Tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telefonon csak hozzávetőlegesen tudjuk az elvégzendő hibajavítás költségeit megbecsülni. Pontos kalkulációt kizárólag helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk nyújtani.

Budapest területén az állapotfelmérés ingyenes, így az árkalkuláció utáni elállás is díjtalan.
ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zárak szerelése azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

zárcsere budapestZárcsere Budapest

Zárcsere éjjel-nappal, ünnepnapokon és hétvégén is! Zárcseréért hívja a 06-30/870-20-60 vagy a 06-30/381-38-00 telefonszámot, és zárcserélő szakembereink garantáltan a zárcsere helyszínére érnek 30-60 percen belül! A garanciális zárcsere Budapesten szükséges valamilyen kellemetlen helyzet miatt? Sürgősen zárat kell cserélni, mert elvesztek, vagy ellopták a kulcsait? Elromlott a zár, de nagyon nem szeretne YouTube tutorial alapján nekiállni szerelni? A zárszerelés Budapest esetében nem kell, hogy ad hoc jelleggel történjen meg!

Egy komplett zárcserét ajánlott zárszerelő szakemberrel végeztetni, aki megfelelő eszközökkel és szakértelemmel rendelkezik ahhoz, hogy azt szakszerűen elvégezze. Zárcserék esetén a zárat minden esetben az ügyfél előtt bontjuk ki, a zárra és a zárcserére teljes körű garanciát vállalunk. Zárszerelő szakembereink az egyszerűbb zárak cseréjétől kezdve a bonyolultabb zárcserét (biztonsági ajtóban) is el tudják végezni - Önnek is megfelelő zárszerelés árak mellett! Rejtett költségek a Zárbaráttal nincsenek!

Zárcsere Budapest gyorsszolgálat

Gyorsszolgálatunk jelenleg az ország több pontján is üzemel, így zárszerviz Budapest  egész területén megoldható, de emellett Debrecen, Székesfehérvár és Miskolc városában is elérhető. (Ha tehát az egykori koronázó városban kellene elvégezni a munkát, úgy a zárcserét Székesfehérvár esetén is megoldjuk.) Hívása után ügyfélszolgálatunk a legközelebbi szervizes kollégának adja ki a munkát, ezzel biztosítva, hogy a zárszervíz Budapest területén belül (és természetesen másutt is, ahol a Zárbarát szolgáltat) a lehető leghamarabb, de mindenképpen egy órán belül elkezdje a zárcserét.

A zárcsere gyakran nem tűr halasztást, az elvégzett munkára nem lehet várni. Elvesztett vagy eltulajdonított kulcs esetén nem azon kell feltétlenül leragadni, hogy a biztonsági ajtó zárcseréje mennyibe kerül, hiszen ilyen esetben a zárcserével nem késlekedhet! (Még akkor sem, ha a zárcsere ár gyakori kérdések között mindig ott van.) Non stop zárcsere gyorsszolgálatunk Budapest tekintetében is bármikor hívható, a nap 24 órájában, éjjel nappal! Zárszerelő lakatos mestereink sürgős esetben hétvégén és ünnepnapokon is elérhetőek; zárszerelő lakatos mestereink a beérkező hívás után azonnal megkezdik a kiszállást, így a lakatos zárcsere Budapest vonatkozásában egy órán belül a helyszínre érve garantáltan el tud kezdődni a város összes kerületében - úgy, hogy ekkor a zárcsere árak Budapest kapcsán nem rúgnak túlságosan magas összegre! Kiszállási díjat nem kell fizetni, a Zárbarát ugyanis ingyenes kiszállással dolgozik!

Mikor van szükség zárcserére

ZárcsereA legalapvetőbb ok a zárcserére, ha új ingatlanba költözünk. Gyakori hiba, hogy ilyen esetben az új tulajdonos nem végzi el a zárcserét.
A zárcsere szolgáltatásunk régi, elavult zárak esetén is szükséges. A korszerűtlen zárakat a betörők pillanatok alatt kinyitják, legyen szó bármilyen modellről is, és gyakran a zárat vissza is zárják! Ilyen esetben nagyon nehéz bizonyítani a betörés tényét, hiszen nincs nyoma a behatolásnak. Ilyen esetekben a legtöbb biztosító sem téríti meg a keletkezett kárt.
A zárcsere azonnal kivitelezve akkor is nagyon ajánlott, ha kulcsaink elvesztek, vagy ellopták azokat. Ilyen esetekben a kis költségekkel járó zárcserével nagyobb anyagi kártól is megkímélhetjük magunkat.
Zárcserére a zár meghibásodása, a zárszerkezet tönkremenetele esetén is szükség van.
Zárcserére a lakásbiztosítás megkötésekor is szükségünk lehet. A biztosító társaságok ugyanis előírják, hogy a lakásajtó zárását min. 1 db biztonsági zár végezze. Biztonsági zárnak a több, mint 10000 variációt meghaladó zárak minősülnek.

Zárcsere sürgősségi jelleggel betörési kísérlet végett

zarcsere-3Zárcserére abban az esetben is szükség van, ha mondjuk  műanyag ajtó esetében pillanatragasztóval nyomták tele a zárbetét. Ez egy figyelmeztető jel, hogy ingatlanunkba be fognak törni. (Ekkor az ajtónyitás Budapest városában is szükséges lesz a bejutás érdekében.) Tudniillik a betörők gyakran a fő, biztonságosabb zárba kívülről annyi pillanatragasztót nyomnak, hogy a zárat már kívülről ne lehessen bezárni. A tulajdonos, aki reggel siet a munkába, mikor észre veszi a zár rongálását gyakran idő hiányában a zárcserét nem végezteti el azonnal, hanem csak a másodlagos, gyakran kisebb biztonságot nyújtó zárat zárja csak be, megkönnyítve ezzel a betörők dolgát. Amennyiben azt tapasztalja, hogy pillanatragasztót nyomtak a zárba, haladéktalanul hívja zárszerelő kollégánkat, aki a zárcserét rövid idő alatt, szakszerűen elvégzi; egy betörés ezzel esetlegesen meg is előzhető. (A zárjavítás Budapest esetében ilyen mértékű károsodásnál már nem javallott!) Az idejében elvégzett zárbetét csere, zárcsere ár tekintetében (minőségi zárakat érintően is) sokkal kevesebbe kerül, mint az eltulajdonított értékek helyreállítása, vagy a betörés után esedékes helyreállítás. Remek ötlet még a hevederzár szerelés, felszerelés is, mely újabb biztonsági szintet jelent az otthon védelme kapcsán.

Hívjon minket, ha helyzet van (ha kizárta magát az otthonából pl.), s mi cserében gyors kiszállással örvedeztetjük meg! Budapest zárszerviz terén igen sok ajánlattal elő tud állni; érdemes azonban a Zárbarát mellett dönteni, ha zárjavítás zárcsere zárszerelés kellene!A biztonságos otthon megteremtése


A leggyakoribb betöréssel kapcsolatos tévhitek


A Zárbarát élete


A zárszerelésnek a története


Ajtó javítás


Ajtónyitás


Ajtónyitás azonnal


Ajtózár választási tanácsok


Autólopás elleni védekezés


Autónyitás


Bejárati ajtó javítás


Betörés utáni helyreállítás


Betörésvédelem ablak esetében


Biztonsági zárak


Erkélyajtó javítás


Főoldal


Hasznos tanácsok zárcseréhez


Hogyan csináljunk betörést?


Hogyan válasszunk biztonsági ajtót?


Kapcsolat


Keresés


Kínai ajtó zárcsere


Kódkilincs


Kulcsszavak


Lakatos


Milyen zárbetétet vásároljunk 1.rész


Milyen zárbetétet vásároljunk 2.rész


Non-stop lakatos


Non-stop zárnyitás


Non-stop zárszerelés


Nyári betörések


Őrizetlenül hagyott otthon védelme


Páncélszekrény nyitás


Széf választási tanácsok


Széfnyitás


Zárcsere azonnal


Zárjavítás


Zárjavítás azonnal


Zárjavítás házilag


Zárlakatos


Zárnyitás


Zárszerelés


Zárszerelés Budapesten


Zárszervíz


Zártippek

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanevek

hörmann, scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks, kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis, dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1048 Budapest,
IV. kerület,
Székpatak utca 21.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on