Tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telefonon csak hozzávetőlegesen tudjuk az elvégzendő hibajavítás költségeit megbecsülni. Pontos kalkulációt kizárólag helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk nyújtani.

Budapest területén az állapotfelmérés ingyenes, így az árkalkuláció utáni elállás is díjtalan.
ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zárak szerelése azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

AZONNALI KISZÁLLÁSSAL ELÉRHETŐ ZÁRSZERVÍZ ZALAEGERSZEG VÁROSÁBAN IS!

 

HOGY MIELŐBB KIÉRKEZZEN EGY SZERELŐ A LAKÁSÁHOZ JOBB, HA MINKET HÍV, HISZEN RÖVID KISZÁLLÁSI IDŐ MELLETT DOLGOZUNK! ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY A ZÁRRAL KAPCSOLATOS JAVÍTÁSOKAT MINÉL ELŐBB ELVÉGEZZÉK, NON-STOP ELÉRHETŐEK VAGYUNK, ÍGY RÁNK MINDIG SZÁMÍTHAT, MINDEGY, HOGY ESTE VAN VAGY REGGEL! A HÉT MINDEN NAPJÁN, MÉG ÜNNEPNAPOKON IS RENDELKEZÉSRE ÁLLUNK. VALÓDI PROFI MUNKÁT VÉGEZ A 24 ÓRÁS NON STOP ZÁRSZERVÍZ ZALAEGERSZEG ESETÉBEN!

 

Előfordulhat, hogy megpiszkálták a zárat és amiatt nem nyílik, bár általában az elavultság vagy valamilyen hiba miatt van probléma a zárszerkezettel. Profi lakatos szakembereink az év minden napján elérhetőek, így akármi is okozzon gondot, helyben azonnal meg tudják kezdeni a javítást vagy helyreállítást. A hatékony biztonság érdekében meg kell javítani, illetve kicserélni a hibás alkatrészeket, melyekből mi kizárólag minőségi megoldásokat alkalmazunk. A Zárbarát zárszerviz Zalaegerszeg esetében kitűnő munkát tud végezni - a hívásától számítva már akár 60 percen belül!

 

Kulcs nélkül is megoldható a rongálásmentes nyitás az év bármely napján, ezért az sem probléma, ha kizárta magát lakásából. Éjjel-nappal rendelkezésre áll a zárszervíz Zalaegerszeg egész területére vonatkozóan, így bárhol is legyen ránk szükség, a helyszínre érkezve azonnal meg tudjuk kezdeni a legkorszerűbb technikákkal a zárnyitás, zárszerelés során felmerülő különféle munkálatokat! Egy zárszaküzlet Zalaegerszeg városában sem tud éjszaka kimenni otthonához, hogy megoldja a kialakult kellemetlen helyzetet, velünk ellentétben! Mi mindig elérhetőek vagyunk és a legjobb szakemberekkel dolgozunk együtt, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatásokat tudja nyújtani zárszervizünk.

Ha gond van, akár már egy órán belül ki tudunk érkezni a helyszínre, és megkezdeni a javítási feladatokat, roncsolás nélkül. Ez is lényeges, hiszen a rongálásmentes javítás nálunk nem változtat az árakon, hiába spórolhat a megrendelő ezáltal. Áraink mindig korrektek és kedvezőek még akkor is, ha az igénybe vett szolgáltatás mondjuk az autó zárszervíz Zalaegerszeg területén belül lenne! Szolgáltatásaink kiterjednek az autó ajtónyitás feladataira is többek között, de vállalunk továbbá betörés utáni helyreállítást, illetve hevederzárak felszerelését is, úgyhogy csak hívjon minket bizalommal!

 

Amennyiben autózár javítás jellegű zárszervíz Zalaegerszeg városában volna szükséges, gondoljon ránk, hiszen mi ünnepnapokon is elérhetőek vagyunk, a nap 24 órájában! Nem kell kétségbe esnie, ha mielőbb szeretne mindent a megszokott rendben tudni, mert mi gyorsan segítünk, kedvező áron, a munkánkra pedig garanciát vállalunk, bármiről is legyen szó!

Ne feledje tehát: a Zárbarát kapcsán a zárszervíz Zalaegerszeg esetében mindig non stop hívható! Zárcsere éjjel-nappal! Nálunk nincs olyan, hogy valami ne lenne elég sürgős!

 


Ajtónyitás Zalaegerszeg


Zárcsere Zalaegerszeg


Zárnyitás Zalaegerszeg


Zárszerelés Zalaegerszeg


Zárszervíz Zalaegerszeg

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanevek

hörmann, scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks, kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis, dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1048 Budapest,
IV. kerület,
Székpatak utca 21.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on