Tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telefonon csak hozzávetőlegesen tudjuk az elvégzendő hibajavítás költségeit megbecsülni. Pontos kalkulációt kizárólag helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk nyújtani.

Budapest területén az állapotfelmérés ingyenes, így az árkalkuláció utáni elállás is díjtalan.
ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zár szerelése azonnali kiszállás, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

A ZÁRJAVÍTÁS SZEGED ESETÉBEN SZÜKSÉG SZERINT AZONNAL IS MEGOLDHATÓ!

 

Ki ne került volna már olyan helyzetbe, hogy valami nem úgy történt, mint ahogy számított rá és váratlanul nem tudott bejutni otthonába, mert kizárta magát vagy mert becsapódott az ajtó, illetv a bejárati ajtó zárja elromlott, mert ebben beletört kulcs akadályozta? Ilyen kellemetlen helyzetben jó, ha rátermett szakemberek mielőbb el tudják végezni a szükséges javításokat, akár zárnyitás, zárszerelés vagy zárjavítás kellenne, hiszen minden esetben fontos az otthon biztonsága, vele együtt pedig a saját épségünk! A Zárbarát SOS zárjavítás Szeged kapcsán segít abban, hogy a zárszerviz szolgáltatások a város egész területén elérhetőek legyenek a hét minden napján, egyben ünnepnapokon, méghozzá rövid időn belül!

 

Velünk nincs olyan, hogy hétvégi felár! Hívjon minket, hiszen ránk mindig lehet számítani! A roncsolásmentes zárjavítás Szeged területén non-stop igénybe vehető a Zárbarát által, professzionális szolgáltatásaink révén. Ha szorul egy zár, vagy valami más probléma lép fel vele, nem szabad halogatni a szerelést, mert könnyebb dolga van a betörőknek a gyengébb zárszerkezettel és az is lehet, hogy további kiadásokat generál a hibás zár. Megelőzés és helyreállítás esetén egyaránt rendelkezésre tudunk állni a nap mind a 24 órájában, és akár már 60 percen belül, S.O.S helyzetekben!

 

Gyakran előfordul az, hogy azért van ránk szükség, mert a nem megfelelően karbantartott zár váratlanul elromlik. Emiatt is gyakran kell Szegeden sort keríteni a mielőbbi javításra, amelyhez mi a legújabb és leghatékonyabb módszereket alkalmazzuk, így lehetséges rongálásmentesen, pontosan kivitelezni  munkát! A zárjavítás Szeged kapcsán velünk szakértő kollégákkal kerül elvégzésre, akik a helyszínre érkezést követően egyből neki tudnak látni a szükséges feladatoknak. Mivel folyamatosan rendelkezésre állunk, azonnali segítséget tudunk nyújtani, még sürgős esetben is! Például beletört kulcs esetén, elromlott zár esetén, autó ajtónyitás során többek között, hiszen csupán fél óra kell körülbelül, hogy Csongrád megye székhelyén gyors kiszállással a helyszínre érkezzünk, és ott nekiláthassunk az elvégzendő feladatoknak, legyen az zárjavítás Szeged esetében. Hevederzár Szeged városában kellene? A hevederzár felszerelése szintén gyerekjáték velünk! Ugyan van zárszaküzlet Szeged területén belül, ám jobban megéri a Zárbarátot tárcsázni, mert helybe végezzük a munkát és kedvezőek áraink! Ha a zár sérülése vagy elveszett kulcs miatt nincs más megoldás, ránk számíthat minden nap, hétvégén és ünnepnapokon is!

 

Az autózár javítás Szeged szempontjából gyorsszolgálattal elérhető, ahogy az autózár nyitás Szeged területén szintén, így nincs más dolga, mint minket keresni, ha zárat érintő színvonalas szolgáltatásokat szeretne igénybe venni!

Kedves Látogató! Hívjon bizalommal minket, ha zárcsere zárjavítás Szeged területén kellene!

 

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Miskolc, Debrecen, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanevek

hörmann, scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks, kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis, dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1048 Budapest,
IV. kerület,
Székpatak utca 21.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on