Tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telefonon csak hozzávetőlegesen tudjuk az elvégzendő hibajavítás költségeit megbecsülni. Pontos kalkulációt kizárólag helyszíni felmérés és egyeztetés után tudunk nyújtani.

Budapest területén az állapotfelmérés ingyenes, így az árkalkuláció utáni elállás is díjtalan.
ajtonyitas

Ajtónyitás, zárnyitás +

Rongálásmentes ajtónyitás kulcs nélkül.

ajtonyitas

Zárak szerelése, zárjavítás +

Zárak szerelése azonnali kiszállással, garanciával.

ajtonyitas

Lakatos szolgáltatások +

Lakatos munkák elvégzése rövid határidővel.

zarnyitasZárnyitás budapest  kulcs nélkül

Az ajtók esetében kivitelezett zárnyitás kulcs nélkül nagy szaktudást és szakértelmet kíván a zárszerelő szakembertől, hiszen a zárak Budapesten és környékén is egyre bonyolultabbak és egyre nehezebben nyithatóak. (Természetesen autó esetében is.)

Kizárta magát ingatlanából? Becsapódott az ajtó, a biztonsági ajtó, és nincs önnél kulcs, mert elveszett vagy ellopták? Vagy egyszerűen csak elromlott a zárbetét, és emiatt nem nyílik a zár? Ne probálkozzon házilag, a helyszínen megoldani a problémát! Az ajtó nyitás ilyenkor szakszerű, profi módon fog kelleni (garanciális eljárásban stb.), szóval hívjon minket, a Zárbarátot! Minden ajtó nyitása pofonegyszerű lesz, ha melletünk dönt.

Zárnyitás Budapesten, Pest megye területén egyes településeken, Debrecen, Székesfehérvár és Miskolcon városában és környékén, kulcs nélkül, éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is. Zárnyitó szakemberért szolgáltatási területeink kapcsán hívja a 06-30/870-20-60 vagy a 06-30/381-38-00 telefonszámot, és zárszerelő szakembereink minden esetben garantáltan a helyszínre érkeznek 30-60 percen belül.

Zárnyitás BUDAPEST rongálás nélkül

Zárnyitás szolgáltatásunk, szolgáltatásaink egyik eleme a roncsolásmentes zárnyitás, a nyitás rongálás nélkül. Ennek lényege, hogy a zárat úgy nyitjuk ki kulcs nélkül, hogy az ajtó, de még az ajtózár sem sérül meg. Ebben az esetben még a zárcsere sem szükséges a zárnyitás után. Ez a fajta zárnyitási módszer nagy gyakorlatot, precízitást és széleskörű szakmai ismereteket igényel a zárszerelő szakembertől, hiszen nagyon sok fajta zár létezik. A különböző zárakat csak különböző zárnyitási módszerekkel lehet kinyitni; a zár feltörése, a zárnyitás házilag megoldva semmiképpen nem garantálja a tiszta végeredményt!

Zárnyitás beletört kulcs esetén

Zárnyitást betört kulcs esetén is vállalunk! Ilyenkor is törekszünk a lehető legkisebb kárt tenni az ajtózárban. Zárszerelő lakatos szakembereink mindent megtesznek azért, hogy gyorsan a helyszínre érkezzenek, eltávolítsák a beletört kulcsot a zárból, és kinyissák a zárat.

Zárnyitásért (non stop zárnyitás) éjjel-nappal hívja a 06-30/870-20-60 vagy a 06-30/381-38-00 telefonszámot, és kollégáink garantáltan egy órán belül a helyszínre érkeznek. Ha a zárnyitás non -stop és olcsón, költséghatékonyan, jó áron kell, itt a megoldás! Mivel a zárnyitás árak nem számítanak magasnak a Zárbarátnál, bárki élhet a cég szolgáltatásával. Kiszállási díjjal nem kell számolni.

Zárnyitás speciális eszközökkel

A zárnyitást kulcs nélkül speciális eszközök nélkül ma már szinte lehetetlen. A roncsolás mentes zárnyitást speciális szerszámokat és eszközöket igényel, melyeknek használata gyakran nagy gyakorlatot és szakértelmet igényel. Zárszerelő szakembereink a rendelkezésükre álló idő alatt a legmodernebb eszközöket és szerszámokat használják, hogy a zárnyitást (a kellő tapasztalattal) akár roncsolás mentesen is el tudják végezni.

Zárnyitás speciális technikákkal

Zárnyitást több féle módszerrel is lehetséges, azonban a lakatos zárnyitás csak abban az esetben lehetséges, ha a zárszerelő szakember ismeri a zár felépítését. Most néhány olyan zárnyitás technikát mutatunk be, melyet zárszerelő kollégáink is használnak.

Zárnyitás kopogtató módszerrel

A zárnyitásos kopogtató módszer lényege, hogy a zárszerkezetbe egy speciálisan megmunkált kulcsot helyezünk. A kulcsot kissé visszahúzzuk a zárból, a nyitási irányba feszítjük. Ezt követően a kulcsra egy határozott ütést mérünk. Ekkor a zárban található csapok hirtelen elmozdulnak, és a kulcs elfordul a zárban. A kopogtatásos zárnyitással a zár nem sérül, a zár az eredeti kulccsal továbbra is megfelelő módon használható.

Zár nyitás lockpicking módszerrel

A zárnyitás ezen műfaja napjainkban már komoly hobbivá nőtte ki magát. Ennek a zárnyitási módszernek a lényege, hogy speciálisan kialakított drótok segítségével nyitjuk ki a zárat. Általában ezt a fajta zárnyitást láthatjuk a bűnügyi filmekben is. Persze ez a zárnyitás nem annyira gyors és egyszerű, mint a filmekben. Ráadásul ennek a zárnyitási technikának az elsajátítása gyakran évekig tart, hovatovább teljes körű figyelmet igényel. Ezért is nem használják többnyire ezt a zárnyitást a betörők.

Zárnyitás és zárcsere zárszerelés Budapest vonatkozásában a Zárbarát zárszerviz csapatával!  Akkor is keressen minket bizalommal, ha hevederzár szerelés érdekli! Segítünk, szerelés munkákra pedig garanciát vállalunk!A biztonságos otthon megteremtése


A leggyakoribb betöréssel kapcsolatos tévhitek


A Zárbarát élete


A zárszerelésnek a története


Ajtó javítás


Ajtónyitás


Ajtónyitás azonnal


Ajtózár választási tanácsok


Autólopás elleni védekezés


Autónyitás


Bejárati ajtó javítás


Betörés utáni helyreállítás


Betörésvédelem ablak esetében


Biztonsági zárak


Erkélyajtó javítás


Főoldal


Hasznos tanácsok zárcseréhez


Hogyan csináljunk betörést?


Hogyan válasszunk biztonsági ajtót?


Kapcsolat


Keresés


Kínai ajtó zárcsere


Kódkilincs


Kulcsszavak


Lakatos


Milyen zárbetétet vásároljunk 1.rész


Milyen zárbetétet vásároljunk 2.rész


Non-stop lakatos


Non-stop zárnyitás


Non-stop zárszerelés


Nyári betörések


Őrizetlenül hagyott otthon védelme


Páncélszekrény nyitás


Széf választási tanácsok


Széfnyitás


Zárcsere


Zárcsere azonnal


Zárjavítás


Zárjavítás azonnal


Zárjavítás házilag


Zárlakatos


Zárszerelés


Zárszerelés Budapesten


Zárszervíz


Zártippek

Szolgáltatási területünk

szolgaltatasi teruletunk Debrecen Budapest Szigetszentmiklós Gödöllő Érd Nagykovácsi Vecsés Vác Miskolc Székesfehérvár Pécs Győr

Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Kistarcsa, Maglód, Monor, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Páty, Pécel, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vecsés, Veresegyház, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár

Márkanevek

hörmann, scherlock, dierre, securemme, multi-lock, nívó, fáraó, cisa, turul, hoppe, fab, bks, kaba ces, ikon, mottura, cr, viró, laity, garay, elzett, rotó, gu, macó, schucko, surring, sigénis, winkhause, worne, pavó, metalóplast, kfv, assa-abloy, iseó, titán, mauer, gmb, anbo, grent, keso, dom, evva, dorma, kling, rb-lock, kaba, gege, tesa, mcm, tokoz, icsa, abus, jis, dorcas, atra, s.a.b.Elérhetőségeink

ZÁR-HOME Kft.
1048 Budapest,
IV. kerület,
Székpatak utca 21.
Adószám: 24373647-2-43
cg.: 01-09-173963
00 36-30 / 870-2060
00 36-30 / 381-3800
tiptopmester@gmail.com
Non-stop nyitva tartás

 


Zár-Home Kft. a Google Plus-on