Tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telefonon csak hozzávetőlegesen tudjuk az elvégzendő hibajavítás költségeit megbecsülni. Pontos kalkulációt kizárólag helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk nyújtani.

Budapest területén az állapotfelmérés ingyenes, így az árkalkuláció utáni elállás is díjtalan.
ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zárak szerelése azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

Széfnyitás – Páncélszekrény nyitás – Páncélszekrény javítás

Széfnyitás éjjel-nappal, azonnali kiszállással Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, GYŐR, PÉCS városokban és vonzáskörzetükben, valamint országosan!

Széfnyitás, páncélszekrény nyitásElfelejtette a széf kombinációját? Elromlott a széf zárja? Nem tudja kinyitni a széfet? Széfnyitás éjjel-nappal, ünnepnapokon és hétvégén is. Széfnyitásért hívja a 06-30/870-20-60 vagy a 06-30/381-38-00 telefonszámot, és zárszerelő szakembereink garantáltan a széfnyitás helyszínére érnek 30-60 percen belül. Egyik mesterünk szakterülete a speciális páncélszekrény nyitás, páncélszekrény javítás. Erre a szaktudásra egy speciális, rendőrség által felügyelt képzésen tett szert. Keressen bennünket és szükség esetén elvégezzük széfnyitást, széfjavítást, szervizeljük páncélszekrényét!

Sürgősségi széfnyitás non-stop!

A széfnyitás speciális felkészültséget és speciális eszközöket igényel. Bízza a széfnyitást profi zárszerelő szakembereinkre, akik ismerik az eltérő típusú széfek nyitásának módjait. Vállaljuk minden féle márkájú széf, páncélszekrény nyitását azonnali kiszállásal. Ha sürgősen széfnyitó szakember segítségére van szüksége keressen bizalommal. Zárszervíz ügyfélszolgálatunk az év minden napján, a nap minden órájában fogadja hívását. Ne feledje, ha széfnyitás, akkor az Ön partnere az Ajtónyitás.net.

Mikor van szükség széfnyitó szakemberre?

SzéfnyitásSzéfnyitást vállalunk azokban az esetekben, ha a széf kulcsa elveszett, ha a széf kombinációját elvesztették. Széfnyitást abban az esetben is vállalunk, ha illetéktelenek erőszakkal próbáltak meg hozzáférni a széf tartalmához, és ezért a széfet, vagy a széf zárat megrongálták. Amennyiben elromlott a széf zárja, nem működik a széf nyitó szerkezete keressen minket bizalommal. Ha széfnyiásra, széfnyitó szakember segítségére van szüksége hívja a 06-30/870-20-60 vagy a 06-30/381-38-00 telefonszámot, és széfnyitó mesterembereink garantáltan a széfnyitás helyszínére érnek 30-60 percen belül.

Kérje egyedi ajánlatunkat! Ehhez e-mailben legyen kedves megjelölni a széf típusát és csatoljon egy fényképet a széf kinézetéről a könnyebb beazonosítás elősegítése érdekében.

Széf javítás

Vállaljuk a legtöbb forgalomban lévő széf javítását rövid határidővel, garanciával. Zárcsere, elektromos nyitószerkezet csere, kombináció változtatás nem jelent számunkra nehézséget.



A biztonságos otthon megteremtése


A leggyakoribb betöréssel kapcsolatos tévhitek


A Zárbarát élete


A zárszerelésnek a története


Ajtó javítás


Ajtónyitás


Ajtónyitás azonnal


Ajtózár választási tanácsok


Autólopás elleni védekezés


Autónyitás


Bejárati ajtó javítás


Betörés utáni helyreállítás


Betörésvédelem ablak esetében


Biztonsági zárak


Erkélyajtó javítás


Főoldal


Hasznos tanácsok zárcseréhez


Hogyan csináljunk betörést?


Hogyan válasszunk biztonsági ajtót?


Kapcsolat


Keresés


Kínai ajtó zárcsere


Kódkilincs


Kulcsszavak


Lakatos


Milyen zárbetétet vásároljunk 1.rész


Milyen zárbetétet vásároljunk 2.rész


Non-stop lakatos


Non-stop zárnyitás


Non-stop zárszerelés


Nyári betörések


Őrizetlenül hagyott otthon védelme


Páncélszekrény nyitás


Széf választási tanácsok


Zárcsere


Zárcsere azonnal


Zárjavítás


Zárjavítás azonnal


Zárjavítás házilag


Zárlakatos


Zárnyitás


Zárszerelés


Zárszerelés Budapesten


Zárszervíz


Zártippek

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanevek

hörmann, scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks, kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis, dorcas, atra, s.a.b.



Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1048 Budapest,
IV. kerület,
Székpatak utca 21.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on