Tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telefonon csak hozzávetőlegesen tudjuk az elvégzendő hibajavítás költségeit megbecsülni. Pontos kalkulációt kizárólag helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk nyújtani.

Budapest területén az állapotfelmérés ingyenes, így az árkalkuláció utáni elállás is díjtalan.
ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zár szerelése azonnali kiszállás, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

A ZÁRJAVÍTÁS SZÉKESFEHÉRVÁR ESETÉBEN SZÜKSÉG SZERINT AZONNAL IS ELÉRHETŐ!

 

Ki ne járt volna már úgy, hogy váratlanul nem tudott bejutni otthonába, mert kizárta onnan magát, mert például becsapódott az ajtó? Az is gyakori eset, hogy a bejárati ajtó zárja váratlanul elromlott, mert beletört a kulcs, vagy mert valami nem működött jól. Ilyen esetekben jó, ha a megfelelő szakemberek minél előbb el tudják végezni a javításokat (zárnyitás zárszerelés zárjavítás), hiszen minden esetben lényeges az otthon biztonsága, vele együtt pedig saját testi épségünk! A Zárbarát, az non-stop zárszervíz mindig elérhető, egyben az SOS zárjavítás Székesfehérvár kapcsán segít abban, hogy a zárszerviz szolgáltatások a város egész területén elérhetőek legyenek minél rövidebb időn belül.

 

Keressen minket, mert ránk bármikor számítani lehet; a roncsolásmentes zárjavítás Székesfehérvár területén állandóan igénybe vehető általunk, professzionális szolgáltatásaink révén. Akkor, ha szorul egy zár vagy valami más hasonló probléma lép fel, ne halogassa a szerelést, mert könnyebb dolga van a betörőnek a meggyengült zárszerkezettel. Megelőzés és helyreállítás esetén egyaránt segítséget tudunk nyújtani, méghozzá a nap mind a 24 órájában, akár már 60 percen belül!

 

Gyakran a nem megfelelően karbantartott zár váratlanul romlik el, emiatt kell sort keríteni a sürgős javításra, melyhez cégünk a legújabb módszereket alkalmazza, ennek köszönhetően rongálásmentesen, pontosan tudnak dolgozni szakembereink! A Zárbarát zárszerviz csakis profi szerelőket alkalmaz, akik mindenben segíteni tudnak, így a zárjavítás Székesfehérvár kapcsán a helyszínre érkezést követően egyből meg tud kezdődni. Azonnali segítséget nyújtunk sürgős esetben is, például beletört kulcs, elromlott zár esetén vagy épp autó ajtónyitás során. Csupán fél óra kell körülbelül, hogy Fejér megye székhelyén a helyszínre érkezzünk és ott nekiláthassunk a feladatoknak. Hevederzár Székesfehérvár városában kellene? A hevederzár felszerelése bárhol lehetséges! Ugyan van néhány zárszaküzlet Székesfehérvár területén belül, ám megéri inkább a Zárbarátot tárcsázni, ha sérült a zár vagy ha elveszett a kulcsa, mert non-stop zárjavítás Székesfehérvár esetében is biztosított általunk!

 

Az autózár javítás Székesfehérvár szempontjából gyorsszolgálattal elérhető, ahogy az autózár nyitás Székesfehérvár esetén szintén, ezért nincs más dolga, mint minket keresni, ha megbízható szakemberekre van szükséges és zárat érintő színvonalas szolgáltatásokat szeretne igénybe venni!

Kedves Látogató! Hívjon minket bizalommal, ha zárcsere zárjavítás Székesfehérvár területét illetően kellene!

 

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Miskolc, Debrecen, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanevek

hörmann, scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks, kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis, dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1048 Budapest,
IV. kerület,
Székpatak utca 21.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on