Tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telefonon csak hozzávetőlegesen tudjuk az elvégzendő hibajavítás költségeit megbecsülni. Pontos kalkulációt kizárólag helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk nyújtani.

Budapest területén az állapotfelmérés ingyenes, így az árkalkuláció utáni elállás is díjtalan.
ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zár szerelése azonnali kiszállás, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

A ZÁRJAVÍTÁS VESZPRÉM SZEMPONTJÁBÓL AZONNAL ELVÉGEZTETHETŐ ÁLTALUNK!

 

BÁRMIT IS TESZÜNK, A ZÁRAK SZERKEZETE AZ IDŐ SORÁN ELGYENGÜL, EMIATT JAVÍTÁSRA SZORUL. ÁLTALÁBAN EZ A LEGVÁRATLANABB PILLANATOKBAN FORDUL ELŐ, AMI SÜRGŐS MEGOLDÁST IGÉNYEL. MI SEGÍTÜNK, HISZEN NÁLUNK A ZÁRJAVÍTÁS VESZPRÉM VÁROSÁBAN IS NON-STOP ELÉRHETŐSÉGEKKEL IGÉNYBE VEHETŐ!

 

Rendszeres karbantartás mellett is előfordul, hogy megadja magát a zárszerkezet, amit jobb mielőbb orvosolni. Amennyiben sürgős segítségre van szükség, ránk a nap 24 órájában számíthat, hiszen fő profilunk a gyors problémamegoldás és a precíz, minőségi munkavégzés! Non stop zárszervíz Veszprém esetében is elérhető? Igen! Ebben verhetetlenek vagyunk, mert biztos lehet benne, hogy mi tudunk a lehető leggyorsabban a helyszínre érkezni - 60 percen belül, napi 24 órában. A zárjavítás zárcsere nekünk nem jelent gondot. Hívását követően körülbelül fél órára vagy maximum egy órára van szükségünk ahhoz, hogy felkészülten el tudjuk kezdeni a munkálatokat, melyek során a legújabb technikákat alkalmazzuk, így költséghatékonyan tudunk dolgozni.

 

Jól járhat velünk, mert egy felkészült, sokoldalú tapasztalattokkal bíró zárszerelő, zárlakatos Veszprém esetében éjjel-nappal rendelkezésre áll, így biztos lehet benne, hogy váratlan problémáját is gyorsan meg tudjuk oldani! Hevederzár szerelés Veszprém kapcsán volna szükséges? Mi hevederzárak terén is otthon vagyunk, emellett a zárjavítás ajtónyitás roncsolás mentesen lesz megoldva. Garanciát vállalunk az általunk elvégzett munkára, amelynél kizárólag minőségi anyagokat és profi kivitelezést biztosítunk!

 

Mi rövid időn belül a helyszínre tudunk érkezni és egyből neki tudunk látni a munkának akkor, ha szorul a zár vagy akármilyen zárjavítás Veszprém területén kellene. Akkor is hívjon minket, ha becsapódott a biztonsági ajtó és emiatt kizárta magát, mert a zárjavítás minden részében otthon vagyunk, színvonalas kivitelezéssel tudunk rendelkezésre állni, miközben korrekt árakkal dolgozunk és nem utolsó sorban: mindig elérhetőek vagyunk!

 

Az autó zárjavítás Veszprém esetében ugyanúgy a munkánk részét képezi, mint ahogy az autó zárszervíz egyéb szolgáltatásai. Ezért amennyiben Önnek nem elegendő a kulcsmásolás Veszprémben, vagy nem kevés az, amit egy átlag zárszaküzlet adni tud, úgy keresse fel a Zárbarátot! Ez a zárszervíz Veszprém  legjobbja!

A Zárbarátot keresse, ha gondja van a zárakkal, mert nálunk a zárszerelés garanciával történik! Roncsolásmentes zárjavítás Veszprém egész területén biztosítva van szolgáltatásaink által!

 

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Miskolc, Debrecen, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanevek

hörmann, scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks, kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis, dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1048 Budapest,
IV. kerület,
Székpatak utca 21.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on