zárszerelő mestereink mindenféle nehéz zárproblémát, zárcserét megoldanak, minden munkára felkészülten szállnak ki.

Biztonsági rácsok, biztonsági ajtó rács készítése

lakatos budapestSzolgáltatásaink között szerepelnek a különböző méretű és kivitelezésű biztonsági rácsok készítése ajtókra, ablakokra. A biztonsági rácsok készítése ajtók esetén is a lakatos foglalkozás egyik alappillére (bár egy gépbeállító lakatos azért mást csinál); ekkor arra is törekszünk, hogy a rácsok a biztonsági védelem mellett az esztétikai követelményeknek is megfeleljenek. A biztonsági rácsokat a mester a megfelelő védelmet nyújtó anyagokból készíti el, és olyan eljárásokkal rögzíti, amelyek nagyban megnehezítik, és ezzel gyakran el is riasztják a betörőket. Biztonsági rácsainkat mestereink masszívra, és ellenállóra készítik. A betörők általában a könnyebben feltörhető ingatlanokat választják, így egy jó minőségű lakatos kerítés már ránézésre megállíthatja őket. A biztonsági rácsok amennyiben megfelelően vannak elkészítve elriasztják az illetékteleneket.

Panellakás ajtórács készítés

A leggyakrabban panellakásokba, társasházak lakásaiba törnek be. Falusi környezetben a szomszédok figyelnek egymás értékeire, a városi panelekben azonban gyakran nem is ismerik egymást az egymás mellett lakók. Mestereink az előre elkészített panellakás ajtórácsot a lehető leggyorsabban felszerelik. Ha lakatosra van szüksége akár hétvégén vagy ünnepnapon is hívhatja ügyeletünket, így a lakatosok Budapesten garantáltan a helyszínre érkeznek 30-60 percen belül. Egy jó szerkezetlakatos munkatárs Budapest városában vállalja egyedi méretű ajtórácsok elkészítését is. Az ajtórácsok két zárral felszerelve készülnek el, és több ponton rögzíthetőek.

Panellakás ajtórács szerelés

Lakatosaink az előre elkészített ajtórácsot rövid határidővel és szakszerű módon szerelik fel. Mesterünk a biztonsági ajtórácsot több helyen is megfelelően rögzíti. Az ajtórács zárásáról a két biztonsági zár gondoskodik, melyek több ponton is zárják a biztonsági rácsot. Az ajtórács bezárás után teljes védelmet nyújt, masszív, leemelés gátlóval ellátott, és gyakran már az ajtórács látványa is elriasztja a betörőket. Műszaki ügyeletünkön további információkkal szolgálhatunk ajtórácsainkról. Megrendelés, kérdés esetén hívja a 06-30/870-20-60 vagy a 06-30/381-38-00 telefonszámokat.

Lakatos Budapest Ablakrács készítés

ablakracs-keszitesLakatos Budapest mester szolgáltatásunk keretében ablakrács készítése is a szolgáltatásunkba tartozik. Abkak rács készítése nyaralóra, ablakrács készítés panel lakásra, ablakrács készítés családi házra. Mestereink nagy gyakorlattal készítenek biztonsági ablakrácsot. Biztonsági ablakrács készítésért és biztonsági ablakrács beszerelésért hívja lakatos ügyeletünket a 06-30/870-20-60 vagy a 06-30/381-38-00 telefonszámokat. Lakatos mesterünk akár azonnal is megkezdi a szerkezetlakatos munka elvégzését.

Kapu készítés, kapu átalakítás

Szakembereink nagy gyakorlattal rendelkeznek fémből készült biztonsági kapuk készítésében, kapuk átalakításában. A fémből készült szerkezetre fa kerítéslécek is kerülhetnek. A kapukba lakatos szakemberünk a megrendelő igényeinek megfelelő zárat is beépíti, s elvégzi a zárszerelést is.

Fémszerkezetű előtetők készítése

Mestereink felmérik a hely adottságait, és segítenek megtervezni az előtetőt Budapesten. Kollégánk ezután a fémszerkezet előkészítését kezdi meg. Méretre vágja a fém elemeket, majd összeállítja az előtetőt. Az előtető hegesztését hegesztő képesítéssel  (is) rendelkező mesterünk nagy szakértelemmel végzi el. A szerkezet összeállítása után lakatos  szakemberünk felszereli az előtető fedését.

A munkák elkészítése sürgős esetben akár azonnali kiszállással, kedvező feltételek mellett is meg tud történni! Lakatos géplakatos szakemberre van szüksége, hogy a lakatos munkák (a vas- és fémszerkezetek tekintetében) Budapesten (mondjuk Budapest XXI kerületében) kivitelezésre kerüljenek? Számít a tapasztalat az egyes elemek budapesti javítása, karbantartása során? Lakatos a 17. kerület területén kéne Önnek, netán Érd vagy Budaörs esetében? Szakember segítségéért hívja a 06-30/870-20-60 vagy a 06-30/381-38-00 telefonszámot, és mestereink a műhely mélyéről garantáltan a lakatos munka helyszínére érnek 30-60 perc alatt. Sőt, a Zárbarát zárszerviz facebookon is fent van, így az egyes szolgáltatások mobil nézet esetén is böngészhetőek!A biztonságos otthon megteremtése


A leggyakoribb betöréssel kapcsolatos tévhitek


A Zárbarát élete


A zárszerelésnek a története


Ajtó javítás


Ajtónyitás


Ajtónyitás azonnal


Ajtózár választási tanácsok


Autólopás elleni védekezés


Autónyitás


Bejárati ajtó javítás


Betörés utáni helyreállítás


Betörésvédelem ablak esetében


Biztonsági zárak


Erkélyajtó javítás


Főoldal


Hasznos tanácsok zárcseréhez


Hogyan csináljunk betörést?


Hogyan válasszunk biztonsági ajtót?


Kapcsolat


Keresés


Kínai ajtó zárcsere


Kódkilincs


Kulcsszavak


Milyen zárbetétet vásároljunk 1.rész


Milyen zárbetétet vásároljunk 2.rész


Non-stop lakatos


Non-stop zárnyitás


Non-stop zárszerelés


Nyári betörések


Őrizetlenül hagyott otthon védelme


Páncélszekrény nyitás


Széf választási tanácsok


Széfnyitás


Zárcsere


Zárcsere azonnal


Zárjavítás


Zárjavítás azonnal


Zárjavítás házilag


Zárlakatos


Zárnyitás


Zárszerelés


Zárszerelés Budapesten


Zárszervíz


Zártippek

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanevek

hörmann, scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks, kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis, dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1048 Budapest,
IV. kerület,
Székpatak utca 21.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on